Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ένας τυχερός στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ- Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Έναν τυχερό που κερδίζει πάνω από δυόμιση εκατομμύρια ευρώ, ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:

Νίκη παραμονής για τον Ηρακλή στα Γιάννενα

Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League και κάνοντας πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του.Ο "Γηραιός" που πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, βρίσκεται για πρώτη

Αδειάζει Σπίρτζη η κοινοπραξία: Μετρό στη Θεσσαλονίκη από το 2021 και βλέπουμε!

Αποτέλεσμα εικόνας για σπιρτζης υπουργος
Το μετρό Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία πριν από το 2021. Αυτό αναφέρει η ανάδοχος κοινοπραξία η οποία κατασκευάζει το έργο σε επιστολή που απέστειλε προς τον κύριο του έργου, την “Αττικό Μετρό Α.Ε.”, και την οποία αποκαλύπτει η

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση πιθανής χρηματοδότησης των Podemos με 7 εκατ. δολάρια από τη Βενεζουέλα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΤρεις φορές μέσα σε λίγες μέρες επιχείρησε ο Νίκος Παππάς, με δημόσιες τοποθετήσεις του την περασμένη εβδομάδα, χρησιμοποιώντας στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, να «ξεπλύνει» το ισπανικό κόμμα Podemos από τις κατηγορίες για πιθανή χρηματοδότηση από το

Super League: Ο ΠΑΟΚ πήρε… κεφάλι για τα πλέι οφ, 3-0 τον ΠΑΟ

Φωτογραφία: EurokinissiΟ ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 3-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Super League.

Νίκος Κωστένογλου: Εμείς κερδίζουμε εντός αγωνιστικού χώρου

Πήρε ανάποδες ο Κωστένογλου!Έδιωξε δύο!
Ο προπονητής του Άρη αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του λέγοντας ότι... «είμαι ικανοποιημένος γιατί πέρα από το αποτέλεσμα και τα τρία γκολ που πετύχαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση, την αυτοθυσία και την προσπάθειά τους.

Δεν μπήκε σε ψηφοφορία το κείμενο Φίλη και 10 στελέχη των 53 -Κριτική σε Τόσκα, Μουζάλα, επενδύσεις

Εκτός τόπου και χρόνου ο Φίλης: Ο χωρισμός Εκκλησίας - κράτους έχει ωριμάσειΟλοκληρώθηκαν οι κεκλεισμένων των θυρών εργασίες της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος αφίχθη μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Super League, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στην Τούμπα.

Δείτε τις επιλογές των Ίβιτς και Ουζουνίδη.

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη κόντρα στην Καλλιθέα

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο Άρης επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, αν και η Λαμία έκανε επίσης το... καθήκον της κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Γεννηματά: Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης δεν μας αξίζει

Τα βέλη της στην κυβέρνηση έστρεψε για άλλη μια φορά η Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στην Κρήτη. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά την επίσκεψη της στη πόλη των Χανίων, έκανε την παρακάτω έκανε

Ημίχρονο: Άρης - Καλλιθέα 1-0 Ημίχρονο: Άρης - Καλλιθέα 1-0

Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Άρη να προηγείται με 1-0 της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League.

Μάλιστα τη στιγμή της επίτευξης του γκολ, από τον

Bαγγέλης Βενιζέλος [: Δεν νομιμοποιούνται να δεσμεύουν το μέλλον της χώρας

Βενιζέλος: «Χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση ευρωπαϊκών δυνάμεων»Από πού αντλεί άραγε η σημερινή κυβέρνηση τη νομιμοποίηση να διαπραγματεύεται δημοσιονομικά μέτρα για την περίοδο που αρχίζει μετά το τέλος του τρέχοντος τρίτου προγράμματος, δηλαδή για το τέταρτο «μνημόνιο», ενδιαφερόμενη μόνο αυτά να μην εφαρμοστούν εντός των χρονικών ορίων της δικής της θητείας, με τη φρούδα

ΠΑΟΚ: Οι "εκλεκτοί" του Ίβιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το... δώρο του Ίβιτς
Την αποστολή για τον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ανακοίνωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από τρεις σερί νίκες στα ματς με

Μία μόνο θετική χρήση στην τελευταία τριετία σε βάζει στον εξωδικαστικό

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών θα μπορεί ένας αγρότης, συνεταιρισμός ή αγροτική επιχείρηση, να καταλήξει σε μια συμφωνία εξωδικαστικής ρύθμισης των οφειλών προς το σύνολο των πιστωτών του, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και του Δημοσίου, σύμφωνα με το πλαίσιο που προωθείται για ψήφιση από

Σε πολιτικό αδιέξοδο τα Σκόπια

Σε πολιτικό αδιέξοδο τα ΣκόπιαΜοιάζει με χώρα παράλυτη, η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τέσσερις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν (τον Δεκέμβριο), πρόωρα, με σκοπό να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο που την ταλάνιζε τα δύο τελευταία χρόνια.

Ποιες συντάξεις μειώνονται και πόσο

Στην πρώτη γραμμή του πυρός βρίσκονται 60.000 συνταξιούχοι που εισπράττουν ήδη σήμερα «προσωπική διαφορά» στις επικουρικές συντάξεις τους (φωτογραφία αρχείου)Μειώσεις με πλαφόν έως 20%-22% έρχονται το 2019 για 900.000 συνταξιούχους. Οι μειώσεις αφορούν μόνο όσους βρεθούν να εισπράττουν προσωπική διαφορά στην κύρια σύνταξή τους και έρχονται με «κόφτη» ώστε να αμβλυνθούν οι ακραίες περικοπές. Στην πρώτη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΘΑΥΜΑ Ή ΝΕΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗΗ κατασκευή του  "Αυτοκινητόδρομου  Αγαιου", ξεκίνησε το 2007 και έπρεπε να ολοκληρωθεί, στο τέλος του 2012. 

Το έργο χρηματοδοτήθηκε, κατά 25% από την ΕΕ και το Ελληνικό δημόσιο, κατά 46% από ιδιωτικά κεφάλαια (Εργολάβους και Τράπεζες) και τα υπόλοιπα, από τα διόδια. 

Γ.Παπανδρέου: Δημιουργείται η απαραίτητη συνείδηση ώστε η χώρα μας να γίνει ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της έρευνας»

«Δημιουργείται πλέον η απαραίτητη συνείδηση στους ερευνητικούς, παραγωγικούς και κρατικούς φορείς, για το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε η χώρα μας να γίνει ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της έρευνας, της καινοτομίας και των νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, που θα αξιοποιούν την υψηλή τεχνολογία».

Μαχαιρίτσας: Φάγαμε μεγάλη απογοήτευση με τον Τσίπρα, ήμασταν λίγο άδικοι με τους προηγούμενους

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έκοψα τα ναρκωτικά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου - Κεντρική Εικόνα«Η αλήθεια είναι ότι φάγαμε απογοήτευση μεγάλη με τον Τσίπρα», λέει σε συνέντευξή του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συμπληρώνοντας ότι «ήμασταν λίγο άδικοι με τους προηγούμενους». Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο aixmi.gr ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ερωτώμενος για τη διακυβέρνηση Τσίπρα απάντησε: