Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...

Νέες ελπίδες στην αντιμετώπιση πολλών μορφών καρκίνου γεννά το αποτέλεσμα μιας μεγάλης έρευνας επιστημόνων του Χάρβαρντ...
Όπως ανακοινώθηκε από το πανεπιστήμιο, έγινε δυνατη η παραγωγή ειδικών βλαστικών κυττάρων, από τα οποία παράγονται τοξίνες. Οι τοξίνες αυτές καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα ενός οργανισμού, χωρίς όμως να βλάπτουν τα υγιή.

52χρονος σκότωσε την 78χρονη μητέρα του σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (27.10.2014) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από

Πεταλωτής: Δεν κάνει κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε διάψευση ως προς τα σενάρια που κυκλοφορούν για τη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου προχώρησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή «το «πάμε» που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στην Κρήτη το βράδυ της Παρασκευή.

Ποιό είναι το σχέδιο του Κώστα Καραμανλή

Με μια απόφαση που αναμφίβολα θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην κεντροδεξιά...φλερτάρει ο Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤheΤoc.gr ο πρώην Πρωθυπουργός φέρεται να προσανατολίζεται να μην είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές. 

Ποιοι είναι οι Μεταρρυθμιστές της κίνησης Λυκούδη

Μετά την παρουσία της Κίνησης των Μεταρρυθμιστών από τον Σπύρο Λυκούδη έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επαφών και συναντήσεων από τον ανεξάρτητο βουλευτή με διπλό στόχο: την επιτυχημένη προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς όπου θα

Γλέζος: Αν βγούμε με το bonus των 50 εδρών, θα πάμε ξανά σε εκλογές

Για «αρπαγή εδρών» έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Μανώλης Γλέζος,  μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» για το μπόνους των 50 εδρών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γλέζος δήλωσε σχετικά: «Ο εκλογικός νόμος είναι ένας νομότυπος νόμος, δεν βλέπει την ουσία. Δεν βλέπει την αρπαγή των 50 εδρών; Εμείς θα επιδιώξουμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό να μην μας

Λίστα Λαγκάρντ: Φοροδιαφυγή 2-10 εκατ. ευρώ για 7 μεγαλοεπιχειρηματίες

Φοροδιαφυγή από (τουλάχιστον) 2-10 εκατομμύρια ευρώ για εφτά μεγαλοεπιχειρηματίες που συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ εντοπίζει , σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου δρομολογώντας τις επόμενες κινήσεις σε βάρος τους.

Μιχάλης Καρχιμάκης : «Καλά τα stress test, αλλά τα λεφτά των τραπεζών που πάνε;»

Παρέμβαση του πρώην γραμματέα, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και εκ των πρωτεργατών της «Κίνησης των 75″ Μιχάλη Καρχιμάκη, για το θέμα των Τραπεζών και των πρόσφατων Stress Test:
Πανηγυρίζουν για το stress test …σωστά!

Οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού στη κυβέρνηση

Ο κ. Σαμαράς εφέρετο, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, να προκρίνει μόνον την αντικατάσταση του κ. Αβραμόπουλου. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αποδέκτης της ισχυρής δυσφορίας συνομιλητών του για την εικόνα του κυβερνητικού σχήματος.

Θεσσαλονίκη: Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου

Νύχτα τρόμου φαίνεται πως ζει η Ελλάδα καθώς, λίγες ώρες μόνο μετά την άγρια δολοφονία του 42χρονου Θοδωρή Παπαναστάση στο κέντρο της Τρίπολης, ένας ακόμη άνδρας έπεσε νεκρός από χέρια αγνώστου, στο κέντρο της Καλαμαριάς. 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, άγνωστος άνδρας περίπου 30

ΠΑΣΟΚ: Εκτός τόπου και χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτλέσματα των stress test και την αναφορά για νέες μνημομιακές συμβάσεις.
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» το κόμμα της αξιοματικής αντιπολίτευσης και ανέφερε ότι όσο και αν επιμένει η χώρα θα

Στρατούλης: Καταργούν τα δικαιώματα της απεργίας και του συνδικαλισμού

«Η κυβέρνηση αποδέχεται την θρασύτατη απαίτηση της τρόικας για κατάργηση της απεργίας και του συνδικαλισμού», δήλωσε οβουλευτής Β” Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο.
Ο υπεύθυνος για θέματα Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή