Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Φώφη Γεννηματά: Με την υπογραφή Τσίπρα, ο Ζάεφ καυχιέται για «Μακεδονική ταυτότητα»

Γεννηματά: Το 4ο Μνημόνιο είναι εδώ και με την βούλα του EurogroupΣε σχόλιό της στα social media η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά επικρίνει τον πρωθυπουργό με αφορμή όσα είπε ο Ζόραν Ζάεφ από τις Βρυξέλλες περί «πλήρους και διεθνώς ααγνωρισμένης Μακεδονικής εθνικής

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ-Στις 12,5 μονάδες η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από τη νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.Η ΝΔ σημειώνει άνοδο 2% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση και έχει προβάδισμα 11,5 μονάδων συγκεντρώνοντας στην πρόθεση ψήφου ποσοστό

Φώφης στο PES: Οταν μιλά για λαϊκισμό να κοιτάξει τον καθρέφτη του

ΚΙΝ.ΑΛ για τα σχόλια Τσίπρα κατά Φώφης στο PES: Οταν μιλά για λαϊκισμό να κοιτάξει τον καθρέφτη του Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Χ. Τρικούπη στις διαρροές του Μαξίμου και τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας στη σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών κατά της Φώφης Γεννηματά.

Οι λαχνοί που κερδίζουν 1.000 ευρώ στη νέα λοταρία της ΑΑΔΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για λοταρίαΣήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ΑΑΔΕ και 1.000 τυχεροί λαχνοί που εξασφαλίζονται με αγορές που έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό χρήμα και πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο, δίνουν έπαθλο 1.000 ευρώ σε κάθε τυχερό.

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης

Αθωώθηκε ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, μετά και την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, όπου ο κ. Δανιηλίδης δικάστηκε με την κατηγορία της ανωμοτί ψευδούς κατάθεσης, μετά από μήνυση του δημοτικού συμβούλου της

Σαν… μανιτάρια «φυτρώνουν» οι μονάδες παραγωγής Πλευρώτους

Αποτέλεσμα εικόνας για μανιτάρια «φυτρώνουν» οι μονάδες παραγωγής ΠλευρώτουςΩς μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη καλλιέργεια χαρακτήρισαν οι συνομιλητές μας αυτή των μανιταριών, σε μια εγχώρια αγορά που διακρίνεται από σταθερότητα σε ποσότητες και τιμές. Παγκοσμίως, εκτιμάται ότι η αγορά μανιταριών θα αναπτύσσεται έως το 2021 με

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον

Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργία, την κτηνοτροφίαΗμερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και η Ειδική

Θα κάνει κόμμα ο Μίχαλος; Ποιοι κινούνται στο παρασκήνιο

michalos--2Μετά τους Αντώναρο και Παπακώστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε ακόμα ένα χτύπημα στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ που «αλληθωρίζει» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, διαγράφοντας τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Κίνημα Αλλαγής «σφυροκοπά» Τσίπρα για Προσφυγικό! «Εξόφληση γραμματίων με ό, τι του ζητηθεί…»

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνημα Î‘Î»Î»Î±Î³Î®Ï‚Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
"Ο κ. Τσίπρας δηλώνει έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με την κα Μέρκελ για την «επιστροφή» προσφύγων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία, σε βάρος της χώρας μας αλλά και των προσφύγων.
Ο κ. Τσίπρας οπισθοχωρεί

ΑΑΔΕ: Εξόφληση των προστίμων της Τροχαίας σε 24 δόσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Τροχαίας σε 24 δόσειςΤη δυνατότητα στους πολίτες να εξοφλήσουν τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί από την Τροχαία σε έως και 24 μηνιαίες δόσεις παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η δυνατότητα αυτή ισχύει από τη στιγμή που τα ποσά των προστίμων θα βεβαιωθούν για είσπραξη στις αρμόδιες ΔΟΥ.

ΟΑΕΔ: Αλλαγές (ευνοϊκές) σε επιδόματα και προγράμματα εργασίας

Κατατέθηκε την Τρίτη, (26/6), στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που μεταξύ άλλων ρυθμίζει ζητήματα ανεργίας, επιδομάτων και συμμετοχής σε προγράμματα του ΟΑΕΔ. 
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο:

Περικοπές-σοκ στις συντάξεις Δημοσίου -Εως 210 ευρώ τον μήνα

Την ώρα που βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης προσπαθούν τεχνηέντως να αφήσουν να πλανάται στον αέρα το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις, οι δανειστές θεωρούν δεδομένο ότι το μέτρο θα ληφθεί κανονικά. 

Αυτοί διορίζονται μόνιμα στην ΔΕΗ - Τα οριστικά αποτελέσματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗΣτην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 12Κ/2017 του ΑΣΕΠ για 26 θέσεις αορίστου χρόνου στην ΔΕΗ, προχώρησε, μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Ανεξάρτητη Αρχή.

Κίνηση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ : ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φωτογραφία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ.Αντιπροσωπία της Κίνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, αποτελούμενη από τον συντονιστή Γιάννη Μαγκριώτη και τους φίλους Δημήτρη Ευαγγελινό, Χρήστο Κομπόγιαννο, Κυριάκο Μερελή και Χρήστο Σιδηρόπουλο, επισκέφθηκε την τοπική διεύθυνση του ΕΚΑΒ 2 Κεντρικής Μακεδονίας και τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Στρατή Πλωμαρίτη.