Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Γερουλάνος από Λέσβο: Η αλλαγή αρχηγού από μόνη της, δεν φτάνει -Βασική προτεραιότητα ο πολίτης να νιώθει σιγουριά

«Η αλλαγή αρχηγού από μόνη της δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία αλλαγή» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Γλαβίνας: «Θα γίνουν δύο ντιμπέιτ, ένα πριν τον πρώτο γύρο και ένα πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ»

Δύο ντιμπέιτ θα διεξαχθούν μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θανάσης Γλαβίνας, συγκεκριμένα ένα πριν τον πρώτο γύρο κι ένα πριν τον δεύτερο.

Έρευνα: Ξανά στο στόχαστρο το εργαστήριο της Γιουχάν - «Απελευθέρωσε νέο θανατηφόρο ιό»

Το κινεζικό εργαστήριο από το οποίο το FBI πιστεύει ότι πιθανότατα διέρρευσε ο κορονοϊός μπορεί επίσης να έχει απελευθερώσει ένα «εξαιρετικά εξελιγμένο» στέλεχος πολιομυελίτιδας το 2014.

Μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν με επιστολή τους την ηγεσία του Κινήματος για «ανοίκειες συμφωνίες»

Επιστολή με αυστηρές αναφορές σχετικά με τις πρακτικές της ηγεσίας του κόμματος δημοσιοποίησαν μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ,

ΣΥΡΙΖΑ: Όχι Κασσελάκη σε Πολάκη-Γεροβασίλη που ζήτησαν κάλπες – Έμμεση πρόκληση στους αμφισβητίες να καταθέσουν πρόταση μομφής

Δεν προσφέρει τίποτα μια πρόταση μομφής, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο των προκλήσεων από την εσωκομματική αντιπολίτευση, παραπέμποντας οποιαδήποτε εσωκομματική διαδικασία στο συνέδριο στις 6 Οκτωβρίου.

Αρχίζει ο «Big Brother» μέσα στον Σεπτέμβριο για ΙΧ: Έλεγχοι για ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση

Η πρώτη ηλεκτρονική διασταύρωση με στόχο να εντοπιστούν τα οχήματα που είναι ανασφάλιστα, δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας και δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, αναμένεται να διενεργηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με τις ασφαλιστικές εταιρείες να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Κάλπες για εκλογή αρχηγού ζήτησε ο Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Την προσφυγή στις κάλπες ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολακης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Γερουλάνος στην Θεσσαλονίκη

Tη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου σε ανοιχτή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης, στις 8 μ.μ.) θα παρουσιάσω το σχέδιό μου για την Αναγέννηση της Ελλάδας, 

Συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ 100,3) - Παύλος Γερουλάνος

Συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ 100,3) - Παύλος Γερουλάνος