Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ήττα για την Εθνική Ελλάδος στη Βουδαπέστη

Ήττα για την Εθνική Ελλάδος στη ΒουδαπέστηΤην ήττα γνώρισε στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Groupama Arena της Βουδαπέστης η εθνική Ελλάδος από την Ουγγαρία με σκορ 1-2, στο δεύτερο παιχνίδι της για το UEFA Nations League.
Αν και η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για την

Πώς τα σκοτεινά πλοκάμια της CIA έριξαν τον Αλιέντε

Πώς τα σκοτεινά πλοκάμια της CIA έριξαν τον ΑλιέντεΌπως αποδεικνύουν τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, με την είδηση της εκλογικής νίκης του Αλιέντε, η αμερικανική ηγεσία άρχισε να απεργάζεται το σχέδιο της πτώσης του.

Κάντε την οικονομία να βογκήξει”. Με την φράση αυτή ο αμερικανός Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον σε

Γιώργος Καμίνης: Ο Τσίπρας δεν δικαιούται να μιλάει για μέτωπο απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καμίνης
"Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για ανοιχτό μέτωπο απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό είναι ο κ. Τσίπρας που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και την Καραμανλική δεξιάδήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μέλος του

Έρχονται τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης

Τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης, που θα «τρέξουν» έως τις αρχές Οκτωβρίου, προανήγγειλε η διοικήτρια του Οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική Θεσσαλονίκης-ΚιλκίςΕργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 1 «Γέφυρα-Καστανάς-Πολύκαστρο-Εύζωνοι έως τα όρια του Ν. Κιλκίς» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Τι αλλάζει με τις άδειες οδήγησης

Τι αλλάζει με τις άδειες οδήγησηςΝα ανανεώσουν το δίπλωμά τους αποδεικνύοντας ότι ξέρουν και να οδηγούν και να παρκάρουν θα πρέπει οι οδηγοί άνω των 74 ετών.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνω από 2 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕΣε πληρωμές που ξεπέρασαν τα 2 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. 

"Πράσινο φως" για την πληρωμή νέων αγροτών της Δυτικής Ελλάδας

Αποτέλεσμα εικόνας για "Πράσινο φως" για την πληρωμή νέων αγροτών της Δυτικής ΕλλάδαςΠρος πληρωμή οδεύουν οι επιλαχόντες νέοι αγρότες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
Σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Νίκο

Σε ποιους τομείς θα "ανοίξουν" θέσεις εργασίας το επόμενο τρίμηνο - Τι δείχνει έρευνα της Manpower Group

Αποτέλεσμα εικόνας για θέσεις εργασίας το επόμενο τρίμηνο -Ποσοστό 21% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για το Δ’ Τρίμηνο του 2018, 9% αναμένει μείωση ενώ το 66% δεν αναμένει κάποια αλλαγή, σύμφωνα με την έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Βασίλειος Ιντζές

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Βασίλειος ΙντζέςΣε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Βασίλειος Ιντζές. Η κηδεία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει  την Πέμπτη στην Αθήνα.

Πάρις Κουκουλόπουλος : Το μνημόνιο Τσίπρα τώρα ξεκίνησε

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάρις ÎšÎ¿Ï…ÎºÎ¿Ï…Î»ÏŒÏ€Î¿Ï…Î»Î¿Ï‚Η συλλήβδην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο ως εγγύηση αποπληρωμής του χρέους είναι αναμφίβολα η πιο μαύρη σελίδα στη διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Ο απόλυτος έλεγχος του Υπερταμείου από τους δανειστές και η διάρκεια της εκχώρησης, 99 χρόνια, δεν επιδέχονται ωραιοποιήσεις.

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Σερρών : Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Βασίλη Ιντζέ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κινήματος ΑλλαγήςΑποχαιρετούμε τον Βασίλη Ιντζέ με θλίψη. Έναν σεμνό και λιτό άνθρωπο, αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του, πριν και μετά τη Δικτατορία, υπηρετώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο κι εκπροσωπώντας τον Σερραϊκό Λαό. Ο

Κυριάκος Πιερρακάκης : Η ισχυρή ανάπτυξη είναι εφικτή

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ΠιερρακάκηςΜε τον Κυριάκο Πιερρακάκη δεν δώσαμε ραντεβού στο εστιατόριο Βεντήρη Roast House για να γιορτάσουμε την έξοδο από το μνημόνιο. Γνωρίζουμε ότι ο τερματισμός της προνομιακής χρηματοδότησης της Ελλάδας από την Ευρώπη δεν έχει

Περιοδεία στη Σίνδο για τη Φώφη Γεννηματά

Αποτέλεσμα εικόνας για Περιοδεία στη Σίνδο για τη Φώφη Γεννηματά: Θερμό κλίμα και selfies με νεολαίουςΠολύ καλό και θερμό υπήρξε το κλίμα στον περίπατο της Φώφης Γέννηματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από πολίτες, ενώ έβγαλε σελφιες και φωτογραφίες με νεολαίους.

Ερευνα: Ποιοι ξένοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα -Ποιες περιοχές προτιμούν

Αποτέλεσμα εικόνας για ακίνητα στην Ελλάδα«Ξεκολλάει» δειλά-δειλά η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία πανελλαδικής έρευνας της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), που παρουσιάστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Γεννηματά από ΔΕΘ: Δεν θα συμμετάσχουμε σε κυβέρνηση που διαλύει την μεσαία τάξη

Η Φώφη Γεννηματά/ Φωτογραφία EurokinissiΤο σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής για να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου ξεδιπλωσε η Φώφη Γεννηματά από το Βελλίδειο, μιλώντας στους οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας στο