Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Αχτσιόγλου: «Το lockdown αίρεται, κανένας κανόνας για τους εργαζόμενους»

Την ανάγκη λήψης μέτρων που να εξασφαλίζουν τους εργαζόμενους, με πλήρη καταβολή του 100% του μισθού, για όλους τους εργαζόμενους, είτε απασχολούνται σε επιχειρήσεις που έχουν ανοίξει είτε άλλες που λειτουργούν με περιοριστικούς όρους ή είναι κλειστές, τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Τσιόδρας: 40 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Τέσσερις θάνατοι σε ένα 24ωρο και 55 νέα κρούσματα στη χώρα μας ...
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Ελλάδα 40 νεα κρούσματα, εκ των οποίων τα 35 καταγράφηκαν στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κρουσμάτων στα 2.810. . 23 άνθρωποι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

Ερώτηση του Γιώργου Φραγγίδη για τη φύλαξη του νοσοκομείου Γουμένισσας

Θέμα: «Απαραίτητη η άμεση κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας Κιλκίς σε προσωπικό φύλαξης, για την ασφάλεια εργαζόμενων, νοσηλευόμενων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και επισκεπτών»

Διαψεύδει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δημοσίευμα περί μεταπήδησης βουλευτών του στη Ν.Δ.

Ως «ανάξιο ακόμη και σχολιασμού», διαψεύδει το Κίνημα Αλλαγής, το «σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα», όπως το χαρακτηρίζει, της εφημερίδας Εστία, που κάνει λόγο περί διεύρυνσης της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό και αναφέρεται σε «φλερτ» μεταξύ Ν.Δ. και στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Δεν θα πληρώνουν εισφορές οι συνταξιούχοι με αγροτικό κλήρο και εισόδημα έως 10.000 ευρώ

Νομοθετική ρύθμιση προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, μέσω της οποίας δεν θα πληρώνουν εισφορές οι συνταξιούχοι με αγροτικό κλήρο και εισόδημα έως 10.000 ευρώ.

Χαλκιδική: Τι ισχύει για τη μετακίνηση αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να περιμένουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου και το επόμενο Σαββατοκύριακο, εάν θέλουν να επισκεφθούν τις υπέροχες παραλίες της Χαλκιδικής. Δείτε τι ισχύει για τη μετακίνηση.

Χαρίτσης για Σκέρτσο: «Να τον διώξει ο Μητσοτάκης - Ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη»

«Η δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ σε μία δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, μία δίκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, συνιστά ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης.

Κώστας Μπακογιάννης για τον συνωστισμό στην Ομόνοια: «Κάναμε λάθος»

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Η διαδικασία συνεχίζεται και εξετάζεται το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά.

Παντελής Κουκουλεκίδης : ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ

Καταστρατήγηση όλων των δημοκρατικών ελευθεριών (ακουσίως -εκουσίως ) χρησιμοποιώντας όλους τους μηχανισμούς καταστολής. επιστήμης, ψυχολογίας μέσω της αδιάκοπης και στρατευμένης πληροφόρησης για αποφυγή του