Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΑ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ  ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΑ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

To Ψηφοδέλτιο Επικρατείας Κινήματος Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Κινήματος Αλλαγής
Η σύνθεση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής παρατίθεται ακολούθως:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Διπλό μήνυμα στην Τουρκία για Χάλκη και S-400

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Διπλό μήνυμα στην Τουρκία για Χάλκη και S-400Διπλό μήνυμα στην Άγκυρα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης στέλνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μέσω της δημοσίευσης της ετήσιας έκθεσης για τις θρησκευτικές ελευθερίες ανά τον κόσμο για το έτος 2018.

"S-400 και F-35 αλλάζουν πλήρως τους συσχετισμούς στο Αιγαίο"

Αποτέλεσμα εικόνας για "S-400 και F-35 αλλάζουν πλήρως τους συσχετισμούς στο Αιγαίο"Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί η Αθήνα τις εξελίξεις όσον αφορά την προμήθεια των S-400 και F-35 από την Τουρκία.Πέραν των γεωπολιτικών επιπτώσεων της μιας ή της άλλης απόφασης οι επιπτώσεις θα είναι σημαντικές και στις ισορροπίες στο Αιγαίο.

Έχετε κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ; Αυτά είναι τα «δώρα» που δικαιούστε – Αναλυτικά όλα τα μπόνους που προσφέρει

Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ: Όσοι πολίτες είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα ανέργωντου ΟΑΕΔ και διαθέτουν τη γνωστή σε όλους, κάρτα ανεργίας, μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά πραγμάτων. Μάλιστα, οι περισσότεροι πολίτεςδεν τα γνωρίζουν. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται παρακάτω:

Μέχρι πότε μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν αιτήσεις για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας

Μέχρι πότε μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν αιτήσεις για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής ΕστίαςΜεθαύριο, 24 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι αιτήσεις των δικαιούχων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για όλα τα προγράμματα του 2019, όπως υπενθυμίζει ο Οργανισμός.

ΚΙΝΑΛ: Δεν θα επιτρέψουμε να στηθεί από την πίσω πόρτα με τεχνάσματα το ντιμπέιτ των 2 «μονομάχων»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ«Ούτε στο γαϊτανάκι χρέωσης ευθυνών για το ενδεχόμενο ματαίωσης τελικά του ντιμπέιτ συμμετέχουμε, ούτε θα παίξουμε άλλο την κολοκυθιά των ημερομηνιών. Κυρίως όμως δεν θα επιτρέψουμε μέσα από τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Στην 1η θέση είναι ο Βασίλης Βασιλικός, όπως είχε γίνει γνωστό λίγες μέρες πριν, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου βρίσκεται η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη – Κούβελα.

Πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ροβέρτος ΣπυρόπουλοςΤην τελευταία του πνοή, σε ηλικία 72 ετών, άφησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evia Vima ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος άφησε την τελευταίο του πνοή πριν από λίγη ώρα στην παραλία της

Υπ. Βουλεύτρια Kιλκίς ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Ψαρρά: Η νέα γενιά έχει ένα χρέος να κάνει πυξίδα τα όνειρά της και να αποφασίσει για τη ζωή της.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται
Την ώρα που το ΠΑΛΙΟ παλεύει με μανία να επιστρέψει, η νέα γενιά έχει ένα χρέος: Να κάνει