Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Νέα εμπλοκή στις τηλεοπτικές άδειες: Ενσταση του Star στο ΣτΕ -Ζητεί να φύγουν Καλογρίτσας-Σαββίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για tileorasiΔέκα ημέρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή.
Την Παρασκευή η τηλεόραση του Σταρ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας δύο

Γεννηματά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη»

Τα συγχαρητήρια της προς την Κατερίνα Στεφανίδη για τη μεγάλη επιτυχία της, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. "Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα

Στίγκλιτς: "Καταργήστε το ευρώ"

Στίγκλιτς: "Καταργήστε το ευρώ" - Κεντρική ΕικόναΟ τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η Ελλάδα και οι επιβληθείσες περικοπές είναι εμβληματικές της αποτυχίας του ευρώ, γράφει ο Αμερικανός νομπελίστας στο νέο του βιβλίο, όπου τεκμηριώνει την άποψή του ότι το κοινό

Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη ΘεσσαλονίκηΠυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο όπου φιλοξενούνται 86 πρόσφυγες, σε αποθήκη του  λιμανιού της Θεσσαλονίκης.Οι λιμενικοί απομάκρυναν τους πρόσφυγες και η φωτιά κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Το απίστευτο βλέμμα της Στεφανίδη που ενώ πανηγυρίζει για το χρυσό την πλησιάζει ο Γιουσέιν Μπολτ!

Το απίστευτο βλέμμα της Στεφανίδη που ενώ πανηγυρίζει για το χρυσό την πλησιάζει ο Γιουσέιν Μπολτ! [εικόνες]Την ώρα που η Κατερίνα Στεφανίδη που πανηγύριζε το δικό της χρυσό στο επί κοντώ γυναικών, ο Γιουσέιν Μπολτ πανηγύριζε το δικό του, νέο χρυσό, αυτή τη φορά στη σκυταλοδρομία 4χ100. 

Ιπτάμενη στα 4,85 μ. η Κατερίνα Στεφανίδη-Ετσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Φωτογραφία: Sooc/Angelos Zymaras/AZSPORTSIMAGES Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβαση την ελληνική σημαία σε ύψος 4,85 μέτρα, όσο ήταν δηλαδή το άλμα της στον τελικό του επί κοντώ με το οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Τουρκία: Προφυλακίστηκε η βραβευμένη συγγραφέας Ασλί Ερντογάν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση"

Τουρκία: Προφυλακίστηκε η βραβευμένη συγγραφέας Ασλί Ερντογάν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση" - Κεντρική Εικόνα
Τουρκικό δικαστήριο διέταξε σήμερα τη σύλληψη της βραβευμένης συγγραφέως Ασλί Ερντογάν με την κατηγορία ότι διατηρούσε σχέσεις με Κούρδους αυτονομιστές, ανέφερε η εφημερίδα Haberturk, τρεις

Spiegel: Το plan b της Γερμανίας για την κατάρρευση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOCΓια το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας για τους πρόσφυγες προετοιμάζεται η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel» από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.