Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Εγγραφο-βόμβα για τη διαχείριση απορριμμάτων από Βρυξέλλες



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απειλεί με απόρριψη του αιτήματος συγχρηματοδότησης του έργου «ΣΔΙΤ Πελοποννήσου», κρίνοντάς το μη συμβατό με κοινοτικές οδηγίες και εντοπίζοντας παράλληλα υπερκοστολογήσεις •

Με την πλάτη στον τοίχο ο Στέλιος Πέτσας μετά και την επιστροφή των χρημάτων από την alter ego

Με την πλάτη στον τοίχο ο Στέλιος Πέτσας μετά και την επιστροφή ...Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τι θα γίνει στον ανασχηματισμό, ενώ τυχόν μηνύσεις και αγωγές μέσων ενημέρωσης κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου από μέσα που θεωρούνται «ριγμένα» περιπλέκουν την κατάσταση.

Μειώνονται οι φόροι για τα νέα αυτοκίνητα - Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και υβριδικά

Μειώνονται οι φόροι για τα νέα αυτοκίνητα - Τι ισχύει για ...Αλλάζει το καθεστώς φορολόγησης για τα νέα μη ρυπογόνα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", το νέο φορολογικό πολυνομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση προβλέπει μεταξύ άλλων

Παράταση μέχρι τις 12 Ιουλίου για τις εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ - Οι δικαιούχοι

Παρατείνεται, μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές-επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Το υγιές αύριο του αγροτικού τομέα περνάει από τον εκσυγχρονισμό του

Είστε αγρότης; Αναζητάτε τρόπο για να βελτιώσετε την αγροτική σας εκμετάλλευση, να μειώσετε το κόστος παραγωγής, να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητά σας; Απλώς εκσυγχρονιστείτε.

Τσίπρας: "Φέρνετε το νομοσχέδιο από φόβο για τις κοινωνικές αντιδράσεις που έρχονται"

«Επιχειρείτε μια αντιδραστική θεσμική τομή με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία, το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη διαδήλωση, στη συγκέντρωση, στη διαμαρτυρία», «που καμία κυβέρνηση δεν διανοήθηκε από τη Μεταπολίτευση», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας στη Βουλή.

Γεννηματά: "Εμποδίσαμε διατάξεις ντροπής να ενσωματωθούν στο νομοσχέδιο"

Σκληρή απάντηση στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο Κίνημα Αλλαγής έδωσε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του Κινήματος εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί την ιστορία ενός άλλου πολιτικού χώρου, κάτι που όπως είπε είναι μεγάλη ντροπή. 

Μητσοτάκης: "Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι απόλυτα προστατευμένο"

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις«Προχθές κάποιοι βανδάλισαν σημεία της Αθήνας. Βανδάλισαν και το μνημείο για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους στην Marfin. Αφαιρώντας μάλιστα, από τη λιτή πλάκα, και τον θυρεό της ελληνικής Δημοκρατίας. Τα λόγια περιττεύουν. 

Διεθνής Αμνηστία: «Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις δεν είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

«Αδικαιολόγητη παρέμβαση στο δικαίωμα στην ελευθερία της ειρηνικής συνάθροισης» χαρακτηρίζει διατάξεις του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις που τίθεται σε ψηφοφορία σήμερα το βράδυ στη Βουλή, η Διεθνής Αμνηστία.

ΚΙΝΑΛ: «Αντάρτικο» Καστανίδη στο νομοσχέδιο για τις πορείες -«Είναι πολύ μακριά από τη δημοκρατική αντίληψη»

Με εξαιρετικά σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για το νομοσχέδιο για τις πορείες στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, κόντρα στην επίσημη θέση του κόμματος όπως διατυπώθηκε από την Φώφη Γεννηματά.

"ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ήθελαν τον Ματέο Γκαρσία- Ήθελε να γυρίσει στον Άρη και έκλεισε για 3-4 χρόνια"

Για την επιθυμία του Ματέο Γκαρσία να αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα του Άρη, μίλησε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.