Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δ. Θεσσαλονίκης: Δημοψήφισμα για την ΕΥΑΘ


«Όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και «ναι» στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το οποίο θα κληθούν οι Θεσσαλονικείς να
απαντήσουν αν συμφωνούν ή όχι με την ιδιωτικοποίηση, είπε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαχρος, Γιάννης Μπουτάρης, πρότεινε η διαχείριση του νερού να γίνεται από τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας μάλιστα πως σε όλη την Ευρώπη εγκαταλείπεται πλέον η ιδιωτικοποίηση στη διαχείριση του νερού.
Τόνισε, ακόμη, πως δεν πρέπει να αντικατασταθεί ένα ιδιωτικό μονοπώλιο από ένα δημοτικό

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΟΥ <<ΕΤΟΙΜΑΣΕ>> Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο Κ.ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΤΙΑ Κ.ΡΙΤΣΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ;ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ !!!
Η επιστολή προέρχεται από τα σωματεία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (115 φιλοζωικοί σύλλογοι και σωματεία)

Πως ρυθμίζονται τα χρέη προς τα ταμεία

Εμπράγματες εξασφαλίσεις θα πρέπει να καταθέσουν οι μεγαλοοφειλέτες προκειμένου να ενταχθούν στη ρύθμιση χρεών προς τα ταμεία, σύμφωνα με αλλαγές της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε στο παρά πέντε της ψήφισης το υπουργείο Εργασίας.


Η τελική ρύθμιση, μαζί με τις αλλαγές προβλέπει τα εξής:

Νεκρός δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη Σοκαρισμένοι είναι οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πριν από λίγη ώρα 32χρονος δικηγόρος έπεσε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ερμού 57 και βρήκε τραγικό θάνατο.
Είναι ακόμη άγνωστο εάν ο άνδρας έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, ή αν πρόκειται για ατύχημα ή

Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης


Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης


Την αντίθεσή της στην πώληση της Εταιρείας Ύδρευσης (ΕΥΑΘ), του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) εκφράζει η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.
«Θέλουμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας στην πώληση των κερδοφόρων, δημόσιων εταιρειών. Δεν πρέπει κάτω από το άγχος της πίεσης των δανειστών να πωληθούν χρήσιμοι φορείς, μόνο για εισπρακτικούς, δημοσιονομικούς λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φορείς αυτοί πρέπει να μείνουν με το ίδιο καθεστώς λειτουργίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

Στις 20:30 η σέντρα στον τελικό του Κυπέλλου


 
 
Στις 20:30 ορίστηκε η ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV και τον ΑΝΤ1.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη


 
 
Πάνω από 60 άτομα έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της ΕΥΑΘ στην Εγνατία στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη. Για λίγα λεπτά παρατάχθηκαν στο ένα ρεύμα της Εγνατίας με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό. 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ

Εγκρίθηκε η εκταμίευση των 2,8 δισ ευρώ από το Euroworking Group, ποσό που αντιστοιχεί στη δόση του Μαρτίου και που είχε μείνει ως εκκρεμότητα μέχρι και χτες. Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή -με 168 ψήφους υπέρ και 123 κατά- εκπληρώθηκαν οι προϋποθέσεις που είχε θέσει η τρόικα προκειμένου να χορηγήσει τη δόση και έτσι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εκταμίευση. Όπως είχε αναφέρει την περασμένη

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ...

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Όχι απλά αθώος, αλλά ομόφωνα για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό πλημμελήματος κρίθηκε σήμερα ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, Θέμος Αναστασιάδης. Ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος έδωσε
νομικό ρεσιτάλ επιχειρημάτων, πείθοντας το δικαστήριο ότι

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ EUROGROUP ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ...

Πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ ευρώ, αναμένεται να δώσει το Euro Working Group το οποίο συνεδριάζει σήμερα, μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή με 168 ψήφους υπέρ και 123 κατά. Η εκταμίευση της δόσης θα δώσει ανάσες καθώς θα επιταχύνει την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους Δημοσίου προς ιδιώτες.

Ζήτησε Μπάγεβιτς για τα πλέι οφ ο Σαββίδης;


Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα στο αθλητικό Metropolis ο διευθυντής του σταθμού, Στέλιος Γρηγοριάδης, υπήρξε επαφή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς
με μια συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τους έξι αγώνες των πλέι οφ και στη συνέχεια να συζητήσει για την περαιτέρω συνεργασία τους. Ο Μπάγεβιτς ζητά συμβόλαιο έτσι ώστε να αναλάβει τις τύχες της

Αυτές είναι οι τέσσερις τροφές που... εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!


Οι κοιλιακοί είναιφέρνουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Αν θέλετε να δείτε ακόμα δραστικότερες αλλαγές, εκτός απο το να κάνετε σχολαστικά.
τις ασκήσεις κοιλιακών, μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας τροφές που καίνε το λίπος και βοηθάνε στη γράμμωση της περιοχής της κοιλιάς. Ποιες είναι αυτές;

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 4046/2012, 4093/2012 ΚΑΙ 4127/2013»




Κυρίες και κύριοι βουλευτές, ομολογώ ότι όταν μιλάει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχω πάντα τεταμένη την προσοχή μου, γιατί θέλω να δω κάθε φορά ποια συχνότητα επιλέγει. Σήμερα το πήρε πολύ αριστερά! Υπάρχουν άλλες τοποθετήσεις του στο εξωτερικό, σε επιλεγμένα ακροατήρια, όπου είναι πολύ πιο μετριοπαθής, πολύ πιο συστημικός, θεσμικός.

Σήμερα τον είδα αριστερό, ριζοσπάστη και θυμωμένο. Και αναρωτιέμαι: Ποια είναι η αιτία αυτού του