Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Έκτακτη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα για την Οικονομία και την Υγεία


Έκτακτη συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για την Οικονομία και την Υγεία, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αποσύρουν τον Πνευματικό μετά τις δηλώσεις για τους καρκινοπαθείς

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποσύρεται από την εκλογική μάχη ο Σπύρος Πνευματικός μετά τις δηλώσεις που έκανε για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου. Τοποθέτηση Μητσοτάκη για την απομάκρυνσή του.

Αλέξης Τσίπρας: Εγώ έδιωξα τον Κατρούγκαλο, ο Μητσοτάκης κρατά τον Πνευματικό

Καταπέλτης για τα ακραία σχέδια της Νέας Δημοκρατίας στη Δημόσια Υγεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή το σκάνδαλο με τις δηλώσεις Πνευματικού •

Greek Mafia: Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται νέο κύκλο αίματος - 30 τα συμβόλαια θανάτου

Νέο κύκλο αίματος φοβούνται οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις υποθέσεις των συμβολαίων θανάτου, στο πλαίσιο του ακήρυχτου πολέμου της επονομαζόμενης Greek Mafia.

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή για τις συντάξεις Ιουλίου στους δικαιούχους.

To ΕΣΥ χρειάζεται ΕΚΑΒ και κατευθείαν στην Εντατική - Πληθαίνουν τα περιστατικά διάλυσης

Σε μία περίοδο που αποδεικνύεται ξανά με δραματικό τρόπο η πλήρης διάλυση του ΕΣΥ, όπως έδειξαν τα τραγικά περιστατικά σε Κω, Νέα Μάκρη και Χαλκιδική, με

Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα του "Εξοικονομώ 2023" - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Το ποσοστό επιχορήγησης για τις παρεμβάσεις αυτές ανέρχεται από 40% έως 75% ανάλογα με το εισόδημα των ωφελουμένων/ιδιοκτητών.

Με επιστολή στην ΕΣΗΕΑ o Κ. Βαξεβάνης ανακοινώνει ότι κλείνει την εφημερίδα Documento

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην εφημερίδα Documento, με τον εκδότη της Κώστα Βαξεβάνη να αποδίδει την ευθύνη στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, όπως αναφέρεται σε επιστολή που της απέστειλε.

Αλέξης Τσίπρας: Σε πλήρη κατάρρευση το σύστημα υγείας

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά.