Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Κορονοϊός: Πώς η Θεσσαλονίκη κερδίζει το στοίχημα και είναι Covid-Free

Σχεδόν οχτώ μήνες μετά την καταγραφή του ΄ασθενούς μηδέν’ στη Θεσσαλονίκη, και έχοντας μεσολαβήσει καραντίνα, κλείσιμο της νέας Παραλίας, συστάσεις Χαρδαλιά για τοπικό lockdown μετά τον Δεκαπενταύγουστο όταν η κάθοδος των

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε Ίχνος των λέξεων «κυρώσεις» -«μέτρα» στο κείμενο απόφασης για Τουρκία

Το περιεχόμενο της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία είναι πιο πίσω και από αυτό του Ιουνίου του 2019, αφού δεν καταδικάζει ρητά τις ενέργειες της στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο

Φώφη Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να υπερασπιστεί τις ελληνικές θέσεις

Σκληρή προσωπική κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τους χειρισμούς του άσκησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γεννηματά, καταλογίζοντάς του την ευθύνη για την άκαρπη χθεσινή Σύνοδο

Νίκος Ανδρουλάκης: Κατώτερη των περιστάσεων η απόφαση του Συμβουλίου για την Τουρκία

Κατώτερη των περιστάσεων χαρακτήρισε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Αδιανόητο: Διόρισαν την Ζαρούλια μετακλητή στην Βουλή

Μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε η Ελένη Ζαρούλια. Ο διορισμός δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ υπογραμμένο απο τον πρόεδρο της Βουλής. Επρόκειτο για αίτημα του Μιχαλολιάκου, που ικανοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Κορονοϊός: 460 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Αρνητικό ρεκόρ

Συνεχίζει να καλπάζει η επιδημία κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) 460 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Τη Λέστερ από την Αγγλία, την Μπράγκα από την Πορτογαλία και τη Ζόρια Λουχάνσκ από την Ουκρανία, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 7ο όμιλο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Κεντρική Μακεδονία: Αυτές είναι οι παράκτιες περιοχές που κινδυνεύουν με διάβρωση

Τις περιοχές που αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο διάβρωσης κατά μήκος του παράκτιου μετώπου της Κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψαν, τους τελευταίους μήνες, οι μετρήσεις ειδικών.

Ερχεται το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Με επιδότηση έως 85% και έως 50.000 ευρώ για αναβάθμιση ακινήτου

«Λάβετε θέσεις για το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”» είναι το μήνυμα που στέλνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μελάνια είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύνοδος Κορυφής: Δεύτερο «όχι» από την Ελλάδα - Ετοιμάζεται 3ο προσχέδιο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες μετά τη δεύτερη άρνηση της Ελλάδας να αποδεχτεί το προσχέδιο συμπερασμάτων, λόγω της απουσίας ξεκάθαρης αναφοράς κυρώσεων κατά της Τουρκίας.