Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Super League: Ετσι διαμορφώθηκαν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ

Μετά την σημερινή 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Με το νέο, φετινό format τώρα θα ξεκινήσουν πλέι-οφ με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1 ως 6 και πλέι-άουτ για τις ομάδες που τελείωσαν στις θέσεις 7 ως 14.

ΚΥΣΕΑ: Ενίσχυση φύλαξης συνόρων, αναστολή των αιτήσεων ασύλου - Τα πέντε μέτρα που αποφασίστηκαν

Πέντε μέτρα αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, το οποίο συνεδρίασε την Κυριακή, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα και την προσπάθεια της Άγκυρας να ωθήσει στα ελληνικά εδάφη χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες.

H κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ



Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Θλίψη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Παπαδημητρίου

Σόκαρε πριν λίγο η είδηση ότι ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και παλιό στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.Η είδηση που σόκαρε παλιούς συντρόφους και συναγωνιστές του αφορά τον Κώστα Παπαδημητρίου.

Ραγδαίες εξελίξεις: O Mητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου

Από το πρωί βρίσκονται στον Εβρο, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής.Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως τα σύνορά μας φυλάσσονται άριστα, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της αστυνομίας και του λιμενικού.

Γεννηματά: Ο κ Μητσοτάκης να ζητήσει άμεσα τη σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

«Η χώρα μας με τις τουρκικές ενέργειες στα σύνορα αντιμετωπίζει άμεση απειλή για την ασφάλεια της. Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει την προστασία των συνόρων, που είναι και σύνορα της ΕΕ» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας: 

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσυμφόρηση των νησιών εδώ και τώρα

«Οι εξελίξεις που έχουν προκύψει λόγω της ραγδαίας αύξησης των προσφυγικών ροών, επιβάλλουν τη λήψη άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν τα νησιά μας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.Καλεί την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει άμεσα τις ιδεοληψίες της και να προχωρήσει χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση στην αποσυμφόρηση των

NASA: Ο κορονοϊός μείωσε την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Κίνα


Αποτέλεσμα εικόνας για NASA: Ο κορονοϊός μείωσε την ατμοσφαιρική ρύπανση στην ΚίναΕικόνες δορυφόρου, που δημοσιεύθηκαν από τη NASA δείχνουν τη δραματική μείωση των επιπέδων ρύπανσης στην Κίνα, μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού.

Λέσβος: Μπλόκο κατοίκων για να μην αποβιβαστούν πρόσφυγες - Προπηλακισμοί και βρισιές

Ένταση στη Λέσβο όπου κάτοικοι εμποδίζουν την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών με παιδιά στο λιμάνι της Θέρμης. Νέες κινητοποιήσεις στη Μόρια από κατοίκους ωστε να εμποδίζουν τη μεταφορά προσφύγων στο ΚΥΤ.

Τζανακόπουλος: «Η Ελλάδα βρέθηκε απολύτως ανέτοιμη στο μεταναστευτικό»

«Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό η χώρα βρέθηκε απολύτως ανέτοιμη», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΑΘΗΝΑ 984, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να διεθνοποιήσει το ζήτημα» και να αναλάβει άμεσα τις

Νέα επεισόδια στον Έβρο - Πληροφορίες για τραυματισμό αστυνομικού

Νέα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα μεταξύ προσφύγων, μεταναστών και της αστυνομίας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατός. 

Αναβάλλεται η συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ λόγω κορωνοϊού