Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μιχάλης Καρχιμάκης : Η υποκρισία η παραπλάνηση και οι μισές, αλήθειες,σχετικά με τον έλεγχο και την φορολόγηση των εμβασμάτων του εξωτερικού.

Διαβάζω και σωστά,για τους 5000 δημόσιους υπαλλήλους που συνελήφθησαν μετα απο έλεγχο να βγάζουν 1,5 δις ευρω στο εξωτερικό με εμβάσματα την περιοδο απο το 2010 και μετα.

Αναρωτιέμαι,
Μήπως κάποιοι εκτυλίσσουν,το σύστημα συγκάλυψη ,για τα υπόλοιπα 298 δις ευρω που έφυγαν στο εξωτερικό απο φυσικά και νομικά πρόσωπα ,απο το έτος 2000 και μετα,για να μην ελεγχθούν ποτε;

Βενιζέλος: «Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, ούτε νέος δανεισμός από τον μηχανισμό στήριξης»

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει με σκοπό την της ολοκλήρωση του προγράμματος εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο και την αλλαγή σχέσης με την τρόικα, όπου το ΔΝΤ θα παρέχει μόνο τεχνική βοήθεια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΕυάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια κομματικής σύσκεψης, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη.

«Ναι» σε διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η ΔΗΜΑΡ

Να μην προχωρήσει ο διάλογος, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, με το ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις τηςΚεντροαριστεράς, αλλά να συνεχιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, η Εκτελεστική Επιτροπή τηςΔΗΜΑΡ, σε χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση.
Στην εισήγηση του Φώτη Κουβέλη, που υποστήριξε ο γραμματέας του

Ιταλία: Σταθερή πρώτια για το κόμμα Ρέντσι

Σταθερά πρώτο και με μεγάλη διαφορά παραμένει το Δημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου των Ιταλών, όπως προκύπτει από δημοσκοπική έρευνα της εταιρίας Ixè που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού

Ποιοι ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι που φυγάδευσαν 1,5 δισ. ευρώ στο εξωτερικό μέσα στην κρίση

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως συνολικά 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι φυγάδευσαν στο εξωτερικό 1,5 δισ. ευρώ από το 2010 έως σήμερα. Και μπορεί οι διαδικασίες για να μεταφερθούν τα χρήματα στο εξωτερικό να είναι νόμιμες, ωστόσο οι υπάλληλοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ καθώς σε κάποιες

Τοπαλίδης: Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ο Άρης να ανέβει στη Β΄ και μετά στην Α΄ Εθνική

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Τοπαλίδης αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα και τους στόχους του με τους κίτρινους.
Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
«Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ο Άρης να ανεβεί στην Β’ Εθνική και εν συνεχεία στην Α’. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος

Συνάντηση πραγματοποιησε η πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία -Μπροστά

Συνάντηση πραγματοποιησε η πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία -Μπροστά  οπού συζητήθηκαν θέματα οργανωτικού χαρακτήρα καθώς επίσης και αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της με θετικό πρόσημο.
Αποφασίστηκε η συνέχιση της πορείας της πρωτοβουλίας με

Προκήρυξη για την επιλογή διευθυντών με το νέο σύστημα

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκε η πρώτη προκήρυξη για την επιλογή των Γενικών Διευθυντών Ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο. (www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2014/October+2014/31102014_1.csp).
Με το νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στοχεύουμε να

Φωτιές στη ΔΗΜΑΡ για τον διάλογο με το ΠΑΣΟΚ

Φωτιές έχει ανάψει στην ΔΗΜΑΡ η χτεσινοβραδινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος που διέκοψε τον διάλογο με το ΠΑΣΟΚ. Μετά από εισήγηση του Φ. Κουβέλη αποφασίστηκε στην Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ να συνεχιστεί ο διάλογος που έχει ξεκινήσει για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας

Ξεκινά αύριο η συνεδρίαση της Επιτροπής για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης

Ξεκινά αύριο,  Σάββατο,  και θα διαρκέσει έως  την Κυριακή (2 Νοεμβρίου)  η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει  στις 11 το πρωί, στην Αθηναΐδα στο

Υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο Νίκος Δένδιας- Ο Σκρέκας στο ΥΠΑΑΝ

Υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο σημερινός Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος μεταβαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο ως Επίτροπος Μετανάστευσης.
Υπουργός Ανάπτυξης τοποθετείται ο Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.
Το βιογραφικό του νέου υπουργού Ανάπτυξης και

Παρέμβαση της κυβέρνησης για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια προανήγγειλε ο Βενιζέλος

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης ενός περιβάλλοντος σταθερότητας, εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας για να γίνει δυνατή η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
Στο συνέδριο Capital + Vision «Καινοτομία και