Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η απάντηση του Καρύδη στην Κοππά

Η κόντρα συνεχίζεται ανάμεσα στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή Μαριλένα Κοππά και τον Γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, με αφορμή την επιλογή του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου στη θέση του προέδρου των ΕΛΠΕ.
Απαντώντας στην Μαριλένα Κοππά, η οποία τον κατηγόρησε ότι

Στο όριο της φτώχειας το 34,6% των Ελλήνων

Συνθήκες οικονομικής ασφυξίας έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά η κρίση, με τα ποσοστά φτώχειας να αυξάνονται κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.
Είναι ενδεικτικό πως πάνω από 1.250.000 άτομα έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω των 4.000 ευρώ ετησίως, ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι (χωρίς δουλειά για πάνω από 12 μήνες) αυξήθηκαν από

Στα «μαχαίρια» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για μια αφίσα

Η κυβέρνηση σήκωσε ψηλά στο κομμάτι της επικοινωνίας το γεγονός για τη μείωση του φυσικού αερίου, ωστόσο αυτό προκάλεσε νέους ενδοκυβερνητικούς τριγμούς μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του δεν κρύβει την ενόχληση της Χαρ. Τρικούπη υπενθυμίζοντας ότι η μείωση της τιμής είναι αποτέλεσμα

Πυρά ΠαΣοΚ κατά ΝΔ για την επιλογή Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠαΣοΚ δια του πρώην υπουργού Οικονομικών Φίλλιπου Σαχινίδη κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών για την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου στη θέση του προέδρου των ΕΛΠΕ. Η επίθεση δεν περιορίστηκε στην πολιτική επιλογή, αλλά ξάφνιασε για τις ευθείες προσωπικές βολές.

Οι υποψήφιοι της Ελιάς: Ευρωψηφοδέλτιο στην ομίχλη

Εφτασε η ώρα των υποψηφιοτήτων για την Ελιά, καθώς σε μία εβδομάδα και μετά τη Συνδιάσκεψη της παράταξης αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές.
Οι εταίροι της Ελιάς θα πρέπει να προτείνουν 42 υποψηφίους που θεωρητικά θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και το προφίλ ενός νεανικού, μοντέρνου, φρέσκου, αλλά και σοβαρού ψηφοδελτίου. Εδώ όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Από τη μία οι 58 που δεν είχαν

Δήμος Νεάπολης- Συκεών: Μεγαλύτερη μείωση της τιμής φυσικού αερίου ζητά ο Σ. Δανιηλίδης

Φαίνεται πως δικαιώνεται ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης για τη διεκδίκηση μείωσης των τιμών του Φυσικού Αερίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σ. Δανιηλίηδης τις παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων, όταν είχε σημειωθεί έκρηξη του φαινομένου της αιθαλομίχλης από την καύση ξύλων και άλλων ανεξέλεγκτων υλικών, με επιστολή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσιακούς κυβερνητικούς

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο- Παραιτήσεις υπέβαλαν όλοι οι υπουργοί

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με το SigmaLive.
Η εξέλιξη πάντως προέκυψε μετά την απόφαση του ΔΗΚΟ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και την μη ψήφιση του

Διαψεύδει τα περί προσχώρησης η Κοππά...

Δεν επιβεβαιώνει την προσχώρησή της στην Δημοκρατική Αριστερά η Μαριλένα Κοππά επισημαίνοντας ότι συμπαρατάσσεται και στηρίζει τη  δημιουργία του τρίτου πόλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Καμμία προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ δεν ανακοίνωσα. Παραμένω

Στα δύο οι «58»

Κλίμα διχασμού επικρατεί στην κίνηση των «58» μετά και τη χθεσινή τετράωρη συνεδρίαση της ολομέλειας. Από τη μία οι υποστηρικτές της απόφασης για μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο στο εγχείρημα της ελληνικής ΕΛΙΑΣ με το ΠΑΣΟΚ, από την άλλη ο ατύπως επικεφαλής της κίνησης Γιάννης Βούλγαρης, τα στελέχη προερχόμενα από τη ΔΗΜΑΡ αλλά και οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων κινήσεων, πλην της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα»  του Ανδρέα Λοβέρδου και της «Δυναμικής Ελλάδας» του Ηλία Μόσιαλου, που συνεχίζουν

Παν. Ρήγας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά»

Στη Βουλή, όπου συζητείται ο μεταναστευτικός κώδικας, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον παρόντα Νίκο Βούτση, επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά, καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ώστε να την θέσει εκτός νόμου.

Στη ΔΗΜΑΡ προσχώρησε η Μαριλένα Κοππά

Την προσχώρησή της στη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά την Παρασκευή. Εξηγώντας την κίνησή της, η Μ.Κοππά άφησε εκ νέου αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι έχει γίνει συνιστώσα της ΝΔ.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής, η Μαριλένα Κοππά υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό δεν είναι αυτόνομο και πως έχει αποδεχθεί να καταργηθούν μεταρρυθμίσεις που το κόμμα

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ

Δεν θα ταχυδρομηθούν φέτος οι βεβαιώσεις καταβληθεισών εισφορών του 2013 που είναι απαραίτητες για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών ενημερώνοντας τους επιτηδευματίες ότι θα πρέπει να προμηθευτούν τη σχετική βεβαίωση μέσω διαδικτύου.

Δημήτρης Τερζίδης : Δημόσια TV και σε Β. Ελλάδα

O πρώην δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, συμμετείχε στη 4μελή αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, η οποία είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη, με θέμα την ίδρυση και λειτουργία δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού πυλώνα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος και

Πώς γλιτώνουν χαράτσια και τεκμήρια οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Ενία τέχνας κατεργάζεται θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εφευρετικότητας του Ελληνα καθώς για ακόμη μία φορά απέδειξε πως όχι μόνο είναι γνώστης του νόμου αλλά κάνοντας χρήση αυτού γλιτώνει πολλές εκατοντάδες ευρώ.
Ο λόγος για τον υποκυβισμό του κινητήρα σε περίπτωση αλλαγής του ο οποίος επιτρέπεται με νόμο και όλοι οι ιδιοκτήτες