Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ



Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάλυση: Ποιος χτύπησε τον Ερντογάν στη Λιβύη, ποια τα ελληνικά συμφέροντα

Λιβύη: Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν ποιοι τους χτύπησαν ...
Ο Κώστας Υφαντής εξηγεί γιατί το λιβυκό πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο να λυθεί και αναλύει τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα στήριξε τον Χαλίφα Χάφταρ.
Η επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Λιβύη η οποία υποστηρίζεται κυρίως από τουρκικές ένοπλες δυνάμεις προκάλεσε αναταραχή σε μία έτσι και αλλιώς ταραγμένη χώρα.

Γαλάζιο πανικό και παρακράτος βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ - «Έβγαλαν από τη ναφθαλίνη τον Καλογρίτσα»

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για πανικό της ΝΔ στην οικονομία, που επανέφερε τον Καλογρίτσα. "Απορρίπτονται οι ισχυρισμοί του από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο".

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Όταν είναι να γίνει, θα το μάθετε από εμένα - Τι είπε για τις εκλογές

Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα ...Για το ενδεχόμενο εκλογών και ανασχηματισμού μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ξεκαθάρισε ότι "δεν έχω πρόθεση να κάνω εκλογές. 

Τράπεζες: Παρατείνονται οι διευκολύνσεις για την πληρωμή των δόσεων δανείων

Τράπεζες: Παρατείνουν χρονικά τα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις ...Έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνουν οι ελληνικές τράπεζες τις διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των δόσεων των δανείων των πληττόμενων νομικών και φυσικών προσώπων από την κρίση του κορονοϊού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Αυξάνονται οι δικαιούχοι – Μέχρι 10 Ιουλίου οι αιτήσεις των παρόχων

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Αυξάνονται οι δικαιούχοι - Πότε λήγουν ...Κατά επτά εκατομμύρια ευρώ ενίσχυσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τον προϋπολογισμό του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των διαθέσιμων επιταγών κατά

Πώς δρούσαν τα τρία κυκλώματα που αποκάλυψαν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. -14 συλλήψεις

To προσωνύμιό του ήταν «σκαθάρι» και παρότι υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ηγείτο κυκλώματος που πραγματοποιούσε παράνομες ανασκαφές σε αρχαιολογικούς χώρους, προς αναζήτηση θησαυρών.

Γιώργος Φραγγίδη :Ερώτηση για το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας