Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου- Η αποτίμηση των εκλογών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου- Η αποτίμηση των εκλογών
Σημεία τοποθέτησης της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβούλιου του Κινήματος Αλλαγής- Οι πολίτες στις εκλογές απομάκρυναν τον κ. Τσίπρα από την εξουσία, έδωσαν την εντολή

BBC HARDtalk: Η ερώτηση της δημοσιογράφου που "στρίμωξε" τον Μητσοτάκη

bbc-hardtalk-i-erwtisi-tis-dimosiografou-pou-strimwkse-ton-mitsotakiΓια τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου και για ποσοστό των γυναικών σε αυτό κλήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξή που παραχώρησε  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο  ΒΒC HARDtalk. 

Προειδοποίηση Φώφης Γεννηματά: Οσοι λοξοκοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να φύγουν τώρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Προειδοποίηση Φώφης ΓεννηματάΔιπλό μήνυμα προς όσους «φλερτάρουν» με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ θα στείλει η Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία που θα κάνει το απόγευμα στο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Το αποτέλεσμα δε συμβαδίζει με τις προσδοκίες του ΚΙΝΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Ανδρουλάκης:Συντεταγμένο διάλογο και λύσεις, ζήτησε για την επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" του Βασίλη Σκουρή.

Καμίνης: Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι στελέχη του όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμίνης: Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι στελέχη του όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης“Δεν έχουμε κανένα φοβικό σύνδρομο, αλλά ο διάλογος δε γίνεται μόνο στην ηγεσία” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" ο Γιώργος Καμίνης.

Αλέξης Τσίπρας : "Να φτιάξουμε ένα κόμμα που να εμπνέει εμάς και την κοινωνία"

Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Αποφασισμένος να προχωρήσει στον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας στο επίκεντρο των κινήσεών του τη νέα γενιά, καθώς το ποσοστό της Κουμουνδούρου έφτασε στο 38% στις ηλικίες έως 24 ετών.

Τέλος οι δηλώσεις γάμου, διαζυγίου και θανάτου στην εφορία - Τι προβλέπει εγκύκλιος της ΑΑΔΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ÎµÏ†Î¿ÏÎ¯Î±Η ΑΑΔΕ εξέδωσε αναλυτική εγκύκλιο σχετικά με την κατάργηση της δήλωσης ληξιαρχικών πράξεων (γάμος, διαζύγιο, θάνατος) και την αυτόματη ενημέρωση των στοιχείων των φορολογουμένων μέσω της διασύνδεσης των αρμόδιων υπηρεσιών.

Πλήρωσε 14,5 εκατ. ευρώ σε 7.325 δικαιούχους ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕΣε πληρωμή ύψους 14,5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. Πιο συγκεκριμένα, από τις

"Καίνε" τα εκκαθαριστικά του ΕΦΚΑ για το 2018 - Πόσο θα πληρώσουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες

Ακόμη ένα "χαράτσι" θα πληρώσουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες μετά την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών του 2018. Τα ειδοποιητήρια που εκδόθηκαν από τον ΕΦΚΑέκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις για πολλούς μη μισθωτούς που το 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Η Χαλκιδική δεν βρίσκεται στην Αττική οπότε ευτυχώς δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών

“Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και τη συμπαράστασή του στους δεκάδες τραυματίες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου | tovima.grM πολύ σημαντική διάκριση για την Ελλάδα αλλά και για τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη καθώς εξελέγη σήμερα πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας. Στην Επιτροπή, πρόεδρος θα είναι

Η κακοκαιρία σαρώνει τη Χαλκιδική: Τρεις νεκροί, φόβοι και για άλλους δύο

Όχημα της Πυροσβεστικής-Φωτό αρχείουΚακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση πλήττει τη Χαλκιδική, όπου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μία 54χρονη γυναίκα, ένας 39χρονος και ο γιος του, ενώ εκφράζονται φόβοι για

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα όσα συζητήθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία

Ολοκληρώθηκε μετά από 5 ώρες η Πολιτική Γραμματέια του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προέδρευσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.