Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ...

Σε δημοπρασία ανακοίνωσε ότι βγάζει το μετάλλιο της η χάλκινη ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Σοφία Νοτσέτι Λεπάτσκα, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την αποθεραπεία της 5χρονης φίλης και γειτόνισσας της,

ΚΜΑ: Ρίχνει το μπαλάκι στους... επιφανείς Αρειανούς

Το μπαλάκι στους λεγόμενους «επιφανείς» Αρειανούς ρίχνει η Κοινωνία Μελών Άρη. Σε ανακοίνωσή της
υπογραμμίζει προς όλους αυτούς που ήταν και είναι ενεργά διοικητικά μέλη να κάνουν το καθήκον τους για την επιβίωση του συλλόγου, ότι οι σουίτες και οι θέσεις VIP τους περιμένουν! "Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ καλεί όλους όσους έχουν διατελέσει ή διατελούν μέλη σε οποιαδήποτε διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (KMA) να προμηθευτούν άμεσα εισιτήριο διαρκείας VIP ως ένδειξη

Άντζελα Γκερέκου: Με λευκό σακάκι και κοντά μαλλιά στα καντούνια της Κέρκυρας

Στον εορτασμό του Αγ. Σπυρίδωνα, πολιούχου της Κέρκυρας βρέθηκε
η Άντζελα Γκερέκου. Η όμορφη βουλευτής παρακολούθησε τη δέηση στο ναό του Αγ. Σπυρίδωνα και ακολούθησε την πομπή της λιτανείας στα καντούνια της παλιάς πόλης και την Σπιανάδα.
Η βουλευτής φορούσε σακάκι σε λευκό χρώμα, ενώ την είδαμε και με νέα κουπ, πιο σκούρα και πιο κοντά μαλλιά.

Χάρις Αλεξίου- Δήμηρα Γαλάνη απόψε στη Χαλκιδική

Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί, αυτό το καλοκαίρι! Οι δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες βρίσκονται
απόψε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο της Σίβηρης. Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς.

To Hollywood πήγε... Χαλκιδική



Λευκό κρασί και Ούζο Πλωμάρι επέλεξαν να πιουν ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, ο Robert de Niro και ο John Travolta με τη συνοδεία τους, την Πέμπτη το βράδυ που έφθασαν με 4 super yachts στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Οι γητευτές του ανέμου

O Γιουσεϊν Μπολντ με την ομάδα της Τζαμάικα έγραψαν ιστορία ξανά, πριν από λίγα λεπτά επιβάλλοντας τον δικό τους νόμο και στη σκυταλοδρομία ανδρών. Έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ με 36 δευτερόλεπτα και 84 δέκατα. Απλά συγκλονιστικοί

Χρυσό, ασήμι και συνάλλαγμα βγάζουν από τα σύνορα της χώρας οι Ιταλοί...



Η Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ιταλίας ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο πως οι κατασχέσεις συναλλάγματος, χρυσού και αργύρου στα σύνορα, στα λιμάνια και στα αεροδρόμια της χώρας έφτασαν στο ποσό ρεκόρ των 41 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 78% μέσα σε ένα χρόνο.

Ντε Νίρο, Μπραντ Πιτ και Τζολί διάλεξαν για τις βουτιές τους τη Χαλκιδική;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr οι τρεις χολιγουντιανοί αστέρες βρέθηκαν
με πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο στη Χαλκιδική. Ο Robert De Niro με το ζευγάρι Brad Pitt και Angelina Jolie πέρασαν και από την Χαλκιδική για τα καλοκαιρινά τους μπάνια!

«Έρχονται αεροσκάφη από Ρωσία»



«Επικοινωνήσαμε με την Ρωσία η οποία προσφέρθηκε να συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς στέλνοντας πυροσβεστικά αεροσκάφη. Κατά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό του το ανακοίνωσα και του ζήτησα να βοηθήσει η κυβέρνηση ώστε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες και να έχουμε αυτήν την συνδρομή. Μου απάντησε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να περιοριστεί η πυρκαγιά . Πληροφορούμε ότι τα

ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Συμβόλαιο ειλικρίνειας από την Εφορία


Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο ποινολόγιο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ μέχρι τις αρχές του έτους Αλλάζει τακτική το υπουργείο Οικονομικών για τους οφειλέτες της Εφορίας. Οι ποινικές διώξεις και τα διοικητικά πρόστιμα θα παραμερίζονται με την αποδοχή από τον υπόχρεο ενός συμβολαίου ειλικρίνειας. Δελεαστικά ανταλλάγματα θα αποτελέσουν η εξόφληση του ληξιπρόθεσμου χρέους με γενναία έκπτωση και περισσότερες δόσεις. Ο αριθμός τους θα εξαρτάται από την κατάσταση του φορολογουμένου

Οι τροφές του καλοκαιριού

Είναι πιο εύκολο να διαλέξετε υγιεινότερες τροφές το καλοκαίρι, όταν τα ‘βαριά’ φαγητά με τις πολλές θερμίδες είναι λιγότερο ελκυστικά. Οι πιο ωραίες τροφές το καλοκαίρι είναι ελαφριές, δροσιστικές και το σημαντικότερο, σας κρατάνε μακριά από τη ζεστή κουζίνα.

Η Αθηνά Ωνάση στους Ολυμπιακούς με τη φανέλα της Ελλάδας!

Την επιθυμία της να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χρώματα της Ελλάδας
εξέφρασε η Αθηνά Ωνάση.
Σύμφωνα με το περιοδικό "Us weekly" η  διάσημη Ελληνίδα κληρονόμος,  βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην προσπάθεια που έκανε στα προκριματικά της υπερπήδησης εμποδίων του αγωνίσματος της ιππασίας στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες . Την περασμένη Δευτέρα, το ζεύγος βρέθηκε στην ιππική εγκατάσταση του Greenwich Park λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας των προσπαθειών του Βραζιλιάνου πρωταθλητή με την εθνική Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του.

Μικρές αλήθειες για τα πλούσια γυναικεία στήθη

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες στην πλειοψηφία τους, μόλις δουν μια γυναίκα με πλούσιο στήθος θα
αφήσουν το βλέμμα τους να περιπλανηθεί πάνω της. Αν δε, η όλη παρουσία είναι εντυπωσιακή, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο κορμί, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν τα μάτια τους, μέχρι να ακούσουν την αγριεμένη σύντροφο τους να λέει: “που κοιτάς πάλι;” Και να απαντήσουν ένοχα: “πουθενά αγάπη μου κάτι

ΦΩΤΟ: Αυτό το φυλλάδιο μοιράζει ο ΑΡΗΣ στα φανάρια για να αυξηθούν τα διαρκείας!

Κάθε μέσο επιστρατεύουν οι "κίτρινοι" προκειμένου να τονώσουν την
πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Το συγκεκριμένο φυλάδιο διανέμεται αυτή την ώρα στα φανάρια της Βούλγαρη, στους εκδρομείς που ταξιδεύουν για Χαλκιδική.
Δείτε το φυλλάδιο:

Σοκ: σε υπουργείο έκλεψαν τη βάση δεδομένων με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων

Σοκ!Απίστευτο κι όμως ελληνικό: «Ποντικοί» την περασμένη Τετάρτη σήκωσαν τη βάση δεδομένων παραγωγικού υπουργείου με τη μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων! Χαμός! Πληροφορίες μιλούν για πάρτι! Βλέπετε τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός μιλούσε διαρκώς

Σκέψεις για Βαντόζ στον Άρη

Η περίπτωση του Κριστιάν Βαντόζ είναι μία από τις πολλές που έχουν προταθεί στον Άρη, το «αλμυρό» κασέ του ωστόσο
αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει κάποια κίνηση. 
Ο 27χρονος μέσος φόρεσε πέρυσι την φανέλα της Ναϊμέγκεν, με την οποία μάλιστα μέτρησε 29 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, έχοντας κι ένα γκολ στο ενεργητικό του.
Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας, ενώ έχει χριστεί σκόρερ κι εναντίον της Ελλάδας, σε φιλικό παιχνίδι που είχε γίνει πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008. Αν και δείχνει να αρέσει πάντως στον Μάκη Κατσαβάκη, το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του συλλόγου, γεγονός που καθιστά αρκετά δύσκολη την περίπτωσή του.

Αποκλείστηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης


Αποκλείστηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου ηττήθηκε 7-3 από τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, σε αγώνα για την προκριματική φάση της κατηγορίας.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Τανρικουλού πήρε το «εισιτήριο» για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοκορεάτη «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Ντονγκμίν Τσα.
Από την πλευρά του, ο Νικολαΐδης θα περιμένει πλέον να φτάσει ο Τούρκος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης των -80 κιλών της Αθήνας στον τελικό, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπεσάζ.

Τρέχει να προλάβει ο Άρης - Με αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμό κινδυνεύουν εφτά ΠΑΕ

Με αφαίρεση βαθμών έως και υποβιβασμό κινδυνεύουν εφτά ομάδες της Superleague, εάν μέχρι τις 21 Αυγούστου δεν παρουσιάσουν τους πλήρεις φακέλους τους στην
ΕΕΑ. Σε δυσχερέστερη θέση φαίνεται πως είναι η Κέρκυρα, στη μετοχική σύνθεση της οποίας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και το διάστημα το οποίο απομένει είναι ελάχιστο, ώστε να προλάβει να διευθετήσει τις εκκρεμότητές της.
Από εκεί και πέρα γνωστό είναι λίγο πολύ το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιος, Άρης, ΟΦΗ και Πανθρακικός, οι οποίες δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα. Στις περιπτώσεις που το ποσό που οφείλουν ξεπερνά τις

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!


Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!
Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρό χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.
Σύμφωνα με τους New York Times μετά απο αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν

Ανακάλυψαν το μόριο που σταματά τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων!

Ανακάλυψαν το μόριο που σταματά τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων!
Το μόριο ονομάστηκε «flightless» επειδή αυξάνει την προσκόλληση των κυττάρων (ακόμα και των καρκινικών) στον ιστό όπου βρίσκονται αρχικά, ώστε να μη ταξιδεύουν στο σώμα.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Christophe McCulloch:
«Η μελέτη του συσκεκριμένου μορίου και του ρόλου που παίζει στον έλεγχο της κίνησης των κυττάρων, μας αφήνει υποσχέσεις για τη δημιουργία νέων φαρμάκων και θεραπειών για τον έλεγχο ασθενειών που σχετίζονται με την ανεξέλεγκτη κίνηση των κυττάρων. Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα οι θεραπείες θα βοηθήσουν

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν σίτιση

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν σίτιση
Στην προσπάθεια των φοιτητών και των γονέων τους να μειώσουν όσο είναι δυνατόν τα έξοδα, το newsbomb.gr σας παρουσιάζει όλες τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την δωρεάν σίτιση που προσφέρουν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας κάτι που από μόνο του μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα διατροφής.
Δωρεάν σίτιση δικαιούνται οι ενεργοί φοιτητές, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα.
Για να παραλάβουν την ειδική ταυτότητα σίτισης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Στο σφυρί 100.000 σπίτια



Να βγουν στο σφυρί 100.000 ακίνητα ιδιοκτητών που δεν εξοφλούν τα στεγαστικά τους δάνεια ζητά η τρόικα για να πέσουν οι τιμές. Γι' αυτό πιέζει να αρθεί η απαγόρευση που ισχύει στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες.
Από την πλευρά τους, οι τράπεζες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, σχεδιάζουν να ρίξουν στην αγορά νέα μοντέλα δανείων που θα έχουν όμως έναν κοινό παρανομαστή: ο δανειολήπτης θα πληρώνει για μια ζωή.

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έθεσε στο αρχείο μια έρευνα, στην οποία δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα, για την τράπεζα Goldman Sachs, η οποία προσπαθούσε να καθορίσει εάν η επενδυτική τράπεζα είχε παραπλανήσει τους επενδυτές πουλώντας. τους χρηματοοικονομικά προϊόντα με την εγγύηση εμπραγμάτων ασφαλειών ακινήτων πριν από την κρίση. «Είμαστε ευτυχείς που αυτό το πρόβλημα είναι πλέον πίσω μας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Goldman Sachs σε σημερινή τηλεφωνική του επικοινωνία με το

«Τσεκούρι» στις εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών

Μειώσεις στις εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών συστημάτων που φτάνουν το 46% για τα οικιακά και αναστολή της έκδοσης νέων αδειών παραγωγής ρεύματος από τον ήλιο, με εξαίρεση τα φωτοβολταϊκά στις στέγες των σπιτιών, ανακοίνωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου.
Η δέσμη αυτών των μέτρων σε συνδυασμό με εκείνο της διάθεσης ποσοστού 25% του ειδικού λογαριασμού της ΕΡΤ για την αγορά των ΑΠΕ εντάσσεται στην προσπάθεια περιορισμού του

Πύρινος εφιάλτης στη Χαλκιδική



Η φωτιά καίει στο πέρασμά της έναν από τους σημαντικότερους δασικούς πνεύμονες στη Χαλκιδική. Αυτήν την ώρα πολλοί άνθρωποι ξαγρυπνούν με τις μάνικες στα χέρια, με τσάπες και φτυάρια, με τα αλυσοπρίονα επ΄ ώμου, για να περιορίσουν τον πύρινο εφιάλτη.