Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αντώνης Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει η ευημερία στον τόπο

antonis-samaras-tha-kano-ta-panta-gia-na-epistrepsei-i-eyimeria-ston-topoΣτο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ενότητα του έθνους για μια νέα αρχή αναγέννησης της χώρας με κοινωνική συνοχή.

Κάρολος Παπούλιας: «Πρέπει να προλάβουμε τους νεόκοπους κήρυκες του φασισμού»

karolos-papoulias-prepei-na-prolavoyme-toys-neokopoys-kirykes-toy-fasismouΧρέος της Πολιτείας είναι να δίνει το δημοκρατικό «παρών» δυναμικά, χωρίς να αφήνει κενά που τα εμπορεύονται «νεόκοποι κήρυκες» μιας νέας τάξης πραγμάτων, σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για το 2013 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Η πρώτη βραδυνή έξοδος του Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη μετά από καιρό


Μια ευχάριστη έκπληξη βίωσαν οι θεατές που προσήλθαν στο θέατρο Βεργίνα, του
Regency Cazino Thessaloniki, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Ειρήνη Χαρίδου. Ανάμεσα τους ο Πασχάλης Τερζής με την Σεμίνα Διγενή. Μετά από απαίτηση του συνόλου των παρευρισκομένων ο

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα αισιοδοξίας από τον Βενιζέλο

 
Οι πρόσκοποι της τοπικής Εφορείας Νεάπολης τραγούδησαν σήμερα το πρωί τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ευρισκόμενο στη Θεσσαλονίκη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος με τις δηλώσεις του έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το 2013 προς τον ελληνικό λαό. «Ο ελληνικός λαός έχει τραβήξει πολλά και τραβάει πολλά. Έχει δικαίωμα στην αισιοδοξία. Έχει δικαίωμα στην προοπτική και την ελπίδα. Το 2013 είναι η χρονιά της στροφής. Οι θυσίες πιάνουν τόπο», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και πρόσθεσε:

Παράταση μέχρι 8 Ιανουαρίου για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων

paratasi-mexri-8-ianoyarioy-gia-teli-kykloforias-kai-katathesi-pinakidonΠαράταση  για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2013 μέχρι την επόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε σήμερα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.

Η παράταση αφορά και όσους φορολογούμενους σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ...

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 θα γίνουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία απορροφητικότητας των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Σε ανακοίνωση του το υπουργείο διευκρινίζει, με αφορμή  ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ότι '' τα στοιχεία που

ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ


Ενα επτάχρονο αγοράκι στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης παρασύρθηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χθες το απόγευμα από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου
συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που με

Διοικητής της Αστυνομίας μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών

 
 
Ο διοικητής του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου και δύο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στη διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κι ο άλλος στο τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου, είναι μεταξύ των 28 ατόμων που συνελήφθησαν έως τώρα κατά τη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Πορεία υλοποίησης έργων ΣΔΙΤ για διαχείριση απορριμμάτων

 
 
Υπεβλήθησαν την περασμένη Παρασκευή οι δεσμευτικές προσφορές για τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, που είναι το πρώτο έργο ΣΔΙΤ το οποίο φθάνει στο τελικό στάδιο της διαδικασίας και για το οποίο έχει ήδη εγκριθεί χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το 2013 θα κατατεθούν δεσμευτικές προσφορές για όλα τα έργα ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων.