Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Βουλή -Πολυνομοσχέδιο: Παράταση για την τροποποίηση των καταστατικών των αγροτικών συνεταιρισμών

Παράταση ενός έτους δίνει το πολυνομοσχέδιο στην προθεσμία που είχαν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί να προχωρήσουν στην τροποποίηση των καταστατικών τους.

Λογαριασμοί ρεύματος: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν - "Τσουνάμι" αιτημάτων για διακανονισμό

Δημιουργείται μια νέα γενιά ανεξόφλητων ποσών προς τις ηλεκτρικές εταιρείες. Αυξανόμενη είναι και η μεταπήδηση από πάροχο σε πάροχο προς αναζήτηση της καλύτερης τιμής.

Νέες διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τους πελάτες που “κλείδωσαν” σταθερά συμβόλαια

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στους όρους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για περισσότερους από 500.000 πελάτες της ΔΕΗ που «κλείδωσαν» σταθερά τιμολόγια,

Η δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1: Ποια η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ – Η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών

Tα στοιχεία του Α’ μέρους της μεγάλης μηνιαίας δημοσκόπησης της MARC, παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κορονοϊός: 26.785 νέα κρούσματα σήμερα, 34 θάνατοι, 342 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε κρούσματα σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου, καθώς και θανάτους το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Επίσης, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται δια σωληνωμένοι ασθενείς με Covid.

Αγρότες: Πληρώνονται αύριο 245 εκατ. ευρώ σε συνδεδεμένες ενισχύσεις

Αύριο, Τετάρτη 23/3 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πίστωση του πρώτου πακέτου των συνδεδεμένων ενισχύσεων, συνολικού ύψους 245 εκατ. ευρώ.

Περιοδεία Ανδρουλάκη στη Βέροια: Να μειωθεί άμεσα ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποιεί περιοδεία στη Βέροια. Πρώτος σταθμός ήταν η περιοχή της Κουλούρας, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με αγρότες και μεταποιητές.

Επίδομα βενζίνης: Πώς θα αποθηκεύσετε το «κουπόνι» 13 ευρώ στο κινητό σας

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ότι θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης στους δικαιούχους.