Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΜέΡΑ 25: Ψαραντώνης και Πέπη Ρηγοπούλου στο Επικρατείας

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, «ΜέΡΑ 25». Στην τελευταία, τιμητική θέση, φιγουράρει το όνομα του Ψαραντώνη, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η γνωστή καθηγήτρια Πέπη Ρηγοπούλου.

Λαλιώτης προς «Νέα»: Δεν εισηγήθηκα καμία απόφαση για Βενιζέλο – Πέσατε θύματα οργανωμένης παραπληροφόρησης

Με επιστολή του στον διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργο Μαντέλα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτηςαπαντάει στα όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος για τον ίδιο, συνδέοντάς τον με

Alpha – Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πόση είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη δημοσκόπηση της Metron Analysis μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογέςκαι ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τουAlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στο ΚΙΝΑΛ έκοψαν τον Βενιζέλο, φέρνουν τη Βάνα Μπάρμπα και τον Παναγούλη

Βάνα Μπάρμπα και Παναγούλης στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛΛίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά οόι αποκλείει τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, νέα ονόματα εμφανίζονται να έχουν κλείσει θέση στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

Πρώτη στο Επικρατείας η Αχτσιόγλου -Το ανακοινώνει άμεσα ο Τσίπρας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑχτσιόγλουΟριστική απόφαση για τη θέση που θα έχει η Εφη Αχτσιόγλου από εδώ και πέρα, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου φαίνεται πως έχει πάρει ο Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Ποντίκι» η νυν υπουργός Εργασίας όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει την πρώτη θέση του

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Σπύρος Λυκούδης και οι ΜΕΤΑρυθμιστές

Αποτέλεσμα εικόνας για Σπύρος ΛυκούδηΔεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Σπύρος Λυκούδης και η κίνησή του ΜΕΤΑρυθμιστές, πού μέχρι χθες συμμετείχαν στο Ποτάμι.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης

undefined
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Πλαστικά μπουκάλια: Οι κίνδυνοι που κρύβουν για την υγεία

undefined
Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα,  όσο πιο πολύ εμφιαλωμένο νερό από πλαστικά μπουκάλια πίνει κανείς, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να καταπιεί μικροπλαστικά σωματίδια που έχουν τοξική δράση για τον οργανισμό.

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

undefined
Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: