Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μείωση προστίμων ζητεί η ΚΕΔΕ

Μείωση προστίμων ζητεί η ΚΕΔΕΤον επαναπροσδιορισμό των προστίμων και των προσαυξήσεων που σύμφωνα με το νόμο επιβάλλουν οι δήμοι , ζητεί η ΚΕΔΕ, η οποία τα θεωρεί πολύ υψηλά .
Ειδικότερα προτείνει από 100% που είναι σήμερα η

Παπανδρέου για τις καταθέσεις στις ΗΠΑ: Από πότε είναι θέμα να δηλώνει κάποιος τα εισοδήματά του;

(EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)Απάντηση στα σχόλια που ειπώθηκαν για τις καταθέσεις τους στις ΗΠΑ έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά από τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες.
Ολοι γνωρίζουν από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα, τονίζει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι

Στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΣΟΚ έβαλε μπροστά τις μηχανές και γεμίζει … αίθουσες!

imageΑπό τις… στάχτες τους να ξαναγεννηθούν επιδιώκουν ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά. Ενόψει της εθνικής συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το προσεχές Σαββατοκύριακο το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα την ανασυγκρότηση του χώρου. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Νέος πρόεδρος της ΕΥΑΘ ο Ιωάννης Κρεστενίτης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΑΘTo μέλος του Κινήματος Σώστε το Νερό και καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Κρεστενίτης αναλαμβάνει νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ. 


Η νέα διοίκηση αντικαθιστά τη διοίκηση Παπαδάκη, με τον καθ. Νίκο Παπαδάκη να είναι μέχρι σήμερα ο μακροβιότερος πρόεδρος της ενιαίας ΕΥΑΘ Α.Ε.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς δσ έχει ως εξής:

Ηλίας Αρβανίτης : Η εξουσία είναι σαν το βιολί!!! Το πιάνεις με την αριστερά και το παίζεις με τη δεξιά... Κρίμα!!!

Εμφάνιση Ηλιας Αρβανιτης.jpgΕμφάνιση Ηλιας Αρβανιτης.jpgΣτις 8 Μαΐου 2016 η «πρώτη φορά Αριστερά» υποτιθέμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΝΕΛ ψήφισε το πιο τερατώδες ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά και το δυσβάστακτο φορολογικό νομοσχέδιο των τελευταίων 40 χρόνων.

Έρχεται ανασχηματισμός αλλαγές υπουργών ποιοί έρχονται ποιοι φεύγουν ποιοι αναβαθμίζονται

Έρχεται ανασχηματισμός αλλαγές υπουργών ποιοί έρχονται ποιοι φεύγουν ποιοι αναβαθμίζονται
Ζήτημα χρόνου είναι ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θέλει μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης να φρεσκάρει το κυβερνητικό σχήμα προκειμένου να δώσει νέα πνοή στη κατεύθυνση υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος τόσο για τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές όσο και για τα μικρά-καθημερινά προβλήματα του πολίτη.

Η Ελλάδα Νο1 προορισμός για τους Ρώσους

Η Ελλάδα Νο1 προορισμός για τους Ρώσους
Πρώτος προορισμός στην Ευρώπη ειναι η Ελλαδα για τους Ρώσους τουρίστες σημείωσε σήμερα στο πλαίσιο του ελληνορωσικου φόρουμ ο κ. Ο. Σαβονοφ, επικεφαλής της Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας.

"Το μέγιστο ρεκόρ στις αφίξεις Ρώσων τουριστών επετεύχθη το 2013 και από τότε έχουμε μείωση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ;;

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης μαγκριώτης
Η διαρκης επικοινωνιακη επίθεση της κυβέρνησης και η ταυτόχρονη μετωπικη και προσχηματικη αντιπαράθεση κυβερνησης--αντιπολιτευσης, δεν επιτρέπουν να αξιολογηθεί αντικειμενικα, η τελευταία απόφαση του Eurogrup.
Στην δημοσια αντιπαραθεση, φαινεται κανένας να μην θυμάται, το περιεχόμενο και τον οδικό χάρτη του τρίτου μνημονίου.

Δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ άνοιξε το 2012 ο Παπανδρέου

Πιο ασφαλή τραπεζικά... λιμάνια επέλεξε, εν μέσω κρίσης, για να διασφαλίσει μέρος των τραπεζικών του καταθέσεων ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος άνοιξε στην Bank of America δυο τραπεζικούς

Καταθέσεις-μαμούθ είχε ο Γιώργος Σταθάκης: Δύο εκατομμύρια ευρώ σε Ελλάδα και Κύπρο

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος σταθάκης
Καταθέσεις ύψους 2 εκατ. Ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου είχε ο Γιώργος Σταθάκης το 2012 σύμφωνα με το πόθεν έσχες του.
Ειδικότερα, ο νυν υπουργός Οικονομίας εμφανίζει:

Χρηματιστής και επιχειρηματίας έστησαν την κομπίνα του αιώνα και έφαγαν 500 εκατ. ευρώ -Πώς εξαπατούσαν τους επενδυτές

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΤην άκρη του νήματος σε μία από τις πιο καλοστημένες οικονομικές απάτες κατάφερε να βρει η Ελληνική Αστυνομία και να εξαρθρώσει διεθνή εγκληματική οργάνωση, η οποία με πολύπλοκα εταιρικά σχήματα σε διάφορες χώρες του εξωτερικού εξαπατούσε επενδυτές. Τα κέρδη της οργάνωσης,

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών: Οι πλούσιοι, οι φτωχοί, ο σκαφάτος

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το έτος 2012 έδωσε στη δημοσιότητα η Βουλή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πάνος Καμμένος, η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος προκύπτουν τα εξής:

ΙΚΑ: Πώς θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους υπερχρεωμένοι πολίτες

ΙΚΑ: Πώς θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους υπερχρεωμένοι πολίτεςΤη ρύθμιση των οφειλών των φυσικών προσώπων που στερούνται πτωχευτικής ικανότητας και έχουν περιέλθει, χωρίς δόλο, σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής, περιγράφει εγκύκλιος του ΙΚΑ.
Σε διαδικασία ρύθμισης με τις κοινοποιούμενες διατάξεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

«Είναι ώρα αφύπνισης, αποτίμησης και πράξης αντίστασης και ανυπακοής 
σε κάθε μνημονιακό μέτρο. Γιατί η δημοκρατία δεν είναι θεωρία, αλλά πράξη που εναπόκειται στον πατριωτισμό μας και όχι στην έγκριση του eurogroup και των θεσμών», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε χθεσινή εκδήλωση, καλώντας τον κόσμο

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ...

Σε 5,575 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς
τους ιδιώτες τον Μάρτιο, έναντι 5,405 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία για την πορεία εξέλιξης των μεγεθών της γενικής κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Με απεργίες κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών απειλούν οι καθηγητές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIΟλοκληρώνεται σήμερα το διδακτικό έτος στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας. Οι υποψήφιοι, οι εκπαιδευτικοί και ο μηχανισμός του υπουργείου Παιδείας μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη των εξετάσεων την Δευτέρα, ωστόσο όπως φαίνεται οι Πανελλαδικές δεν θα ξεκινήσουν με τους

Eurovision: Οι δέκα χώρες που πέρασαν από τον α' ημιτελικό

Eurovision: Οι δέκα χώρες που πέρασαν από τον α' ημιτελικόΟ πρώτος ημιτελικός της 61ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovisionολοκληρώθηκε στη Στοκχόλμη, με την Ελλάδα να μένει εκτός και την Κύπρο να προκρίνεται μαζί με άλλες εννέα χώρες στον τελικό.
Η πρώτη, λοιπόν, δεκάδα του τελικού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (14/5) μετά από ψηφοφορία κοινού και επιτροπών είναι η εξής:

Κιλκίς: Ανήλικος Σύρος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 35χρονη

Κιλκίς: Ανήλικος Σύρος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 35χρονη Ένας 16χρονος πρόσφυγας από τη Συρία κρατείται με την κατηγορία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία 35χρονη στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Προηγήθηκε καταγγελία της 35χρονης Ελληνίδας στο Α.Τ. της περιοχής, με συνέπεια να ακολουθήσει αστυνομική αναζήτηση και να εντοπιστεί

Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision

Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision
Πέρασε η Κύπρος στον τελικό του Σαββάτου στη Γιουροβίζιον.
Οι Argo έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή της Eurovision, αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό.
Το ταξίδι της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό τελείωσε