Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Δεν δούλεψαν ποτέ οι συμμαχικές κυβερνήσεις


Ο πρόεδρος της ΝΔ απέρριψε τα σενάρια για συγκυβέρνηση κατά τη διάρκεια συνάντησής του με νέους επαγγελματίες, επιστήμονες και ανέργους. Δεν θα κάτσω στη θέση του πρωθυπουργού, χωρίς να είμαι πρωθυπουργός, ξεκαθάρισε εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει συναίνεση.
Υποστήριξε ότι ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή εντολή ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε τολμηρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και επανέλαβε ότι το ζητούμενο για την επόμενη μέρα είναι η ανάπτυξη.

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΕΛΕΠΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ & ΣΕΡΡΩΝ


 



«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και εφόσον υιοθετήσει με την ψήφο του, στις εκλογές της Κυριακής, το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε στα επόμενα τρία χρόνια η Ελλάδα μπορεί  να γίνει και πάλι  ένα αυτοδύναμο κράτος». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης, μιλώντας σε κατοίκους των διευρυμένων Δήμων Βισαλτίας και Σερρών, για να προσθέσει αμέσως τη ρητή δέσμευση του  κ Βενιζέλου ότι τον Ιούνιο δεν προβλέπεται να ληφθούν  νέα μέτρα,  ούτε και να επιβληθούν  νέοι φόροι. 

Οι βιταμίνες της… αντιγήρανσης


Η πρόσληψη βιταμινών από χάπια και συμπληρώματα μπορεί να φαίνεται εύκολη λύση, αλλά οι τροφές περιέχουν σε αφθονία θρεπτικές ουσίες και σίδηρο που δεν εμπεριέχονται στα χάπια. Αυτές οι ουσίες συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και θωρακίζουν το ανοσοποιητικό του σύστημα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με τις παρακάτω απαραίτητες αντιοξειδωτικές βιταμίνες και στοιχεία.


Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο


Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο : Η  κρίση μπορεί να μαστίζει τον ελληνικό λαό, αλλά η χώρα μας έχει την  τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Η κρίση μπορεί να μαστίζει τον ελληνικό λαό, αλλά η χώρα μας έχει την τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! 

Σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Lonely Planet», αλλά και τη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», που φιλοξενούν τη λίστα με τα δέκα ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο, η «βασιλική βίλα» στο «Grand Resort Lagonissi» είναι το ακριβότερο δωμάτιο στον κόσμο, με τιμή διανυκτέρευσης περίπου 38.000 ευρώ!

Ευ. Βενιζέλος: Είναι προσβολή να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή



Ευ. Βενιζέλος: Είναι προσβολή να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή
Να μην ανοίξουν τις πόρτες του Κοινοβουλίου στην Ακροδεξιά «του βαδίσματος της χήνας» κάλεσε τους ψηφοφόρους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ζήτησε την κατανόησή τους για την πολιτική λιτότητας που ακολούθησε το κόμμα του

Eπτά Έλληνες στους πλουσιότερους της Βρετανίας



Eπτά Έλληνες στους πλουσιότερους της Βρετανίας
Συνολικά 7 Έλληνες της Βρετανίας περιλαμβάνονται στην ετήσια λίστα της εφημερίδας “Sunday Times” για τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας.  

Πρώτος Έλληνας που συναντάμε στην λίστα είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης στη θέση 28, με περιουσία που ανέρχεται στο £1.7 δισ. γεννημένος στην Ελλάδα, είναι συν-επικεφαλής στην εταιρεία Glencore με έδρα την Ελβετία.

Μειωμένη αναμένεται η τουριστική κίνηση σε Χαλκιδική - Πιερία

Μειωμένη αναμένεται να είναι φέτος το καλοκαίρι η τουριστική κίνηση στην Χαλκιδική και την Πιερία. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα
της Πιερίας αναμένεται να κινηθεί στο 60% με 70% ενώ στη Χαλκιδική αναμένεται ότι φέτος οι κρατήσεις θα είναι μειωμένες κατά 15%-20% σε σχέση με πέρυσι.

Ένοχος για κακούργημα ο Ψωμιάδης της ΑΣΠΙΣ - Οκτώ χρόνια κάθειρξη

Σε κάθειρξη οκτώ ετών καταδικάστηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΣΠΙΣ, Παύλος Ψωμιάδης. Ο ίδιο
κρίθηκε ένοχος για κακούργημα για την πλαστή εγγυητική επιταγή των 500 εκατ. ευρώ που προσκόμισε το 2009

Βενιζέλος: Οι Έλληνες πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μια γενιάς


Βενιζέλος: Οι Έλληνες πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μια γενιάς
Την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην προεκλογική του ομιλία στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας σκληρή κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.