Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ποτάμι για φιέστα ΣΥΡΙΖΑ: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

«Πολλά ευτράπελα είπε και απόψε ο κ. Τσίπρας στη φιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής πολιτικής του» γράφει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι σχολάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Τάε Κβο Ντο.
«Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της

Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας χρωστάει μία συγνώμη για τα όσα έλεγε

Στην ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης επιμένει η Ένωση Κεντρώων, σε σχόλιό της για τον «Ένα Χρόνο ΣΥΡΙΖΑ».
«Αν και πέρασε ένας χρόνος αφότου ο κ. Τσίπρας ήρθε στην εξουσία, μια συγγνώμη για τα όσα μεγαλόστομα έλεγε πριν και από τα οποία τίποτα δεν τήρησε δεν είχε την γενναιότητα να ζητήσει από τον λαό μας» τονίζει η Ένωση Κεντρώων και καταλήγει:

Φώφη Γεννηματά : Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, κανείς όμως δεν εύχεται χρόνια πολλά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά έκανε το ακόλουθο σχόλιο στα social media, για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ:
«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τον ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ
Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς όμως δεν εύχεται χρόνια πολλά.

Ν.Δ.: 1 χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, 1 χρόνος εθνική υποχώρηση

Για «ένα χρόνο εθνικής υποχώρησης» κάνει λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τη συμπλήρωση αύριο ενός χρόνου Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου έχει ως εξής:

Κουτσούμπας: Στήνεται νέο κάλπικο δίπολο

Για στήσιμο ενός «νέου κάλπικου δίπολου «κεντροαριστερά» με βασικό πόλο το ΣΥΡΙΖΑ και «κεντροδεξιά» με βασικό πόλο τη ΝΔ μετά και την εκλογή του Μητσοτάκη», μίλησε σήμερα από τον Άγιο Νικόλαο σε συνεστίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λασιθίου ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης

Παύλος Χρηστίδης : Δεν συναισθάνονται την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού τους

«Είναι κρίμα που φαίνεται ότι δεν συναισθάνονται ούτε την τραγικότητα του ετήσιου απολογισμού τους, ούτε την κρισιμότητα των στιγμών».
Αυτό σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης, αναφερόμενος στον ένα χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Όπως τονίζει ο κ. Χρηστίδης, «ένα χρόνο πριν, η επικράτηση του

Ζωή: Ας μην πανηγυρίζουν αυτοί που ακύρωσαν τη λαϊκή εντολή

Στο ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν είναι το  ίδιο κόμμα με το ΣΥΡΙΖΑ του 2015, στάθηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής. σε «τιτιβίσματα» που έκανε από το προσωπικό λογαριασμό της  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο

1 χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Υποσχέσεις, προπαγάνδα και επίθεση στη ΝΔ

Με προμετωπίδα το σύνθημα «Ένας χρόνος Αριστερά, Ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην εκδήλωση για το ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εδωσε μια ρόδινη εικόνα του ενός χρόνου διακυβέρνησης, εξαπολύοντας, παράλληλα δριμύτατη επίθεση στη ΝΔ και στα «συμφέροντα».  

Μυστική συνάντηση για νέο κόμμα από τον Φράγκο Φραγκούλη

Μυστική συνάντηση για νέο κόμμα από τον Φράγκο Φραγκούλη - Κεντρική ΕικόναΠρώτη διερευνητική συνάντηση με αντικείμενο την δημιουργία κόμματος στα δεξιά της  ΝΔ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε κλειστό κύκλο. Γενικό πρόσταγμα στην "επικίνδυνη αποστολή" θα έχει ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.
Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που

Βενιζέλος: Απαραίτητη μια διαδικασία εθνικής αυτογνωσίας

«Εθνικός και κοινωνικός κορμός είναι το προοδευτικό κέντρο που δεν συνενώνει μικρές φωνές αλλά διασφαλίζει στο όνομα της αλήθειας την ευρύτατη συναίνεση γύρω από τις αναγκαίες αλλαγές που επιτρέπουν στη χώρα μας να βγει από τη δημοσιονομική κηδεμονία…», τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανάρτησή του στα social media.

Η Αντζελα Γκερέκου κλείνει 20 χρόνια γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο-Η κρίση, τα οικονομικά προβλήματα, τα θετικά

Η Αντζελα Γκερέκου κλείνει 20 χρόνια γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο-Η  κρίση, τα οικονομικά προβλήματα, τα θετικά [βίντεο]Παρά τα προβλήματα, αισθάνεται ευλογία. 
Για τα 20 χρόνια γάμου της με τον Τόλη Βοσκόπουλο μίλησε η Άντζελα Γκερέκου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. 
Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στην κρίση στο γάμο τους και παραδέχθηκε, ότι οι δύσκολες οι στιγμές που πέρασαν στο σπίτι τους και εξακολουθούν να περνούν. Τις

Θεοχαρόπουλος: Ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς μέχρι τον Ιούνιο

Μέχρι τον Ιούνιο προτείνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την συγκρότηση της νέας παράταξης στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
«Ο οδικός άξονας που πρότεινε η Δημοκρατική Αριστερά και ο οποίος κατατέθηκε στο Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής

Φραστική επίθεση στον Κοτζιά στο Βερολίνο: «Είσαι προβοκάτορας και προκλητικός»

KOTZIASΣτο περιθώριο του φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου Hellas Filmbox στο Βερολίνο, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Η στιγμή της έντασης καταγράφεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube. Σε αυτό, ο υπουργός Εξωτερικών ακούγεται να λέει σε έναν από τους δύο Έλληνες «Είσαι προβοκάτορας και προκλητικός», για να λάβει την απάντηση «Είσαι αχαρακτήριστος». «Έχω δικαίωμα να μην κάνω

Κώστας Σκανδαλίδης : «Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε»

Δυστυχώς για τον τόπο και τις προοδευτικές του δυνάμεις το κεφάλαιο «πρώτη φορά Αριστερά» φαίνεται να κλείνει με άδοξο τρόπο. Με την αποκαθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ως προοδευτικής δύναμης, το διασυρμό και την απαξίωση των ιδεών και αξιών της Αριστεράς που δείχνουν να ενταφιάζονται κάτω από την έλλειψη στρατηγικής και την καθημερινή πρακτική και διαχείριση της εξουσίας.

To σχέδιο του Κυριάκου για πολιτικό «comeback» της ΝΔ

Δομική, σκληρή, μετωπική και εφ ' όλης της ύλης είναι η στρατηγική που έχει χαράξει ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να οδηγήσει σταδιακά σε ανάκαμψη την αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε πολύ σύντομα, όπως λέει, να εδραιωθεί στην πρώτη θέση. 

ΠΑΣΟΚ: Οι είκοσι υποσχέσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ «ξέχασε»

Τις υποσχέσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αλλά ποτέ δεν εκπλήρωσε υπενθυμίζει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της διακυβέρνησης του κόμματος.
Σε ανακοίνωσή της, η Χαριλάου Τρικούπη παραθέτει 20 βασικά σημεία των δεσμεύσεων του πρωθυπουργού, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών

Αβραμόπουλος: Διαψεύδει το δημοσίευμα FT για Grexit από τη Σένγκεν

avramopoulosΔιαψεύδει ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος το πολύκροτο δημοσίευμα των «Financial Times», που θέλει τους ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας να εξετάζουν την επιβολή αυστηρότατων ελέγχων στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, παγιδεύοντας χιλιάδες πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος και θέτοντας ουσιαστικά τη χώρα μας εκτός της Ζώνης Σένγκεν.

Ε, όχι και η Διαμαντοπούλου στη ΝΔ!

Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η Άννα Διαμαντοπούλου σε συνεργασία με τη  ΝΔ;  Η απλώς νεοδημοκράτες, σαν τον Παπαμιμίκο,  εκμεταλλεύονται τη δήλωσή της ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ‘θετική εξέλιξη’, για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι έξω από την πόρτα του ξεροσταλιάζουν πολιτικοί και από άλλους χώρους για να τους

Toυ Γ. Λακόπουλου : O λύκος κι αν εγέρασε…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ -ως αντιπρόεδρος του κόμματος πλέον. Το συνηθίζει. Το 2012  προσχωρώντας στη ΝΔ επισκέφθηκε τον Κώστα Καραμανλή. Και στις δυο περιπτώσεις μπορεί να φανταστεί κανείς τι ειπώθηκε.

Ισπανία: Για «εκβιασμό» κατηγορούν τους Podemos οι Σοσιαλιστές

ispania-gia-ekbiasmo-katigoroun-tous-podemos-oi-sosialistesΤο Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE) της Ισπανίας αρνήθηκε σήμερα να διαπραγματευτεί, προς το παρόν, τον σχηματισμό κυβέρνησης με το Podemos της ριζοσπαστικής αριστεράς, το οποίο κατηγορεί για «εκβιασμό» επειδή έθεσε εκ των προτέρων προϋποθέσεις για μια τέτοια συνεργασία.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Πέδρο Σάντσεθ επικρίνει, χωρίς να το

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, αλλά ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι δεν είναι ελκυστικοί χώροι

Για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων του, αλλά και για την αδυναμία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού να γίνουν ελκυστικοί χώροι υποδοχής μίλησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ και και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Οι αγρότες πολιορκούν την κυβέρνηση -Επιτίθενται φραστικά σε βουλευτές

Οι αγρότες πολιορκούν την κυβέρνηση -Επιτίθενται φραστικά σε βουλευτέςΕξαγριωμένοι και ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι αποφάσισαν το Σάββατο να συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα μέχρι την Τρίτη.
Αυτό σημαίνει ότι τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα η Ελλάδα θα... κοπεί στα δύο με 15.000 τρακτέρ να βρίσκονται στους δρόμους σε 50 μπλόκα