Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Σχόλιο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ για το δελτίο τύπου της Χ.Α για την επέτειο της 21ης Απριλίου

"Ο Παττακός σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια διευθύνοντας τα τανκς που έμπαιναν στην Αθήνα και αφού ερεύνησε με τα κιάλια του τη βασιλίσσης Σοφίας, μιλώντας στον ασύρματο αναφέρει: «Ουδαμού συνήντησα εχθρόν. Προελαύνω προς Ραδιοφωνικόν Σταθμόν, Βουλήν, Ανάκτορα και Οργανισμόν Τηλεπικοινωνιών»

Η ελια , οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές και οι ακτιβιστές

Την Πέμπτη 24 Απριλίου η ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνδιοργανώνει με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES) και τους PES Activists εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες και τους νέους, στο Αμφιθέατρο του 9.84 στο Γκάζι (ώρα έναρξης 7 μμ).
Η εκδήλωση σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, με κύρια συνθήματα:
• Βάζουμε stop στην Αποχή- Λέμε ΝΑΙ στην Συμμετοχή

Γεώργιος Κικίρης : "Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε"

Πιστεύω στην ανθρώπινη αξία και ελπίζω στο νέο που έρχεται. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρβασης των προβλημάτων.
Υπήρξα ιδρυτής του Παλαιστικού Συλλόγου «Καραγιάννης Ευρωπού», διετέλεσα πρόεδρος και τώρα είμαι ενεργό μέλος της διοίκησης. Έχω εργαστεί με κάθε θεμιτό μέσο για τον τόπο μου γιατί γνωρίζω

Μαρία Χούκλη: Όσα αποκάλυψε για τον καρκίνο

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο μίλησε σε συνέντευξή της η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, Μαρία Χούκλη. Η Μαρία Χούκλη, που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο, για τις δύσκολες στιγμές, που βίωσε και για το πώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας

Ανακωχή στο ΠΑΣΟΚ λόγω ευρωεκλογών

«Φυγή προς τα εμπρός» είναι το σύνθημα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καθώς τόσο ο Πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και τα στελέχη των «φυλών» του Κινήματος προσπαθούν να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.
Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να εκλέξει τουλάχιστον δύο

Adidas vs Nike

Αν και απομένουν μόλις τρεις μήνες από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι δύο κορυφαίες εταιρείες στα αθλητικά είδη παγκοσμίως κονταροχτυπιούνται για τη μερίδα του λέοντος η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς ανέρχεται σε τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια ετησίως.
Οι δύο κολοσσοί που κατέχουν από κοινού το 80% στην παγκόσμια

Παπούλιας: Η Δημοκρατία δε μας χαρίστηκε

«Δεν ξεχνιέται και δεν εξωραΐζεται στην πορεία του χρόνου η κατάλυση της Δημοκρατίας, πριν από 47 χρόνια», τονίζει σε μήνυμά του για τη μαύρη επέτειο της 21 Απριλίου του 1967, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και προσθέτει