Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Παύλος Τονικίδης, : «Στήριξη στους Αστυνομικούς για την ασφάλεια των πολιτών»



Με την ηγεσία της Αστυνομίας στο Κιλκίς και τους συνδικαλιστές αστυνομικούς συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, επικεφαλής της παράταξης «Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ», συνοδευόμενος από συνεργάτες του.
Ο κ. Τονικίδης συναντήθηκε με τον Αστυνομικό

Tου Νίκου Τσίτσα : Το ΠΑΣΟΚ... δεν είναι εδώ: Είναι παντού...

Μπορεί το πάλι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ του 45% να είναι σήμερα σκιά του εαυτού του αφού συμπιέστηκε κάτω από το βάρος του Μνημονίου όμως κατά την πρώτη φάση αυτής της κοσμογονικής αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, τα στελέχη του έχουν κατευθυνθεί σε άλλα κόμματα ή εχουν δημιουργήσει του δικούς τους πολιτικούς σχηματισμούς.

H Κριμαία ψήφισε Ρωσία και πανηγυρίζει: Το 96,6% ψήφισε «Ναι» στο δημοψήφισμα για την ένωση με την Ρωσική Ομοσπονδία

Η ένωση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας με τη Ρωσία εγκρίθηκε από το 96,6% των ψηφισάντων, στο δημοψήφισμα που διεξήχθη την Κυριακή, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο φιλορώσος πρωθυπουργός Σεργκέι Αξιόνοφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
«Οριστικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος 96,6% υπέρ!»

Κάτι σαν το Galgon: 181 πνευματικοί άνθρωποι συνιστούν ΔΗΜΑΡ

181 άνθρωποι των τεχνών στηρίζουν τη Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία και υπέγραψαν σχετικό κείμενο. Ανάμεσά τους Κώστας Μουρσελάς, Μάνος Ελευθερίου, Μπέτυ Αρβανίτη, Εύα Κοταμανίδου, Κοραλία Καράντη. Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς πού βρίσκεται δημοσκοπικά η ΔΗΜΑΡ! Επειδή

Βενιζέλος: Η Ευρώπη να αναλάβει το ρόλο της για την Ουκρανία

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Κριμαία να την ανεξαρτητοποίηση που ανακοίνωσε το τοπικό κοινοβούλιο, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι θα πρέπει να επικρατήσει η ειρήνη και η λογική μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βενιζέλου:
«H κοινή ευρωπαϊκή θέση είναι πολύ καθαρή. Η ευρωπαϊκή

Ο Κώστας Γιαννόπουλος υποψήφιος στο Κιλκίς με τον Γιάννη Ιωαννίδη

Από τον υποψηφίο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη ανακοινώθηκε, ότι ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς για τις εκλογές του Μαίου επελέγη ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Κώστας Γιαννόπουλος. Σε ότι αφορά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων θα ανακοινωθούν την

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κας ΝΙΟΒΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την έδρα της «Αττικό Μετρό» Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί απόψε (Δευτέρα, 17/3) στις 8:00 το βράδυ η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου.
Η κα Παυλίδου θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη προκειμένου να

ΕΛ.Γ.Α. : Την Τρίτη 18 Μαρτίου καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.058 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 6,8 εκατ. ευρώ.



 
Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.058 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 6,8 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2013.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε οπωροφόρα δέντρα, καπνά, ελιές, αμπέλια και κηπευτικά, και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:

Με επιτυχία η επίσκεψη στη Τεχεράνη

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και με έμφαση στις μελλοντικές προοπτικές που διανοίγονται για ενίσχυση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του κ. Ε. Βενιζέλου στην Τεχεράνη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη της ιρανικές ηγεσίας: τον πρόεδρο Χασάν Ρουχανί, τον υπουργό Εξωτερικών Μοχάμαντ Ζαβάντ Ζαρίφ, τον επικεφαλής του

Θεοδωράκης: Δεν μου έγινε πρόταση να ηγηθώ της Κεντροαριστεράς

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές αρχές για «Το Ποτάμι» στο Ηράκλειο, όπου συνομίλησε με πολίτες στο κέντρο της πόλης.
Δήλωσε επίσης ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση, και δεν θα μπορούσε να του γίνει, να ηγηθεί της μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, όπως είχε πει ο Νίκος Μπίστης.
«Το Ποτάμι είναι ποτάμι, είναι μόνο του, έχει πολύ κόσμο ήδη θα

ΚYΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ : Η κεντροαριστερά πρέπει να ανακτήσει την πρωτοκαθεδρία

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης θεωρείται από τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ, που θα κληθούν -ίσως στο εγγύς μέλλον- να αναλάβουν τις τύχες του Κινήματος στα χέρια τους. Είναι το νεότερο μέλος του Π.Σ. του κόμματος, πολιτικός επιστήμονας και οικονομολόγος και δεν συνδέεται άμεσα με το ιστορικό και κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ.Δείχνει να κατανοεί με ειλικρίνεια τη σημερινή θέση του