Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Ζυμώσεις πλάι στο κύμα



Η ίδρυση ενός νέου κόμματος στον χώρο της Κεντρο-αριστεράς ήταν, μεταξύ άλλων, το αντικείμενο συζήτησης της μυστικής συνάντησης στην Ιτέα με τη συμμετοχή του Ανδρέα Λοβέρδου. Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής», στη συνάντηση αυτή, η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν ακόμα ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Έκτωρ Νασιώκας και φυσικά ο Δημήτρης Θάνου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συνάντηση.

ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ...

Ο Άρης Γρηγοριάδης θα δώσει τελικά το παρών  στους ημιτελικούς των 100 μέτρων ύπτιο, καθώς ο Ρώσος Βλάντιμιρ Μορόζοφ, που πέρασε στον ημιτελικό με τον 10ο καλύτερο χρόνο, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης  να περάσει με τον

10 εύκολες συμβουλές για γρήγορο αδυνάτισμα

Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες και την αίσθηση πείνας...
από το πρωί που ξυπνάτε μέχρι το βράδυ που κοιμάστε. Εδώ σας έχουμε 10 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς καν να το καταλάβετε

Οι Τούρκοι ζηλεύουν τους Έλληνες



«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων», σχολιάζει η Ηürriyet  στο δημοσίευμα για τα αποτελέσματα  ετήσιας έρευνας για το σεξ.
Η κοινή λογική θέλει την οικονομική κρίση να επηρεάζει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο. Ωστόσο τα αποτελέσματα της έρευνας που έλαβε χώρα σε 37 χώρες, με τη συμμετοχή 37.000 ατόμων, φέρνουν τα πάνω κάτω

Μακάβριο εύρημα στην Εύβοια



Προχωρούσε στα χωράφια στην Βόρεια Εύβοια, όταν το θέαμα που αντίκρυσε του έκοψε την ανάσα.Συγκεκριμένα, εχθές στις τρεις το μεσημέρι στην περιοχή Βουτάς, 50χρονος περαστικός δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε κάποια ρούχα στην άκρη του αγροκτήματος και δίπλα τους ένα. πτώμα.
Πρόκειται για άντρα ασπρομάλλη, αγνώστων στοιχείων που

Κλειστές αύριο οι περισσότερες τράπεζες


Κλειστές θα είναι οι περισσότερες τράπεζες τη Δευτέρα ύστερα από απόφαση της ΟΤΟΕ την Παρασκευή για 24ωρη προειδοποιητική απεργία. Η ΟΤΟΕ απαιτεί την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα αφορά στη λειτουργία των τραπεζών στις νέες συνθήκες που

Διευκρινίσεις Ρογκ για την επίμαχη δήλωση στην τελετή έναρξης

Διευκρινίσεις Ρογκ για την επίμαχη δήλωση στην τελετή έναρξηςΔιευκρινίσεις έδωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Ελλάδα για την επίμαχη αναφορά του προέδρου της ΔΟΕ Ζαν Ρογκ κατά την τελετή έναρξης στο Λονδίνο ότι «υπό μία έννοια οι Αγώνες επιστρέφουν στο σπίτι τους».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά από συνομιλία που είχε ο πρόεδρός της Σπύρος Καπράλος με τον κ. Ρογκ, σημειώνεται πως από την πλευρά της ΔΟΕ δόθηκαν οι παρακάτω διευκρινίσεις:

«Μυστικός δείπνος» Στουρνάρα -Τόμσεν

«Μυστικός δείπνος» Στουρνάρα -Τόμσεν
«Μυστικό» δείπνο είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με τον επικεφαλής του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, σύμφωνα με το Mega.

'' ΜΑΣΤΙΓΑ'' ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ...

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα ευθύνονται σήμερα για περισσότερους από 17 εκ. θανάτους  σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως προκύπτει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο αριθμός αυτός αποτελεί πάνω από το 30% της παγκόσμιας θνησιμότητας και ως το 2025 αναμένεται να ανέλθει στα 25 εκ.
Το έμφραγμα του μυοκαρδίου παραμένει η κύρια αιτία θνητότητας , με τους επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να τονίζουν την ανάγκη άμεσης κλήσης για πρώτες βοήθειες και

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων ρίχνονται σήμερα, Κυριακή, 13 ακόμα Έλληνες αθλητές καθώς και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η δεύτερη ημέρα στο Λονδίνο θα βρει την Ελλάδα να εκπροσωπείται σε οκτώ αθλήματα και συγκεκριμένα. στην ιστιοπλοΐα, στο πινγκ πονγκ, στην ενόργανη γυμναστική, στο κανόε-καγιάκ, στην κολύμβηση, στην κωπηλασία, στην σκοποβολή και στην υδατοσφαίριση.

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΠΑΣΟΚ...

Μια πρωτότυπη συγκατοίκηση πρότεινε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, στο πλαίσιο περιστολής των δαπανών
Πρότεινε λοιπόν τη συστέγαση των νομαρχιακών επιτροπών με τους βουλευτές του κόμματος, σε όποιες περιοχές αυτό είναι