Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Θέμα παραίτησης του Ν. Ανδρουλάκη έθεσε το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Δρούζιας

Θέμα παραίτησης του Νίκου Ανδρουλάκη από τη θέση του γραμματέα της ΚΠΕ του κόμματος, αφού εξελέγη ευρωβουλευτής της Ελιάς, έθεσε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Δρούζιας, μιλώντας στην σημερινή συνεδρίαση.
Ο κ. Δρούζας τόνισε με έμφαση ότι στη νέα αυτή πορεία του

Μιχάλης Καρχιμάκης : Να μην αμφισβητήσει κανένας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στην ΚΠΕ πασοκ το μελος του Π.Σ Μιχαλης Καρχιμακης μεταξύ άλλων ζήτησε .
1)η κεντρική πολιτική επιτροπή να δεσμευτεί και να αποφασίσει ..οτι η πολιτική και οργανωτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ δεν αμφισβητείται ούτε πριν ούτε μετα το συνέδριο της δημοκρατικής συμπαράταξης .
Το ΠΑΣΟΚ είπε "δεν συγχωνεύεται δεν διαλύεται !δεν

Κιλκίς-1.000 στρέμματα κάηκαν στο Πεδινό-Υπό έλεγχο η φωτιά στα Μπακέικα

Περίπου 1000 στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργειών κάηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Πεδινό του Κιλκίς και η οποία κατασβέστηκε έπειτα από πολύωρη επιχείρηση στην οποία μετείχαν 32 πυροσβέστες και 13 οχήματα της Πυροσβεστικής.
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Στόχος μας η επαναθεμελίωση της Δημοκρατικής Παράταξης

Την ανάγκη «επαναθεμελίωσης της Δημοκρατικής Παράταξης» με αποφάσεις που θα σηματοδοτούν την αναγέννηση και την αναμόρφωση του κινήματος, επεσήμανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην ομιλία του, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
«Θέλουμε οι αποφάσεις μας να στηρίξουν την επαναθεμελίωση της

Τοποθέτηση Ν. Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, για την προσπάθεια συγκρότησης της τρίτης προοδευτικής λύσης

Το μήνυμα του λαού στις εκλογές ήταν για συνεργασίες και πολιτική σταθερότητα, εκτίμησε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι με την απόφασή του να μπει σε συμμαχία των πολιτικών δυνάμεων, με την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ άνοιξε τον διάλογο για το μέλλον του χώρου

Φώφη Γεννηματά : Kύριος λόγος ύπαρξής μας είναι η στήριξη της μεσαίας τάξης

Tέσσερις προτάσεις με στόχο να ξαναγίνει η παράταξη μεγάλη κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
«Το ΠΑΣΟΚ διατηρεί την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία» τόνισε χαρακτηριστικά

Εκθεση- σοκ για την υγεία στην Ελλάδα -Πρωτιές σε κάπνισμα και παχυσαρκία

Ως «φουγάρα» με πολύ καλές διατροφικές επιλογές περιγράφει ουσιαστικά τους Ελληνες η έκθεση του ΟΟΣΑ για την υγεία, που αποτελεί «κόλαφο» για τις κακές συνήθειες που φέρνουν τη χώρα στις τελευταίες θέσεις σε διάρκεια ζωής μεταξύ των λαών του ευρωπαϊκού νότου.

Μωραϊτης: Να ακουμπήσουμε θέματα που καίνε, αλλιώς θα μας γυρίσουν την πλάτη

Aνοιχτό συνέδριο που «δεν θα κρύψουμε τίποτα κάτω από το χαλί» και με το ΠΑΣΟΚ «πρωταγωνιστή» ζήτησε ο βουλευτής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης, στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταδίκασε το εγχείρημα της

Βενιζέλος: Αν δεν στεκόταν όρθια η παράταξη, δεν θα στεκόταν όρθια η χώρα

Τη διαβεβαίωση ότι η χώρα έχει τελειώσει με τα μνημόνια και τα νέα μέτρα έκανε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο

Χείμαρρος ο Απ. Κακλαμάνης στη ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Θεμα απαρτιας της Κεντρικης Επιτροπης του ΠΑΣΟΚ εθεσε ο Αποστολος Κακλαμανης . Ο πρωην προεδρος της Βουλης ηταν χειμαρρος στην ομιλια του αναγκαζοντας πολλες φορες τον προεδρευοντα Γιαννη Κουτσουκο να το διακοψει για του επενθυμησει οτι ο χρονος τελειωνει.
Ο κ. Κακλαμανης κατεκρινε την κυβερνηση υποστηριζοντας οτι

Γιατρός στην Κοζάνη συνελήφθη για αποπλάνηση την ώρα της εξέτασης

Οι κινήσεις του γιατρού την ώρα που την εξέταζε οδήγησαν μία γυναίκα στην αστυνομία, όπου τον κατήγγειλε για αποπλάνηση.

Οπως κατέθεσε η ασθενής στην Ασφάλεια Κοζάνης, ο γιατρός την ώρα της εξέτασης φέρεται να προέβη σε πράξεις που παραπέμπουν

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενώ «τα πήραν όλα «, εμφανίζονται τώρα ως όψιμοι τιμητές.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, στοχοποίησε στελέχη «που δίνουν δήθεν τη μάχη για τα ιερά και τα