Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Η ΔΗΜΑΡ δεν ήθελε τα μνημόνια και συζητάει με τον Παπανδρέου

Ψήφο στην επαναθεμελίωση της δημοκρατικής παράταξης, μετά από τις ευρωεκλογές, χαρακτήρισε την ψήφο στην «ΕΛΙΑ» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον RealFM 97.8.
Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε και τις τελευταίες κινήσεις της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΔΗΜΑΡ έλεγε, μέχρι

Μπακογιάννη: «Η ΝΔ σήμερα είναι μικρό κόμμα»

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Alpha τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει σχέση με τη μεγάλη παράταξη που γνώρισα».
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική

EΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΙΤΟ ΒΙΛΑΝΟΒΑ...

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην μάχη με τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα. Σε ηλικία 45 ετών, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα «έφυγε» απ’ τη ζωή σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.Τα νέα ήταν άσχημα από χθες, όταν έγινε γνωστό πως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και

ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016...

Η κυβέρνηση σημειώνει προόδους στις μεταρρυθμίσεις για τη δημόσια διοίκηση, πετυχαίνοντας το 2013 τους ποσοτικούς στόχους που είχαν τεθεί έστω και με καθυστέρηση ενώ πλέον επικεντρώνονται όλο και περισσότερο σε ποιοτικές πτυχές, αναφέρει η Κομισιόν στην έκθεσή της για την πορεία της Ελλάδας.