Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ : " Η Ανομία στην εξουσία"

Η ιστορία είναι γνωστή: Υπουργός χρησιμοποίησε την υπηρεσιακή πιστωτική της κάρτα για αγορά προσωπικών ειδών αξίας 20 ευρώ τα οποία πλήρωσε αμέσως με την επιστροφή στο γραφείο της. Η υπόθεση έγινε γνωστή και η Υπουργός παραιτήθηκε. Το αδίκημα; Μη επιτρεπόμενη χρήση της υπηρεσιακής πιστωτικής κάρτας.  Ταυτόχρονα έχασε και την πρωθυπουργία, αφού

Εμπλοκή με τα οικογενειακά επιδόματα σε 650.000 δικαιούχους

Συνεχίζεται η αγωνία για χιλιάδες δικαιούχους του οικογενειακού επιδόματος, καθώς δεν έγινε η καταβολή τους σήμερα, Παρασκευή.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν εμφανίστηκε βέβαιος για την πληρωμή την Παρασκευή, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το αν τελικά θα δοθούν,

Αιφνιδιασμός από τη ΝΔ: Κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ

Η Νέα Δημοκρατία σε μια κίνηση αιφινιδιασμού κατέθεσε αίτηση για να μπουν σε ονομαστική ψηφοφορία 35 άρθρα του νομοσχέδιου για τα ΜΜΕ κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.
Με αυτό τον τρόπο "έπιασε

Μεϊμαράκης: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια

«Το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό είναι στο DNA του», αναφέρει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον ΦΠΑ που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση.
Σε αυτή, ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι «η επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση ήταν από

Πανελλήνιο συνέδριο για την ελληνική γεωργία

Μεγάλη​ συμμετοχή​ αναμένεται​ στο​ 2ο​ Πανελλήνιο​Συνέδριο​ που συνδιοργανώνεται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ” και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας στις 4 και 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, με θέμα: “Οι αγρότες και οιοργανώσεις τους επιχειρούν και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας”.

Βενιζέλος: Κραυγαλέο εργαλείο διαπλοκής το ν/σ για ΜΜΕ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο αναφορικά με τις τηλεοπτικές συχνότητες εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Η αντιδημοκρατική δημαγωγία, οι ψευδαισθήσεις τα ψέματα, η υπονόμευση της ενότητας του ελληνικού λαού δεν βασίστηκε μόνο στην αντιμνημονιακή αντιπολίτευση. Βασίστηκε και στα Μέσα Ενημέρωσης που

Πείραγμα του Μητσοτάκη στον Φάμελλο για το σπασμένο χέρι: Προσέξτε μην σας βάλει ο Καμμένος στο επόμενο σποτ

Μία προειδοποίηση, ως πείραγμα, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σωκράτη Φάμελλο, από το βήμα της βουλής, εξαιτίας του τραυματισμού του στο χέρι.
Ο βουλευτής της ΝΔ ευχήθηκε αρχικά περαστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν

Έντονη αντιπαράθεση ΚΚΕ – Χ.Α. για την πώληση του 902

Οξύνθηκαν για ακόμη μια φορά τα πνεύματα μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ στο Κοινοβούλιο κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αφιέρωσε σχεδόν όλη την ομιλία του στην πώληση του «902» από το ΚΚΕ σε offshore στην Κύπρο

Σημίτης: Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να λύσει η κυβέρνηση

«Αριστερά στην κυβέρνηση δεν σημαίνει μόνο μια νέα κυβερνητική αντίληψη για την αναδιοργάνωση της κοινωνίας αλλά μια νέα κυβερνητική πράξη».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας μετέτρεψε τον «Ολαντρέου» σε προστάτη της χώρας

Για αλλαγή στάσης και εγκατάλειψη δεσμεύσεων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Ελλάδα.
«Ο παλιός Ολαντρέου μετετράπη από τον Αλέξη Τσίπρα σε δήθεν μέγα προστάτη και ανιδιοτελή σύμμαχο της χώρας μας», ανέφερε