Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Γεννηματά: Μονόδρομος η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα σε κυβερνητικά σχήματα -Τι είπε για εκλογή ηγεσίας

Σαφές μήνυμα ότι θα εμμείνει στην αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ έστειλε η Φώφη Γεννηματά στην ΕΓ του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας: «Συμπλήρωμα σε κυβερνητικά σχήματα δεν πρόκειται να γίνουμε».

Δάνεια: Πόσα βρίσκονται σε αναστολή πληρωμής από τον Μάρτιο

Στα 28,4 δισ. ευρώ ανήλθε το ποσό των δανείων στα οποία έχει δοθεί η δυνατότητα αναστολής πληρωμής από τα μέσα Μαρτίου 2020 έως και τα τέλη Δεκεμβρίου 2020, τα οποία αντιστοιχούν σε 405.473 δάνεια.

Eιδική ενίσχυση λόγω της πανδημίας ζητούν φορείς βαμβακοπαραγωγών

Το θέμα της Eιδικής Ενίσχυσης βάμβακος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θέτουν αγροτικοί σύλλογοι από ολόκληρη τη χώρα, με κοινή ανακοίνωσή τους.

Αλέξης Τσίπρας : Κόβουν εισακτέους για να τους σπρώξουν στα κολλέγια

"Ακραία πράξη ιδεοληπτικής εμμονής που διευρύνει τις ανισότητες", χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας το νομοσχέδιο που προωθεί η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Μάριο Ντράγκι νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μάριο Ντράγκι, έδωσε ο πρόεδρος της Ιταλίας, ώστε να δοθεί τέλος στο κυβερνητικό αδιέξοδο.

ΟΑΕΔ: Τρία νέα προγράμματα εργασίας για 15.000 ανέργους

Η πρωτοφανής κρίση του κορονοϊού δοκιμάζει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο τις αντοχές χιλιάδων νοικοκυριών, με τους νέους να βρίσκονται στη χειρότερη θέση, καθώς κινδυνεύουν να πληρώσουν μεγαλύτερο τίμημα.

Αντώνης Κοτσακάς - Χάρης Τσιόκας : Κοινωνική συμμαχια για μια προοδευτικη διακυβέρνηση


1 Τα νεα δεδομένα

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική