Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Champions League: Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε, η Γιουβέντους «όρθια» (0-0) στην Βαρκελώνη

Φωτογραφία: APΤο θαύμα δεν έγινε ξανά...
Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να γυρίσει από το βαρύ 3-0 της Ιταλίας και η Γιουβέντους πέρασε στα ημιτελικά του Champions League. Και μάλιστα στάθηκε όρθια και στο

Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν από λίγα λεπτά σε υποκατάστημα Eurobank στην οδό Σανταρόζα 7 στην Αθηνα.Είχε προηγηθει απειλητικό τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα στις 22:05 και δόθηκε χρονικό περιθώριο 35 λεπτά.

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα - ΒΙΝΤΕΟΜε διάφορα συνθήματα αντέδρασαν μέλη πολιτικών οργανώσεων, την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Παναγιώτα Δριτσέλη, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος και ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, κατέθεταν κοινό στεφάνι στο μνημείο των πέντε απαγχονισμένων

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ενέργεια: Ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ σε ποσοστό 66%

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIΤις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενεργειακή πολιτική παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πραγματοποίησε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας της για έλλειψη ενεργειακής πολιτικής.

Έκλεισε η συμφωνία για τις αλλαγές της ΚΑΠ

omnibus-agriculture-kap-agrotiki-politikiΤα σημεία συναντίληψης μεταξύ ΕΕ και εθνικών εμπειρογνωμόνων εντοπίζονται στη μείωση του ελάχιστου ποσοστού πτώσης του εισοδήματος από το 30% στο 20%, προκειμένου για την ενεργοποίηση του μηχανισμού αποζημίωσης του αγρότη για απώλειες.

Πόλος έλξης τα Λουτρά Πόζαρ -Πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες τον χρόνο

Πόλος έλξης τα Λουτρά Πόζαρ -Πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες τον χρόνο [εικόνες]Είναι μία λουτρόπολη με ευρωπαϊκή διάσταση, που διαφημίζεται σε διεθνή περιοδικά και δέχεται περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο, κάνοντας περήφανους, όχι μόνο τους κατοίκους της Αριδαίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του

Από Σεπτέμβρη ξεκινούν οι συμψηφισμοί στις εισφορές του ΕΦΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για efkaΑπό το Δεκέμβρη και μετά θα προχωρά ο ΕΦΚΑ στους συμψηφισμούς των εισφορών που έχουν καταβάλει οι αγρότες με βάση το εισόδημα του 2015 και αυτών που προκύπτουν από τις φορολογικές δηλώσεις του 2016.

Γεννηματά: Η Ελλάδα πενθεί για τις ζωές που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών από την πτώση του στρατιωτικού αεροσκάφους στο Σαραντάπορο.

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο: 4 νεκροί, μία επιζήσασα

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο: 4 νεκροί, μία επιζήσασαΤα εναέρια μέσα διάσωσης εντόπισαν στην περιοχή του Σαραντάπορου το ελικόπτερο τύπου Χιούι της Αεροπορίας Στρατού, το στίγμα του οποίου είχε χαθεί πάνω από την Ελασσόνα.Οι δυνάμεις έρευνας και διάσωσης έχουν εντοπίσει ζωντανή μία γυναίκα αξιωματικό, την Βασιλική Πλεξίδα και νεκρούς τους υπόλοιπους τέσσερις επιβαίνοντες.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Μιχάλης Καρχιμάκης   :  ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, μοναδική ελπίδα για την υποχώρηση της ύφεσης και την έξοδο από την κρίση αποτελεί η ενίσχυση του παραγωγικού μας δυναμικού με στοχευμένες ενέργειες, που να αξιοποιούν στο μέγιστο δυνατό τους πόρους και τα