Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Εύοσμο και συσκέψεις με εκπροσώπους της τοπικής οικονομίας και τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Φώφη Γεννηματά: Μπάλωμα το νομοσχέδιο για την Παιδεία

Φώφη Γεννηματά: Η απουσία του Δ. Κρεμαστινού αφήνει δυσαναπλήρωτο ...Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στη Παιδεία , κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνιστά «μπάλωμα » κι όχι μεταρρύθμιση , χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία και δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ καταψηφίζει το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Αυτές είναι οι όμορφες παραλίες της Θεσσαλονίκης που επιτρέπεται το κολύμπι

Τις παραλίες του νομού Θεσσαλονίκης στις οποίες επιτρέπεται το κολύμπι, ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, με βάση τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων θαλασσινών υδάτων.

«Όχι» της Τουρκίας στην πρόταση της Αιγύπτου για εκεχειρία στη Λιβύη

Απέρριψε η Τουρκία την πρόταση της Αιγύπτου για εκεχειρία στη Λιβύη, λέγοντας ότι το σχέδιο αυτό έχει στόχο να σώσει τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ μετά την αποτυχία της επιχείρησής του για την κατάληψη της Τρίπολης, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο την εφημερίδα Hurriyet.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης

Λήγει τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης για το τρέχον έτος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι γεωργοί που είτε δεν έχουν υποβάλλει

Έρχεται η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα - Τι θα προβλέπει

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νέα διάταξη του υπουργείου Οικονομικών για” τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα ”. Το καθεστώς αυτό γίνεται ευνοϊκότερο και φθηνότερο για τους ιδιοκτήτες οχημάτων. 

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι μόνιμοι διορισμοί 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες διορισμών 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και μένει, πλέον, η δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ και η ανάρτησή τους στη «Διαύγεια». «Άλλη μία δέσμευσή μας για τη στήριξη της

Α. Κοτσακάς – Χ. Τσιόκας: H νέα ενότητα ,οι νέες αντιθέσεις και οι σύγχρονες συνθέσεις

1 . Ο κόσμος σήμερα: Τις τελευταίες δεκαετίες – και ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση του διπολισμού -σ’ ένα μονοπολικό κόσμο, πυκνώνουν οι πολύπλευρες διεργασίες που συντελούνται.