Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Άρση ασυλίας για Σπυράκη - Καϊλή ζητά η OLAF: Υπόνοιες απάτης με τις αμοιβές των βοηθών τους

Άρση ασυλίας των ευρωβουλευτών Μαρίας Σπυράκη και Εύας Καϊλή ζητά ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (15/12).

Δημόσιο: Μόνιμοι με τρεις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και χωρίς γραπτό διαγωνισμό

Εκτός του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που προετοιμάζει το ΑΣΕΠ για την επόμενη χρονιά, η Αρχή «τρέχει» παράλληλα και τρεις ακόμα «κλασικές»

Ποιοι, για ποιο λόγο και για πόσο καιρό «άκουγαν» τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και οι μηνύσεις του Γιώργου Κύρτσου

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι στις Βρυξέλλες αναφορικά με το σκάνδαλο του QatarGate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή, στα καθ’ ημάς, συνεχίζεται και το σήριαλ των τηλεφωνικών υποκλοπών που επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό.

Αλέξης Τσίπρας σε PES: Βαθιά πληγή η υπόθεση Καϊλή για Ελλάδα και Ευρωκοινοβούλιο

Στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στον Μητσοτάκη «χρεώνει» την Εύα Καϊλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του κατά την άφιξή του στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, εν όψει της Συνόδου Κορυφής.

La Repubblica: «Ελευθερώστε τη σύντροφό μου» ζήτησε ο Τζιόρτζι – Μέσω ΜΚΟ η διακίνηση των χρημάτων

Να αφήσουν εκλευθερη τη σύντροφό του Ευα Καϊλή – «γιατί δεν φταίει σε τίποτα» – ζήτησε ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, απο τους δικαστές.

Δημοσκόπηση MRB: Έπεσε στο 5,4% η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και κόστος ζωής προβληματίζουν τους πολίτες

Παραμένει πρώτη η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με την διαφορά να κυμαινεται στο 5,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι τάσεις της MRB για τον Δεκέμβριο.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για υποκλοπές: "Όποιος θέλει να αναζητήσει την αλήθεια, ξέρει πού θα την βρει"

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με νόημα ότι επιτέλους μετά από εννιά μήνες "αποφάσισαν να κάνουν έρευνα στα γραφεία εταιριών που σχετίζονται με το Predator".

Ρεκόρ σε νεκρούς από Covid - Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως η Ελλάδα

Τι και αν έχουμε επιστρέψει σε μια δήθεν «κανονικότητα» και οι καθημερινές συνήθειες στο μεγαλύτερο φάσμα τους θυμίζουν αρκετά την προ - κορονοϊού εποχή, η πανδημία όχι μόνο είναι εδώ, αλλά εξακολουθεί να... θερίζει .

«Βράζει» από ιογενείς λοιμώξεις η Ελλάδα – Οι κίνδυνοι από την τριπλή επιδημία Covid-19, γρίπης, RSV

Σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας αποτελεί η τριπλή επιδημία Covid-19, γρίπης, RSV λοίμωξης, το φετινό χειμώνα, όπου παρατηρούνται ανησυχητικά

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Πρωτοβουλία Πολιτών ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Πρωτοβουλία Πολιτών ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ, καλούμε όλους τους εν ζωή υπουργούς Βόρειας Ελλάδας ή Μακεδονίας