Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: “Βιάζουν την γυναίκα μου” φώναζε ο άνδρας που άνοιξε πυρ – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας, σε κατάσταση αμόκ, άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Φάρμακο που γεννά ελπίδες: Αντιμετώπισε 100% με επιτυχία τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Εντυπωσιακά ευρήματα προέκυψαν από μελέτη σχετικά με φάρμακο, το οποίο φαίνεται πως εξαλείφει τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε όλους τους ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε, χωρίς ακτινοβολία, χειρουργική εξαίρεση ή χημειοθεραπεία.

Συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο που διοργανώνει το "ygeiamou.gr" με θέμα «το Σύστ...

Συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο

Θρήνος στην Κύπρο για τον θάνατο της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κύπρο ο θάνατος της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου. Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους της εκφράζει ο πολιτικός κόσμος στη Μεγαλόνησο, ενώ με ανακοινώσεις τους τα κόμματα κάνουν αναφορά στο έργο και το ήθος της.

Ανακοινώνεται ο «κόφτης» στα κλιματιστικά - Οι λεπτομέρειες και για ιδιώτες

Το «μοντέλο Ισπανίας», ο «κόφτης» στα κλιματιστικά που εφαρμόζεται στην Ιταλία, έρχεται και στην Ελλάδα, με τις ανακοινώσεις να γίνονται -εκτός απροόπτου- την Πέμπτη.

Με ΑΦΜ το επίδομα ρεύματος: Μέχρι πότε κάνετε αίτηση

Επίδομα ρεύματος θα πάρουν στις αρχές Ιουλίου οι δικαιούχοι -τα φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας- με καθαρό οικογενειακό εισόδημα του 2020 έως 45.000 ευρώ, ποσό που θα προκύψει μετά από αφαίρεση των φόρων.