Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ο ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μαγκριώτης κατά Βενιζέλου και ΜπίστηΟ Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δεν βρήκε χρόνο και ενδιαφέρον να κατέβει στην βουλή προχθές, για να υπερασπιστεί, το συμφέρον της Θεσσαλονίκης στο νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ.
Γιατί άραγε;
Βρήκε όμως, σήμερα χρόνο, να εμφανιστεί και πάλι, στο στούντιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, στην Αθήνα και να αυτοθαυμάζεται.

Σαχινίδης: 'Να αποδεχθούν όλοι το πάρτι της περιόδου 2004-2009'

Η χώρα μπορεί υπό αυστηρές προϋποθέσεις να βγει στις αγορές πριν από το καλοκαίρι του 2018 δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, Φίλιππος Σαχινίδης στο Ραδιόφωνο 24/7.

Με ρύθμιση ΦΠΑ 13% και στις σύνθετες ζωοτροφές

Αποτέλεσμα εικόνας για zvotrofesΝέες κατηγορίες αγαθών αναμένεται να προστεθούν στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% που ισχύει από 1η Ιουλίου, μεταξύ των οποίων και οι κατηγορίες εκείνες αγροτικών εφοδίων, όπως οι σύνθετες ζωοτροφές, τα οποία εκ παραδρομής δεν είχαν περιληφθεί στον τελευταίο νόμο του

Γ. Μπουτάρης: Θεσμική προσβολή της Θεσσαλονίκης και των πολιτών, η μη πρόσκληση του δήμου στη Βουλή για τον ΟΑΣΘ

«Θεσμική προσβολή της πόλης και των πολιτών», χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε γραπτή δήλωσή του, τη μη πρόσκληση του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη Βουλή, για το νομοσχέδιο που αφορά τον ΟΑΣΘ.

Εκατό ευρώ το πρόστιμο στους αγρότες για εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις

Πρόστιμο ύψους 100 ευρώ, καθότι λογίζονται ως φυσικά πρόσωπα συνεπάγεται για τους αγρότες τυχόν εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Το ποσό βέβαια αυτό μπορεί να αυξηθεί λόγω των τόκων εκπρόθεσμης καταβολής. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία εκπνέει

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18 (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
Σε μία όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18, αλλά κι η επισημοποίηση της χορηγικής συμφωνίας με τη Νο.1 στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr.

Φωνές για ανασχηματισμό στην κυβέρνηση -Ποιοι υπουργοί θα φύγουν

synedriash-t_1Σε ρυθμούς... συνεννόησης, αλλά με έντονη δόση κριτικής από τους «53» πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρωθυπουργού, η οποία αποτέλεσε επί της ουσίας και τα... προεόρτια για την Κεντρική Επιτροπή που ξεκινά αύριο.

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη στη Βουλή

Φωτογραφία Aρχείου: SOOCΣυνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συμφωνία - Super League με Ιβάν Σαββίδη: Χορηγίες "Μακεδονία Παλλάς" και "Σουρωτή"

Η Super League βρήκε χορηγό για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού ανακοίνωσε τη συμφωνία με το «Μακεδονία Παλλάς» και τη «Σουρωτή», εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.Οι δύο εταιρίες θα είναι

Εξαίρεση ορισμένων επαγγελματιών από την αγορά POS ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο

Εξαίρεση ορισμένων επαγγελματιών από την αγορά POS ζητά το Οικονομικό ΕπιμελητήριοΤην εξαίρεση συγκεκριμένων κατηγοριών επαγγελματιών από την αγορά τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα, ζητά, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου και την αναπληρωτή

Reuters: Η Ελλάδα προσέλαβε έξι τράπεζες για την έκδοση ομολόγου

Reuters: Η Ελλάδα προσέλαβε έξι τράπεζες για την έκδοση ομολόγουΣτην πρόσληψη έξι τραπεζών ως αναδόχων της επικείμενης έκδοσης ομολόγου έχει προχωρήσει ήδη η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Η εν λόγω πηγή ανέφερε ότι οι τράπεζες που επελέγησαν