Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Δημοσκόπηση Prorata: Το 75% διαφωνεί με τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Περίπου 6 στους 10 Έλληνες θεωρούν πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται λάθος την πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Prorata.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ βάζει στο «κάδρο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες

Ως ομολογία ενοχής εκλαμβάνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η χθεσινή απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους, μία εβδομάδα μετά τις αρχικές αποκαλύψεις από την εφημερίδα Documento.

Κλήρωση Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό

 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μετά την κλήρωση που έκανε η UEFA με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει

Κλήρωση Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Άρη στον γ’ προκριματικό

Με τον νικητή του ζευγαριού Κουόπιο - Βόρσκλα θα παίξει ο Άρης στον γ' προκριματικό γύρο του Coference League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα.

Πανελλαδικές 2021: Αυτές είναι οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Τους πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής που αντιστοιχούν σε κάθε σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Δευτέρας (19.07.2021).

Ηλίας Νικολακόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Χρήζει μεγάλης ανανέωσης

Η εκτίμησή του ότι έχει αρχίσει να υποχωρεί το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ενώ προειδοποιεί πως χωρίς συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο «δεν πρόκειται να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση». Τι δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εποχή».

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Τόλης Βοσκόπουλος

Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, σε ηλικία 81 ετών.

Δηλώσεις ΟΣΔΕ με εκτάσεις στη… Βόρεια Μακεδονία εντόπισαν τα ελεγκτικά κλιμάκια του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δηλώσεις ΟΣΔΕ με εκτάσεις στη… Βόρεια Μακεδονία εντόπισαν τα ελεγκτικά κλιμάκια του ΟΠΕΚΕΠΕ, ύστερα από σχετικούς ελέγχους που διενήργησαν.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : «Ο κ. Χατζηδάκης οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τη χρηματοδότηση από το κοινωνικό μέρισμα της αντικοινωνικής αλλαγής στην Επικουρική Ασφάλιση

«Ο κ. Χατζηδάκης οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τη χρηματοδότηση από το κοινωνικό μέρισμα της αντικοινωνικής αλλαγής στην Επικουρική Ασφάλιση.