Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,Στέφανος Κασσελάκης ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 fm


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,Στέφανος Κασσελάκης ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 fm στην Ευγενία Λουπάκη,

Οργή συνταξιούχων για το «επίδομα φτώχειας»: Κατάργησαν το 2020 την κλιμακωτή 13η σύνταξη

Να επιστραφεί ολόκληρη η 13η σύνταξη ζητούν οι συνταξιούχοι, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης που κατάργησε το 2020 την παρέμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που επέστρεφε -έστω και κλιμακωτά- το Δώρο Χριστουγέννων.

Επανέρχεται ο Τσακλόγλου: Κανείς δεν ξέρει από τώρα τι θα γίνει με τα όρια συνταξιοδότησης το 2027

Επανήλθε στο… αβέβαιο μέλλον του θέματος της ηλικίας των ορίων συνταξιοδότησης ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας, Πάνος Τσακλόγλου.

Μήνυμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: Αν είναι να φύγεις, να φύγεις τώρα

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να αποφασίσουν κάτι να το αποφασίσουν τώρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως ο ίδιος πρότεινε στη βουλευτή να αναλάβει όποιον ρόλο θέλει.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους -Οι ημερομηνίες για κάθε Ταμείο

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι οι συνταξιούχοι να δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα της σύνταξης του Δεκεμβρίου.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ποιοι φοιτητές μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες - Η προθεσμία για τις αιτήσεις

Αιτήσεις προκειμένου να λάβουν υποτροφίες με κοινωνικά κριτήρια μπορούν να κάνουν το επόμενο διάστημα και πριν τη λήξη του έτους οι φοιτητές του ΕΑΠ, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν οι προθεσμίες για νέες θέσεις σε 3 Προπτυχιακά,

ΣΥΡΙΖΑ: Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου, αναζητείται ο χρόνος και ο τρόπος – Ευθύνες στην ηγετική ομάδα για το «αδύνατο» της συμβίωσης

Θέμα χρόνου, ενδεχομένως και ημερών είναι, όπως όλα δείχνουν, η αποχώρηση των 6+6 από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κατά την χθεσινή δεκάωρη Πανελλαδική Σύσκεψη μελών και στελεχών της τάσης επιβεβαιώθηκε η κατεύθυνσή της προς την έξοδο.