Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Προς διαγραφή από τη ΝΔ ο Τζιτζικώστας

Αντιμέτωπος με τη διαγραφή από τη ΝΔ είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης παρά το γεγονός ότι η ΝΔ δεν του έδωσε το επίσημο χρίσμα.
Μάλιστα ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέλαβε το αξίωμα όταν εξέπεσε της θέσης

Τα ονόματα που προτείνει η ΔΗΜΑΡ για τις εκλογές στη Τ.Α

Στον στίβο των περιφερειακών εκλογών μπαίνει δυναμικά η ΔΗΜΑΡ, διαλέγοντας «δυνατά» στελέχη για την πλειοψηφία των περιφερειών της χώρας, δοκιμάζοντας έτσι τις δυνάμεις της τόσο στον χώρο της Κεντροαριστεράς όσο και σε επίπεδο απήχησης στους πολίτες.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται να αποτελέσουν πρόκληση

Α. Τσαυτάρης : Κάναμε δεκτά τα δίκαια αιτήματα των αγροτών

Διαλεκτικό είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους μικρούς και μεσαίους αγρότες καθώς ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης τόνισε ότι «Πολλά από τα αιτήματα των αγροτών αντιμετωπίστηκαν, όπως και το θέμα της ρύθμισης των ενυπόθηκων δανείων.

To Mέγαρο Μαξίμου πιέζει την Ελενα Ράπτη να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μετά τις εντάσεις που πυροδότησαν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ερήμην του Μαξίμου και με δεδομένη τη μεγάλη δυναμική που έχει ο Γιάννης Μπουτάρης, η ΝΔ φαίνεται να πιέζει τώρα την γοητευτική και έμπειρη περί τα διοικητικά Ελενα Ράπτη να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, ο

Τα ονόματα των ΑΝΕΛ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες των ΑΝΕΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, σε κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα

ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Συγκεκριμένα είπε «Οι μάσκες πέφτουν. Ανακοινώνονται οι εκλεκτοί της Ν.Δ. για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με το προσωπείο του δήθεν ανεξάρτητου Γιάννη Ιωαννίδη. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας και θα στηρίξουμε Απόστολο Τζιτζικώστα, εφ' όσον τις σεβαστεί,

Κεντρική Μακεδονία: Ερχεται και τέταρτος συνδυασμός!

Στουρνάρας στην FAZ: Έχουμε αρκετά χρήματα

«Το πρωτογενές πλεόνασμά μας θα είναι μια μεγάλη έκπληξη», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πακέτο στήριξης, αλλά μόνο την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων.

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ...

Να καταθέσει μπροστά στις δικαστικές αρχές της Γαλλίας καλείται ο πρώην πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί σχετικά με μια υπόθεση που αφορά σε εξοπλιστικά προγράμματα, οι συμβάσεις των οποίων είχαν υπογραφεί την περίοδο 1993-95, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών της χώρας.