Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΚΙΝΑΛ: Οι τρεις που ερίζουν για την ηγεσία και η θέση της Γεννηματά

Ετοιμη να διεκδικήσει την επανεκλογή της η Φώφη Γεννηματά. Η τακτική του Νίκου Ανδρουλάκη και το «μανιφέστο» Γερουλάνου
Μηνύματα διερευνητικού χαρακτήρα για την εσωκομματική μάχη του 2021

Τσίπρας: Την ύφεση την έφερε ο κ. Μητσοτάκης πριν από την πανδημία

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει φέρει την ύφεση πριν από την πανδημία», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του.«Ο κ. Μητσοτάκης έχει φέρει την ύφεση πριν από την πανδημία», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» και κατηγορεί την

0 Κοινωνικός τουρισμός: Όλα τα προγράμματα που τρέχουν - Πώς θα γίνεται η επιδότηση

Με σκοπό την αναζωογόνηση του κλάδου του Τουρισμού, η κυβέρνηση τρέχει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» για την υπαγωγή στο οποίο θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Θα απευθύνεται σε 250.000 δικαιούχους και σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη και περιζήτητη «Μενεγάκη της Κρήτης»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη και περιζήτητη «Μενεγάκη της Κρήτης»Την αποκαλούν η «Μενεγάκη της Κρήτης» και όσοι παρακολουθούν εκπομπές σε περιφερειακά κανάλια, σίγουρα την γνωρίζουν. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, την όμορφη και σέξι παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι περιζήτητη τηλεοπτικά.

Ποια έγγραφα θα εκδίδονται ψηφιακά το επόμενο διάστημα

Την ψηφιοποίηση των αδειών γάμου και βάφτισης προγραμματίζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.Ενώ από την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσουν να εκδίδονται ψηφιακά μέσω του gov.gr και τα ληξιαρχικά πιστοποιητικά. 

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Αλλάζει ο αριθμός των δόσεων - Τι εξετάζεται

Νέο σχέδιο για την καταβολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών επεξεργάζεται εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού η κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Καθημερινή", ρύθμιση φορολογικών υποχρεώσεων για " κορονόπληκτους" η οποία θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους έκαναν χρήση

Κιλκίς: Αρνητικά άλλα 35 δείγματα από τη δομή προσφύγων της Νέας Καβάλας

Μετά τα πρώτα 100 αρνητικά δείγματα σε κορωνοϊό που εξετάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε πως και τα επόμενα 35 δείγματα που εξετάστηκαν από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στη δομή της Νέας Καβάλας βγήκαν αρνητικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος η καμπάνια για τον τουρισμό

Για «κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και διεθνή διασυρμό της χώρας» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση με αφορμή την καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού και αποδίδει «την αποκλειστική ευθύνη στον πρωθυπουργό».

Πιερρακάκης στο Συμβούλιο των υπουργών Τηλεπικοινωνιών της ΕΕ: Οι επιλογές που κάνουμε σήμερα θα καθορίσουν το μέλλον

Στο Συμβούλιο υπουργών Τηλεπικοινωνιών της ΕΕ συμμετείχε, σήμερα, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.Οι Ευρωπαίοι υπουργοί συζήτησαν προτάσεις κανονισμού για την προστασία της ιδιωτικότητας στην ψηφιακή σφαίρα καθώς και για την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Κέντρου