Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πεκίνο: Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Γιώργος Παπανδρέου για το θάνατο του Γιάννη Καψή: «Έφυγε» ένας αγωνιστής της ΔημοκρατίαςΟ Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα στο Πεκίνο με τον Πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Φώφη Γεννηματά : Ο νέος πολιτικός φορέας είναι ένα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σχετικά με το όνομα του νέου πολιτικού φορέα
Έχει γίνει αποδεκτό με πολύ θετικά σχόλια το όνομα αυτό. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες σκέψεις. Είναι σωστό ότι πρέπει να έχουμε συλλογική λειτουργία γιατί αυτό κατοχυρώνει τη δημοκρατία μέσα στο νέο φορέα, αλλά μη ξεχνάμε και την αποτελεσματικότητα και γι’ αυτό υπάρχει εκλεγμένη επικεφαλής.

Σοσιαλιστική φραπεδιά και ΓΑΠ κέικ στο πιο Πράσινο καφέ που έγινε ποτέ

Σοσιαλιστική φραπεδιά και ΓΑΠ κέικ στο πιο Πράσινο καφέ που έγινε ποτέ Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα για λόγους ευνόητους, το πρώτο Πασοκικό μαγαζί ανοίγει της πύλες του για να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες.

Ο Μποχωρίδης πάει στον Αρη

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕΚοντά στην επιστροφή του στον Αρη βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης.Παναθηναϊκός και Μποχωρίδης αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία τους και αυτό το οποίο απομένει είναι κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, προκειμένου να υπάρξουν οι

Eνοχος για υπεξαίρεση πρώην δήμαρχος Ημαθίας

Φωτογραφία: verianet.grΈνοχος σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε πρώην δήμαρχος της Ημαθίας, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση από το δημοτικό ταμείο.

Γ. Μπουτάρης: O κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Την ανάγκη να παρθούν μέτρα για το θέμα, που έχει προκύψει στη διασταύρωση των δύο αεροδιαδρόμων προσαπογειώσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και την ακύρωση πτήσεων από την EasyJet, επισήμανε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου

ΝΔ: Πλαστά τα έγγραφα που κατέθεσε ο Καμμένος

nd-plasta-ta-eggrafa-pou-katethese-o-kammenosΣε βαρύτατες καταγγελίες εναντίον του υπουργού Άμυνας προχώρησαν οι τομεάρχες Εσωτερικών Μάκη Βορίδης και Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου για την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Στην αξιωματική αντιπολίτευση παρουσίασαν μια σειρά

Την Παρασκευή η πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για elgaΑποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛΓΑ την Παρασκευή 1ηΔεκεμβρίου 2017, σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν :

Πως θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας από 20.000 έως 50.000 ευρώ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για την απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων οι οποίες δεν υπερβαίνουν συνολικά τα 50.000 ευρώ στο πλαίσιο υπαγωγής τους στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Δημοσιεύτηκαν οι δικαιούχοι της Εξισωτικής του 2017 – Μέχρι τις 12/12 η υποβολή ενστάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για opekepeΕκδόθηκαν οι τελικοί πίνακες με τις εγκεκριμένες και απορριπτόμενες αιτήσεις των παραγωγών στο Μέτρο 13 (Εξισωτική Αποζημίωση) για το έτος 2017, και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Σημειώνεται ότι οι πίνακες είναι διαθέσιμοι για προσωποποιημένη πληροφόρηση των παραγωγών στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη».

Λοταρία αποδείξεων: Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ!

Πώς θα κερδίσετε τα 1.000 ευρώΚάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και συγκεκριμένα στο aade.gr.

Νωρίτερα φέτος το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους του ΟΑΕΔ

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές θα καταβάλει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) το δώρο Χριστουγέννων 2017.
Συγκεκριμένα:

«Βόμβα» από τα λαμπερά ονόματα σε κύκλωμα ναρκωτικών με... έδρα το Κολωνάκι -Παρουσιαστές, ηθοποιοί και επιχειρηματίες

Φωτογραφία: ShutterstockΠαρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες θα καθίσουν στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αναστάτωση με την ακύρωση πτήσεων της EasyJet στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Αναστάτωση με την ακύρωση πτήσεων της EasyJet στο αεροδρόμιο της ΘεσσαλονίκηςΑιφνιδιαστικά, η αεροπορική εταιρεία ΕasyJet, ακύρωσε όλες τις σημερινές πτήσεις και αφήνει το ενδεχόμενο οι ακυρώσεις να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρεςΟ λόγος που η εταιρεία ακύρωσε τις πτήσεις της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι πως αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τον προγραμματισμό της, επειδή, το

To πρόβλημα του Taxis που αποκλείει δικαιούχους για το κοινωνικό μέρισμα

To πρόβλημα του Taxis που αποκλείει δικαιούχους για το κοινωνικό μέρισμα
Προβλήματα με τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα που αφορούν το θέμα φιλοξενίας-δωρεάν παραχώρησης οικίας, επισημαίνουν φοροτεχνικοί
 Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, την υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου και την υπουργό