Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ανέκρουσε πρύμναν ο Μητσοτάκης μπροστά στις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ: Απέσυρε το άρθρο για την κατάργηση του Ινστιτούτου Εργασίας

Μπροστά στις έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και το σοβαρό ενδεχόμενο να καταψηφιστεί τελικά η σχετική διάταξη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποχρεώθηκε να αποσύρει το αρθρο 8 του νομοσχεδίου για την κατάργηση 23 φορέων του Δημοσίου, που αφορούσε  το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Κερδοφόρος κατά 15 εκατομμύρια ευρώ ο ισολογισμός του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2012

Κερδοφόρος κατά 15 εκατομμύρια ευρώ και με βασικά χαρακτηριστικά του τη μείωση των δημοτικών φόρων και το συμμάζεμα των υποχρεώσεων του δήμου Θεσσαλονίκης έκλεισε ο ισολογισμός και οι οικονομικές καταστάσεις 2012 που εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο.
«Νοιαζόμαστε για τους αριθμούς επειδή νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους. Στόχος μας είναι από την οικονομική χρήση να

Σόρος:Να φύγει από το ευρώ η Γερμανία

Να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη κάλεσε τη Γερμανία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτή, Τζορτζ Σόρος. Μιλώντας σε ημερίδα στο Λονδίνο υποστήριξε ότι η έξοδος της ισχυρότερης οικονομίας μπορεί να αποδυνάμωνε το ενιαίο νόμισμα, αλλά θα βελτίωνε την ομοιογένεια της Ευρωζώνης και θα βοηθούσε τις

Σόνια Συμεωνίδου. : H «επίσημη» ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το Δήμο Παιονίας

Την «επίσημη» ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το Δήμο Παιονίας κάνει την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, η Σόνια Συμεωνίδου.
Όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση η πρώην δήμαρχος Αξιούπολης, θα είναι επικεφαλής «αδέσμευτου συνδυασμού προσανατολισμένου αποκλειστικά στις ανάγκες των

ΔΗΜΑΡ: Αποσύρθηκε ο Οικονόμου – Στη θέση του η Γιαννακάκη

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ για την περιφέρεια Αττικής κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης του αντιπροτείνει να αναλάβει ιδιαίτερα καθήκοντα στη συγκρότηση του τρίτου πόλου

Αθανάσιος Τσαυτάρης : Ανεμπόδιστα οι εξαγωγές προϊόντων ζωικής προέλευσης προς τη Ρωσία


Οι εξαγωγές προϊόντων ζωικής προέλευσης 12 ελληνικών επιχειρήσεων, θα συνεχιστούν ανεμπόδιστα στη ρωσική αγορά, όπως αποφάσισε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Κτηνιατρικής και Φυτουγειονομικής Επίβλεψης της Ρωσίας.
Η απόφαση αυτή ήρθε, ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που έγιναν σε θετικό κλίμα, μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη και του επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας κ. Sergey Dankvert, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην

Σοκ στην Ευρωβουλή με τον αλυσοδεμένο Χατζημαρκάκη...

«Λουκέτο στην τρόικα», φώναζε ο ευρωβουλευτής... Ζωσμένος με αλυσίδες και λουκέτα εμφανίστηκε στη Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων και ιδρυτής κόμματος Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Η Ρεπούση κατεβαίνει για δήμαρχος Πειραιά

Την απόφαση η κυρία Μαρία Ρεπούση ως υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, πήρε η ΔΗΜΑΡ, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, η απόφαση ήταν ομόφωνη και η κυρία Ρεπούση αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. Στη ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι η κυρία Ρεπούση θα

Φοροτέστ κάθε τρίμηνο για ελεύθερους επαγγελματίες -Θα δηλώνουν αναλυτικά έσοδα και έξοδα από το πρώτο ευρώ

Σε.... φοροτέστ αλήθειας ανά τρίμηνο θα υποβάλλονται από εδώ και στο εξής ένα εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ για την πάταξη της κλοπής του ΦΠΑ.
Βάσει του νέου Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών κάθε φυσικό

Με προέδρους Επιμελητηρίων συναντήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Τη διαρκή στήριξη του ΠΑΣΟΚ στα Επιμελητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο, και 12 ακόμη προέδρους επιμελητηρίων.
Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ

Είναι δεδομένο και ιστορικά καταγεγραμμένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αποδέχεται την υποκατάσταση του κρατικού από το ιδιωτικό μονοπώλιο Σε αυτό το πλαίσιο, σεβόμενοι τις αρχές αλλά και τις δεσμεύσεις μας, εξετάζουμε κάθε περίπτωση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. 
Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι διαφωνούμε απολύτως με την προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας ότι

Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Χάθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ 150 εκατ.

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντνινόπουλος για τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και δήλωσε στη Βουλή ότι χάθηκαν 150 εκατ. ευρώ τα οποία "πήγαν σε τσέπες κάποιων".
Κατά τη διάρκειά ερώτησής του στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα τις «καθυστερήσεις του ΕΟΠΥΥ για τον έλεγχο των ιδιωτικών

Νιόβη Παυλίδου : Επισκέφθηκε τη ΔΕΘ και τον ΣΕΒΕ



Τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης , επισκέφθηκε η επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.
   Ο κ. Τζήκας εξήγησε στην κ. Παυλίδου ότι η ΔΕΘ περνάει σε μία νέα εποχή μέσα από την αναβάθμιση των κλαδικών της εκθέσεων και την ανάδειξη νέων προιόντων δίνοντας έμφαση

Νέα συνάντηση Σαμαρά και Βενιζέλου το απόγευμα

Στο επίκεντρο η πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα
Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν στις 17:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι φυσικά οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι πιέσεις που ασκούν για νέα μέτρα

Ο Χρήστος Παπαστεργίου δεν θα είναι Υποψήφιος για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Απο πληροφορίες που έχει συλλέξει toprotovioli  είναι πλέον σίγουρο οτι το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου δεν πρόκειται να κατέβει με κανένα ψηφοδέλτιο Υποψήφιος για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και είναι  τελική και αμετάκλητη η