Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης στο νέο πρόγραμμα για άνεργους στον αγροτικό τομέα

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα».

Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για τον Ελπιδοφόρο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την δυσαρέσκειά της για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στα εγκαίνια του Τουρκικού Κέντρου στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
μετά από συζητήσεις μηνών, το Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες, προχωρά την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 11πμ, στην διαδικτυακή παρουσίαση της πρότασής του για το αύριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και της Χώρας.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αποκαλύπτουν τον πανικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην αυξανόμενη κοινωνική κατακραυγή και προσβάλλουν τους εργαζόμενους στις πλατφόρμες

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αποκαλύπτουν τον πανικό της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην αυξανόμενη κοινωνική κατακραυγή και

ΕΛΣΤΑΤ: Κίνδυνος φτώχειας για το 28,9% του πληθυσμού

Κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικός αποκλεισμός για το 28,9% του πληθυσμού της χώρας (3.043.869 άτομα) το 2020.

Η αγροτική πολιτική στην ΕΕ -Περιβάλλον, χρηματοδότηση και στόχοι

Από τη στήριξη των αγροτών μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος, η αγροτική πολιτική της ΕΕ καλύπτει ευρύ φάσμα τομέων. Μάθετε πώς χρηματοδοτείται η γεωργία και ποια είναι η ιστορία της, μέσα από το βίντεο που ετοίμασε το Ευρωκοινοβούλιο.

Συνάντηση Θεοδωρικάκου -Πιερρακάκη για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση εργασίας είχαν χθες οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και Κυριάκος Πιερρακάκης.

Επιμένει η κυβέρνηση: Συγχωνεύσεις ή λουκέτα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η μεσαία τάξη θα συγχωνευτεί, ζήτω η μεσαία τάξη, καθώς σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα περί συγχωνεύσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο θάνατος του εμποράκου θα σημάνει την ανάσταση του.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα εγκύκλιος για τους νέους αγρότες

Νέα εγκύκλιο με οδηγίες για τον διοικητικό έλεγχο στα νομικά πρόσωπα, στο πλαίσιο του καθεστώτος ενίσχυσης των γεωργών νεαρής ηλικίας και τη χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα, εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μάθημα μόνο στα αμφιθέατρα ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση - Αντάρτικο από τους πρυτάνεις

Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει άλλο μοτίβο από τη δια ζώσης λειτουργία των πανεπιστημίων, υπογράμμισε ο Γ. Οικονόμου απορρίπτοντας σκέψεις για φοίτηση εξ αποστάσεως.