Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερο lockdown συνιστά ολική αποτυχία της κυβέρνησης

“Η ανακοίνωση δεύτερου lockdown αποτελεί εκ των πραγμάτων και ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησής του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα”, αναφέρει σε

Lockdown: Ανακοινώσεις Μητσοτάκη-Τσιόδρα την Πέμπτη

Ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη (05/11) στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με το σενάριο lockdown και στην Αττική ή και σε όλη τη χώρα να είναι πλέον ισχυρό.

Κορονοϊός: "Μαύρο ρεκόρ" με 2.646 νέα κρούσματα - 18 νεκροί σε ένα 24ωρο - 179 οι διασωληνωμένοι

Σοκ με τα νέα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε τριπλό αρνητικό ρεκόρ, τόσο στα κρούσματα κορονοϊού όσο και στον αριθμό των νεκρών αλλά και των διασωληνωμένων ασθενών.

Του Xάρη Τσιόκα : “Ανδρέας Παπανδρέου 1975: Ο τεχνοκρατης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή…”.

Με αφορμή για το πως ο Μητσοτάκης και οι συστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν όχι την επιστημονική προσέγγιση αλλά τους επιστήμονες για να επηρεάσουν την κοινωνία και να ανακατανέμουν εξουσίες και μερίδια αγοράς υπέρ των

Φουλ επίθεση στην κυβέρνηση με την απόφαση του Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Σε μια εφ' όλης της ύλης κριτική και επίθεση στον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση μέχρι σήμερα την πανδημία επιδίδεται η απόφαση του Π.Σ. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, καταθέτοντας τις προτάσεις του κόμματος για έξοδο από την κρίση. 

Τηλεδιάσκεψη Γεννηματά για εστίαση: Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι αφήνονται στην τύχη τους

Για στοχοποίηση του κλάδου της εστίασης που αριθμεί 80.000 επιχειρήσεις και 330.000 εργαζόμενους κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Αμερικανικές εκλογές: Φαβορί τον Μπάιντεν “βλέπουν” τώρα οι στοιχηματικές

Τον Τζο Μπάιντεν επαναφέρουν στη θέση του οδηγού για την ανάληψη της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών τα διαδικτυακά γραφεία συστημάτων, διαφοροποιώντας τα δεδομένα σε σχέση με όσα ίσχυαν νωρίτερα τα ξημερώματα.

Συνεχίζεται η εκλογική μάχη στις ΗΠΑ – Οι επτά πολιτείες που θα βγάλουν τον νέο πρόεδρο και ποιες έχουν ήδη κριθεί

Το σασπένς αναμφίβολα δεν λείπει από την εκλογική μάχη για την ανάδειξη του νέου προέδρου στις ΗΠΑ. Μετά τη νυχτερινή ανατροπή, που έδειξε κλίμα υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις που έδιναν προβάδισμα στον

Ο Αλέξης Τσίπρας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» – Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα

Στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (4/11) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.