Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στην κοινωνία


«Το  συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι αφετηρία αλλαγής. Είναι η αρχή και όχι η ολοκλήρωση της προσπάθειας να αφήσουμε πίσω τον κυβερνητισμό και την εσωστρέφεια και να παρουσιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και εξόδου από τα μνημόνια», αναφέρει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, για την ψηφοφορία

Πάνω από 100 χιλιάδες στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ…



Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη των συνέδρων του ΠαΣοΚ. Η Ιπποκράτους ανέμενε περίπου 40.000 άτομα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία αλλα σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς εκτιμάται οτι οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τις 100.000 σπάζοντας όλες τις «γραμμές» των ομάδων.
Ο κ. Βενιζέλος μετά την ολόκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή των συνέδρων δήλωσε ότι

Εντυπωσιακή παρουσία της Καϊλή…



Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Εύας Καϊλή στη δεξίωση της ρώσικης πρεσβείας για την «Ημέρα του Κόκκινου Στρατού», η οποία έκλεψε της εντυπώσεις με το ντύσιμο της, ενώ συνοδευόταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Η κ. Καϊλή, εμφανίστηκε στη ρώσικη πρεσβεία στο Παλαιό Ψυχικό με μαύρο κοντό φόρεμα και μαύρες μπότες με στιλέτο τακούνι, εντυπωσιάζοντας τους στρατιωτικούς ακόλουθους που ήταν ντυμένοι με επίσημες στρατιωτικές

Σεμινάρια την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο ΠΑΜΑΚ

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.30 θα πραγματοποιηθεί
ημερίδα με θέμα «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του

Πανηγυρισμοί για τη νίκη Αναστασιάδη στην Κύπρο

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν την ανακοίνωση
των τελικών αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών, οι οποίες ανέδειξαν νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.
Στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο

'' ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ''...

ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...
«Σήμερα προετοιμάζοντας το Συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα. τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων.