Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Λευτέρης Καρχιμάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Μια υποψηφιότητα που φαίνεται να «κλειδώνει»
Στις ευρωκάλπες του Ιουνίου έχουν στρέψει εδώ και καιρό τα βλέμματα τους στο ΠΑΣΟΚ που θέλουν μια καθαρή δεύτερη θέση στη μάχη για την αξιωματική αντιπολίτευση και βέβαια όλο και πιο ψηλά ποσοστά. 

Επιμένει ο Ν. Mωραΐτης: Παππάς, Πολάκης, Φάμελλος πήραν το συνέδριο από τον άπειρο Κασσελάκη

Επιμένει ο στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχασε το Συνέδριο και δεν κέρδισε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Έλλη Στάη για ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρά χαμένος ο Τσίπρας, βραχυπρόθεσμη η νίκη Κασσελάκη

Για ένα «μεταπολιτικό σόου» έκανε λόγω η Έλλη Στάη σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και όσα συνέβησαν πριν την ψηφοφορία για νέες κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου.

SIPER: Το νέο εγχώριο σύστημα αεράμυνας της Τουρκίας

Συνεχίζει την προβολή προϊόντων της Αμυντικής Βιομηχανίας η Τουρκία. Μετά το μαχητικό ΚΑΑΝ, ο Αχμέτ Ακγιόλ, γενικός διευθυντής της ASELSAN, παρουσίασε το νέο εγχώριο σύστημα αεράμυνας SIPER.

Τσίπρας ξανά επί σκηνής - Στο συνέδριο της Καθημερινής

Από όσους αναμείχθηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ένας θα συγκεντρώσει τα φώτα τις επόμενες μέρες: ο Αλέξης Τσίπρας, που θα μιλήσει σε ένα άλλο συνέδριο: αυτό που οργανώνει η «Καθημερινή» και άλλοι φορείς με θέμα:

Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά – Καταγγελίες για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων

Καταιγισμό καταγγελιών για δεσμεύσεις χρηματικών ποσών, που βρίσκονται σε ακατάσχετους λογαριασμούς, δέχεται καθημερινά η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.