Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Βαξεβάνης: Το σύστημα παρακολουθήσεων είχε άμεση σχέση με την ΕΥΠ

Την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών πέρασε σήμερα δημοσιογράφος και εκδότης, Κώστας Βαξεβάνης, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελέως για τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Documento» σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Νίκος Μαραντζίδης: Μας κυβερνά μια ακόρεστη για εξουσία ελίτ, που θεωρεί αυτονόητο να κυβερνά

Στο πρώτο μέρος αυτού του άρθρου εξηγήθηκε γιατί η στρατηγική της ΝΔ από το 2019 εστιάστηκε σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια να δείξει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από ένα μάτσο ερασιτέχνες ιδεοληπτικούς, οι οποίοι ήταν ανίκανοι να διακυβερνήσουν. 

Το Πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πέλλα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, το νομό Πέλλας.

Αυξήθηκαν οι θάνατοι: 147 σε μία εβδομάδα - Σχεδόν 54.000 τα κρούσματα

Τα εβδομαδιαία στοιχεία από 14 έως 20 Νοεμβρίου 2022 για τα κρούσματα του κορονοϊού, τους θανάτους και τους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης (22/11).

Ανδρέας Πάτσης: Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα Πόθεν Έσχες - Το αίτημα του εισαγγελέα

Την άρση ασυλίας του ανεξάρτητου, πρώην νεοδημοκράτη, βουλευτή Ανδρέα Πάτση ζήτησε με έγγραφο του από τη Βουλή, ο Εισαγγελέας Εφετών, αρμόδιος για θέματα Πόθεν Έσχες Χαράλαμπος Τζώνης, προκειμένου να προχωρήσει στη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές των επιδοτήσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους

 Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα θα πληρωθεί σε αγρότες  και κτηνοτρόφους το υπόλοιπο ποσό των αγροτικών επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για την εξόφληση του Δεκεμβρίου.

Τσίπρας σε Κολοβού: Θα βλέπουμε διαρκώς αυτή την ιστορία εξαιτίας του πτωχευτικού Μητσοτάκη

Την Ιωάννα Κολοβού στο σπίτι της επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά την επιχείρηση βίαιης έξωσης της από την αστυνομία.

Δημοσκόπηση: Στο 6,9% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Μειωμένη κατά 0,4% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση και με φόντο το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα και τις αποκαλύψεις για

Κιβωτός του Κόσμου: Το νέο ΔΣ - Πρόεδρος η Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ανακοινώθηκε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο στην "Κιβωτό του Κόσμου" με πρόεδρο την Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Αναλυτικά τα μέλη που το απαρτίζουν.

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Το φιάσκο με τα «κόκκινα» δάνεια και η εύνοια σε ισχυρά συμφέροντα

Πώς η κυβέρνηση άφησε τους δανειολήπτες σε τέλμα υπερχρέωσης για να ευνοήσειτράπεζες, funds και εταιρείες διαχείρισης δανείων