Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Νέες δημοσκοπήσεις: Σε απόσταση αναπνοής η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε απόσταση... αναπνοής εμφανίζει η δημοσκόπηση της Interview τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μεταξύ τους απόσταση μειώθηκε στις 2,5 μονάδες.
Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 27,5%, ενώ την ίδια στιγμή η ΝΔ προσεγγίζει το 25%. Η δημοσκόπηση έγινε δύο

Ο δημοσκόπος και αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος εξηγεί τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση

Για τον Ηλία Νικολακόπουλο, πολιτολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν πρέπει να φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί το κόμμα αυτό άλλαξε και ηρέμησε όσο πλησιάζει η ώρα να αναλάβει την εξουσία.
Θα υπάρχουν πρόωρες εκλογές;
Θα το ξέρουμε στις 29 Δεκεμβρίου, μετά τον τρίτο γύρο της

ΕΣΗΕΑ και 31 κοινοβουλευτικοί συντάκτες καταγγέλλουν Παραστατίδη και Βουδούρη

Τη συμπαράστασή της στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που τις τελευταίες ώρες «βιώνουν απαράδεκτες και απαξιωτικές πρακτικές» εκφράζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου.
Υπό τον τίτλο «Όχι στον εκφοβισμό των κοινοβουλευτικών συντακτών» η ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη και

Ελεύθερες πλέον οι δημοσκοπήσεις μέχρι το Σάββατο των εκλογών

Τροπολογία με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.
Η τροπολογία συνυπογράφεται και από τον αναπληρωτή υπουργό

Δ. Καρύδης: Η δήθεν κοινωνική πολιτική της Δούρου

Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή, με το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» που εξήγγειλε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Καρύδης.
«Όταν η κοινωνική πολιτική ταυτίζεται με την παραπλάνηση και το

Aνακαλούν την επίμαχη δήλωση τους Βουδούρης- Παραστατίδης

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές  Θόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, μετά τον καταιγισμό επικριτικών σχολίων που δέχθηκαν, με τις έμμεσες αναφορές για χρηματισμό βουλευτών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στο κείμενο τους που φέρει το τίτλο «Δεν τροφοδοτούμε πολεμική

Ο Βενιζέλος προτείνει «Συμφωνία εθνικής σύνεσης»

«Προτείνω συμφωνία εθνικής σύνεσης, αν η εθνική συναίνεση είναι αδύνατη», υπογραμμίζει σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη Real News ο Ευάγγελος Βενιζέλος και επαναφέρει την πρότασή του για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και συγκρότηση εθνικής Ομάδας διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή όλων των

ΣΥΡΙΖΑ και Μ. Γλέζος αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις Βουδούρη- Παραστατίδη

Με μια δήλωση του Μανώλη Γλέζου και με ανακοίνωση του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη σχετικά με το ενδεχόμενο χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, τονίζει ότι δεν υιοθετεί

Νεκρός 37χρονος ποδηλάτης στο Κιλκίς μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Χθες το βράδυ, στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κιλκίς - Ευκαρπίας, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 37χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.
Σε βάρος του 59χρονου οδηγού σχηματίσθηκε δικογραφία για

Ανδρουλάκης: Όποιος διανοηθεί τη διάσπαση της παράταξης θα διαπράξει ιστορικό έγκλημα

Oποιος διανοηθεί τη διάσπαση της παράταξης ιδιαίτερα από τη γενιά αυτή η οποία πρωταγωνίστησε στις πιο σημαντικές αποφάσεις, για μένα θα διαπράξει ιστορικό έγκλημα". Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα

Μπακογιάννη: Μου προκαλούν οργή και αηδία οι χθεσινές εξελίξεις

Για τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο καθώς είπε ότι οι συγκεκριμένες εξελίξεις τις προκαλούν αηδία και όργή, τονίζοντας οτι η δικαιοσύνη και οι θεσμοί θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους το ταχύτερο δυνατό

Τατσόπουλος: «Πραγματικά άθλια η ανακοίνωση των Βουδούρη – Παραστατίδη»

Την αντίδραση και του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η δήλωση των Βουδούρη – Παραστατίδη που άφησαν υπονοούμενα για χρηματισμό βουλευτών. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τη χαρακτηρίζει «πραγματικά άθλια«.
Έγραψε χαρακτηριστικά στο

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΟΝΗΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΔΗ...

Μήνυση κατά των ανεξάρτητων βουλευτών Θεόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη που άφησαν βαριές υπόνοιες ότι οι τέσσερις εκ των πέντε ανεξάρτητων βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα χρηματίστηκαν, θα καταθέσουν το Σάββατο οι Σπύρος Λυκούδης και Χρήστος Αηδόνης, που είναι

Χαϊκάλης: Ο Λαζόπουλος έκανε το μοντάζ

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης για την απόπειρα χρηματισμού από τον Γιώργο Αποστολόπουλο την οποία ο ίδιος κατήγγειλε.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι το υλικό που έχει παραδοθεί στη βουλή και τους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο, ενώ, επισήμανε ότι

Χαλκιδική: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα έσοδα του πρώην δήμου Καλλικράτειας

Έσοδα, ύψους 2 εκατ. ευρώ, που είχε ο πρώην δήμος Καλλικράτειας Χαλκιδικής, κατά το διάστημα 2003-2008, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό

Τα «μαζεύουν» Βουδούρης – Παραστατίδης

Με εντυπωσιακή αναδίπλωση, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης τα «μάζεψαν», μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν με την δήλωσή τους περί χρηματισμού των ανεξάρτητων βουλευτών που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα.
Σε νέα δήλωσή τους υποστηρίζουν ότι δεν ήθελαν να

Ποτάμι: «Να ψηφίσει ο Τσίπρας ΠτΔ και εκλογές την 1η Φεβρουαρίου»

Να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Αντώνης Σαμαράς να συμφωνήσει για εκλογές την 1η Φεβρουαρίου, προτείνει το Ποτάμι με αφορμή τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.
«Πρόκειται για μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν

Μήνυση για τις δηλώσεις Χαϊκάλη καταθέτει ο Πρωθυπουργός

Μήνυση με αφορμή όσα ανέφερε στο MEGA ο Παύλος Χαϊκάλης καταθέτει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Σχετικά με όσα ανέφερε απόψε ο Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, από το Γραφείο Τύπου του

ΠΑΣΟΚ: Περιφερόμενοι καιροσκόποι Βουδούρης και Παραστατίδης

«Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

Έξαλλος ο Λυκούδης με την ανακοίνωση Βουδούρη – Παραστατίδη περί χρηματισμού

Για τον απόλυτο βούρκο και για ηλίθια ανακοίνωση έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης σχολιάζοντας σε ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega την ανακοίνωση των επίσης ανεξαρτήτων βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη οι οποίοι καλούν εκείνους

Βουδούρης – Παραστατίδης ζητούν αποχή από την εκλογή ΠτΔ

Να απέχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, αλλά στη συνέχεια στήριξαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, ζητούν οι κ.κ. Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, αφήνοντας υπόνοιες χρηματισμού για τους