Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πού θα στηθούν οι κάλπες την Κυριακή για τις εκλογές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στην B Θεσσαλονίκης


Στη Β΄Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως σήμερα η διαδικασία καθορισμού των εκλογικών αντιπροσώπων, ενώ  ολοκληρώθηκε η διαδικασία της οργάνωσης   των εκλογικών κέντρων.(ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ)

Στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας "Δημοκρατία" η Αννα Διαμαντοπούλου

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η πρώην υπουργός Παιδείας και νυν Ανάπτυξης Α. Διαμαντοπούλου εναντίον της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία σε σημερινό
πρωτοσέλιδο της με τίτλο «Αννα Αντουανέτα», αναφέρει ότι η υπουργός διόριζε μέχρι και την τελευταία ημέρα παραμονής της στο υπουργείο Παιδείας.
«Για πολλοστή φορά η εφημερίδα "Δημοκρατία" στρεβλώνει προκλητικά την πραγματικότητα με το σημερινό της

Αρης-ΟΦΗ 1-0



Σε τροχιά πλέι οφ παρέμεινε ο Άρης. Με τέρμα του Λαζαρίδη στο 73ο λεπτό, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και εδραιώθηκαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στους υπόλοιπους αγώνες

Έβγαλε προσωπικές τους στιγμές στο Ίντερνετ


 
Μία 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου διαπίστωσε έκπληκτη ότι κυκλοφορούσαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, σκηνές από την πρώτη ερωτική της σχέση, που είχε συνάψει με συμμαθητή της στη διάρκεια εκδρομής. 

Το άτυχο κορίτσι, αλλά και οι γονείς του ζουν από τότε ένα καθημερινό μαρτύριο. 

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης ανάμεσα σε Παπαδήμο - Παπανδρέου


Συζήτηση εφ' όλης της ύλης ανάμεσα σε Παπαδήμο - Παπανδρέου : Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για τις  

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για τις εξελίξεις και την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Θ. Μωραϊτης: Ξηλώνουμε τους επίορκους


 
Σε δηλώσεις για τα φαινόμενα διαφθοράς στη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων, προχώρησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ.Θάνος Μωραΐτης.

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αλλαγές προσώπων και στελεχών ώστε να διώξουμε κάθε σκιά στην δουλειά που θα υπάρξει από εδώ και πέρα» ανέφερε ο κ. Μωραϊτης.

ΚΚΕ: Προσδοκούν ανάπτυξη με μισθούς πείνας


 

«Ο εφιάλτης των μισθών πείνας και της ανεργίας που κυνικά ομολογούν τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποτελεί επιδίωξη της ελληνικής πλουτοκρατίας και αποτελεί δέσμευση των κομμάτων της», αναφέρει το ΚΚΕ Σημειώνει ακόμη ότι «αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης που προσδοκούν».

«Εθνικός στόχος η αυτοδυναμία»


 

«Η αυτοδυναμία είναι εθνικός στόχος και όχι κομματικός», δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία υποστηρίζει πως η ΝΔ επιμένει στην αυτοδυναμία για να αποφύγει η χώρα τον κίνδυνο της ακυβερνησίας.

Πλακιωτάκης: "Η ελληνική ναυτιλία χρειάζεται γερό τιμόνι"


 

«Η ελληνική εμπορική ναυτιλία χρειάζεται γερό τιμόνι και καθαρές λύσεις», τόνισε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, επισημαίνοντας παράλληλα πως «οι αναγγελθείσες κινητοποιήσεις των ναυτεργατών επιβεβαίωσαν,

Ντ. Μπακογιάννη: Νέες μειώσεις θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη


Η Ντόρα Μπακογιάννη 

Ανήσυχη για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις αντοχές της κοινωνίας εμφανίστηκε από το Ηράκλειο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και θα καταστρέψει οριστικά την ελληνική οικονομία», προειδοποίησε. 

Η Κατσέλη "καρφώνει" τον Προβόπουλο για το έλλειμμα


 
Σε προάσπιση των όσων πέτυχε στην κυβέρνηση Παπανδρέου προχώρησε η Λούκα Κατσέλη, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε το "μαύρο πρόβατο" της τότε κυβέρνησης, δεχόμενη συνεχείς επιθέσεις από τα ΜΜΕ.
"Ακόμα και στην εποχή του Μνημονίου κατάφερα να περάσω σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η ρύθμιση χρεών για 27.000 επιχειρήσεις, η μείωση των τιμών των φαρμάκων και η προστασία του κατώτατου μισθού και των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Πρόσκληση Βενιζέλου για συμμετοχή στην εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ


 

Πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στην αυριανή διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος, απευθύνει ο υποψήφιος για την προεδρία Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

    Στο μήνυμά του, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι αύριο στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» και απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

ΠΑΣΟΚ: 38 χρόνια, 4 πρόεδροι στο τιμόνι


Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Η ίδρυση του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 έμελλε να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων στην Ελλάδα Τον τέταρτο πρόεδρό του αποκτά αύριο το ΠΑΣΟΚ, έξι μήνες μετά τη συμπλήρωση 37 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Η ίδρυση του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 έμελλε να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων στην Ελλάδα
Αρχίζει η εποχή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Την προσδιορίζουν συνθήκες εντελώς διαφορετικές από εκείνες που επικρατούσαν, όταν τα ηνία του κόμματος κρατούσαν οι προκάτοχοί του. Οι εξελίξεις εξαρτώνται σήμερα από τα μέτρα που θα λαμβάνονται για την επάνοδο της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

Πρωτοβουλία ομογενών της Αυστραλίας: "Τα μάρμαρα είναι δικά μας"


Πρωτοβουλία ομογενών της Αυστραλίας: "Τα μάρμαρα είναι δικά μας" : Μια νέα πρωτοβουλία από τους ομογενείς στην Αυστραλία δίνει το δικό της μήνυμα και αφορά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.
 
Μια νέα πρωτοβουλία από τους ομογενείς στην Αυστραλία δίνει το δικό της μήνυμα και αφορά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.
"Τα Μάρμαρα είναι δικά μας" είναι το μήνυμα και σκοπό έχει να πιεστεί η Βρετανία να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Αποκαλύψεις Σόκ στην Ολλανδία:Σε σχολεία της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ευνούχιζαν ανηλίκους μαθητές το '50!


 
Τουλάχιστον δέκα ανήλικα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε σχολεία της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ευνουχίστηκαν την δεκαετία του '50, γράφει στο σημερινό της φύλλο η ολλανδική εφημερίδα Handelsblad.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ευνουχισμοί πραγματοποιούνταν στις εγκαταστάσεις ψυχιατρείου της Καθολικής Εκκλησίας για να "θεραπεύσουν" τα αγόρια που εθεωρείτο ότι ήταν ομοφυλόφιλα και σε τουλάχιστον μια περίπτωση με αυτόν τον τρόπο τιμωρήθηκε το θύμα σεξουαλικής κακοποίησης που τόλμησε να το καταγγείλει.

Γερμανοί ενώνουν τις φωνές τους υπέρ της Ελλάδας


 

Μια αναπάντεχη κίνηση υποστήριξης...
«Δημοκρατία αντί για δημοσιονομικό σύμφωνο» είναι ο τίτλος της επιστολής που έστειλε στη γερμανική εφημερίδα «Tageszeitung» η Ενωση για την Κριτική Κοινωνική Ερευνα, την οποία υπογράφουν 120 προσωπικότητες της Γερμανίας και η οποία ασκεί σφοδρή κριτική στις αποφάσεις που λαμβάνονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη.


Οι Έλληνες "ψηφίζουν" ηλεκτρονικές συναλλαγές


 
Στα "Συστήματα Αυτόματης Εξυπηρέτησης"(ΣΑΕ) στρέφονται σχεδόν καθημερινά οι Έλληνες για την πραγματοποίηση των πληρωμών τους, με τη συντριπτική πλειονότητά τους (98%) να δηλώνουν χρήστες, αναγνωρίζοντας την ευκολία στη χρήση, την εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και την άμεση και συνεχή πρόσβαση σε αυτά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η FOCUS BARIγια λογαριασμό της Printec.

Η απεικόνιση μίας προϊστορικής μάχης: Όταν ο θηρευτής μετατρέπεται σε θήραμα


 
Ένα απολίθωμα ηλικίας 120 εκατομμύριων ετών, ανακάλυψαν ερευνητές στη Γερμανία, στο οποίο απεικονίζεται με τον παραστατικότερο  και πιο εντυπωσιακό τρόπο την τροφική αλυσίδα, ακόμα και αν σύμφωνα με τους επιστήμονες η επίθεση του θηρευτή στο θήραμα ενδέχεται να έγινε κατά λάθος.  
Πριν από περίπου 120 εκατομμύρια χρόνια ένας πτερόσαυρος, του είδους Rhamphorhynchus, επιχείρησε μία βουτιά στον προϊστορικό ωκεανό για να πιάσει το θήραμά του, ένα ψάρι, που άνηκε στο είδος των λεπτολεπιδών
 

Απεβίωσε ο δεσμοφύλακας των Ναζί Τζον Ντέμιαντσουκ


Ο Τζον Ντέμιαντσουκ 

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, σε οίκο ευγηρίας στη Νότια Γερμανία, ο Τζον Ντέμιαντσουκ, δεσμοφύλακας στο ναζιστικό στρατόπεδο Σόμπιμπορ στην κατεχόμενη Πολωνία.

Ο Ντέμιαντσουκ ήταν γνωστός μεταξύ των Εβραίων κρατουμένων ως «Ιβάν ο Τρομερός», για τις δολοφονίες 29.000 Εβραίων του Σομπιμπόρ. 

Οι ζωγραφιές του Ρίγκαν σε συνάντηση με τη Θάτσερ για πρώτη φορά στο φως


Οι ζωγραφιές του Ρόναλντ Ρίγκαν 

Τα σχεδία που ζωγράφιζε στο χαρτί ο Ρόναλντ Ρίγκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την Μάργκαρετ Θάτσερ το 1981 ήρθαν για πρώτη φορά στο φως μετά τη δημοσίευση τους από τα αρχεία της πρώην Βρετάνης πρωθυπουργού.

Η συνάντηση είχε γίνει στην Οτάβα του Καναδά στο πλαίσιο των εργασιών της G7.

Πως θα συμπληρώσετε τη φορολογική δήλωση


 

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν φέτος περισσότεροι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που απέκτησαν στην διάρκεια του 2011 μετά τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα. 

Ήδη η περικοπή του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ, οι αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης και οι μειώσεις στις εκπτώσεις για δαπάνες ενοικίων, διδάκτρων, ασφαλίστρων ζωής, στεγαστικών δανείων κ.λ.π ανεβάζουν το ποσό που θα ζητήσουν οι εφορίες από εκατομμύρια φορολογούμενους μετά την εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων. 

Πως να γεμίσεις το σπίτι σου αισιοδοξία!


 
Μπορείς να "ζωντανέψεις" το χώρο σου και να αποχαιρετήσεις τον γκρίζο Χειμώνα χωρίς μεγάλο κόστος. Ακολούθησε τα βήματα της ειδικού... 

Η διακοσμήτρια Αλεξάνδρα Ρόμπερτσον σου δίνει απλά και εύκολα βηματάκια για να αλλάξεις το σπίτι σου και να του δώσεις μια ανοιξιάτικη πνοή! Έτοιμοι;

Φθηνή ηλιακή ενέργεια τη νύχτα με νέα υλικά


solar 

Η παραγωγή ηλιακής ενέργειας έχει δυο βασικά προβλήματα: είναι ακριβή και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Η νεοσύστατη εταιρεία Halotechnics υπόσχεται ότι μπορεί να λύσει και τα δυο αυτά προβλήματα, αφού ανέπτυξε νέα, αποδοτικά υλικά αποθήκευσης της θερμότητας, που μειώνουν το κόστος της ενέργειας που αποθηκεύεται για να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει ζήτηση.

Ηλίας Τσολακίδης:Η άγνωστη ιστορία του ακτιβιστή που ξεκίνησε το κίνημα της πατάτας


 

Ακτιβιστής, ρομαντικός και εθελοντής. Δεν πληρώνει το χαράτσι στη ΔΕΗ, είναι δότης οργάνων και κάνει περιπολίες στον Ολυμπο για να αποτρέψει πυρκαγιές. Ο Ηλίας Τσολακίδης επιχείρησε και πέτυχε το πείραμα της πατάτας προσπερνώντας ακόμα και τους μεσάζοντες, ενώ σειρά έχουν οι διαπραγματεύσεις για το αλεύρι.

Συγκλονιστικές ιστορίες ανηλίκων που μέσω internet οδηγούνται στην αυτοκτονία


 

Το 50% των νέων έχουν πέσει διαδικτυακου εκφοβισμού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο - Με ποιές μεθόδους προσπαθούν να απειλούν τους νέους μέσω των social media - Περίπτωση μαθητή που απειλούσε τη συμμαθήτριά του γιατί ζήλευε που ήταν καλή μαθήτρια - Πολλές οι απόπειρες αυτοκτονίας από νεαρά άτομα που συκοφαντούνται μέσω internet 


Πετάμε 181 κιλά τρόφιμα τον χρόνο


 

Πιο σωστή από ποτέ ακούγεται σήμερα η φωνή της μητέρας που λέει στο παιδί της «φάε όλο το φαγητό σου» ή, μεταφορικά, «καθάρισε το πιάτο σου», καθώς αυτή η συμπεριφορά συμβάλλει στη μείωση των οργανικών αποβλήτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση τροφής για τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό.

Economist: Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αντιπρόεδρο Παπαδήμο


 
Στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές αναφέρεται το περιοδικό "Economist" σε άρθρο του με τίτλο "Steady as she goes, surprisingly".
Σύμφωνα με το περιοδικό, αναμένεται πτώση του δικομματισμού, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, που να προκληθεί ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα τρία βήματα του Ε. Βενιζέλου για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ

Τρεις μεγάλους κρίσιμους σταθμούς έχει καθορίσει για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, ο από αύριο το βράδυ, νέος πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος. Πρόκειται για τρεις σταθμούς καθοριστικής σημασίας για το άλλοτε κραταιό κόμμα.
που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το οποίο αντιμετωπίζει βαθιά κρίση, αποτέλεσμα κυρίως της διετούς διακυβέρνησης της χώρας και των πολιτικών που εφάρμοσε σε αυτό το

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.Η Κεντροδεξιά στις κάλπες με 4 κόμματα


Η Κεντροδεξιά στις κάλπες με 4 κόμματα  
Η ΝΔ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των γκάλοπ, δεν αντιμετωπίζει αυτήν τη φορά πρόβλημα μόνο από το κέντρο, αλλά κυρίως από τα δεξιά. Δυσκολεύει η εξίσωση για την αυτοδυναμία από ΛΑΟΣ, «Ανεξάρτητους Ελληνες» και «Δημοκρατική Συμμαχία». Εμφάνιση στις μετρήσεις και από τη «Χρυσή Αυγή» 
Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, ο χώρος της δεξιάς - κεντροδεξιάς θα εκπροσωπηθεί σε εκλογική αναμέτρηση από τέσσερα κόμματα, γεγονός που από μόνο του καθιστά δύσκολη την εξίσωση της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ.

Με στόχο τις 100.000 ψήφους η «γιορτή Δημοκρατίας» στο ΠΑΣΟΚ


 

Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να μην θέλησε να βάλει πήχη στην προσέλευση πολιτών που θα θελήσουν να ψηφίσουν για την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το κάνουν όμως οι προνομιακοί συνομιλητές του. 

Ερώτηση της Βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Εύας Καίλή στη βουλή αναφορικά με την διαφάνεια στα ταμεία των κομμάτων.


 
Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς: Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Εσωτερικών, κ. Αναστάσιο Γιαννίτση,Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο αναφορικά με την διαφάνεια στα ταμεία των κομμάτων.

Μαύρη τρύπα στο ΙΚΑ!


 

Σε … χοάνη διασπάθισης  του δημοσίου χρήματος, άντρο συμμοριών  που θησαύριζαν ακόμα και σε βάρος  των ασφαλισμένων και σε προνομιακό πεδίο «δράσης» κυκλωμάτων γιατρών, υπαλλήλων και προμηθευτών φαίνεται πως είχε μετατραπεί εδώ και χρόνια το ΙΚΑ.

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας


 
Την Κυριακή 18 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ εκλέγει τον νέο Πρόεδρο του κινήματος. Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής μας  παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας.
Με την συμμετοχή μας στην ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα . Ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για τη χώρα.

Σαν Σήμερα...


17 μαρτιου

Γεγονότα

624: Ο Μωάμεθ σημειώνει μία αποφασιστική νίκη κατά των αντιπάλων στη Μέκκα, στη Μάχη της Μπαντρ.
1821: Έλληνες αγωνιστές υπό τον Σωτήρη Χαραλάμπη και τους Πετμεζαίους πολιορκούν τους Πύργους των Καλαβρύτων, που παραδίδονται έπειτα από λίγες μέρες (). Αυτή η ενέργεια αποτελεί την πρώτη επαναστατική πράξη στη νότια Ελλάδα.

Παραστατίδης: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές με κανένα»


Διατηρώντας και υπερασπιζόμενος τις σχέσεις εκτίμησης, συντροφικότητας και φιλίας, που διαμορφώθηκαν με τις κιλκισιώτισσες και κιλκισιώτες στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στην πολιτική, την οποία ποτέ δεν είδα ως αυτοσκοπό, ως μέσο επαγγελματικής καταξίωσης ή οικονομικής ανέλιξης, σας κάνω γνωστό, πως δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό, όπως αρκετές φορές ανακοινώθηκε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και

Δελτιο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς


 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, να προσέλθουν την Κυριακή στα οργανωμένα εκλογικά κέντρα, σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού,
ώστε με την ψήφο τους να ενισχύσουν την νέα ηγεσία του κόμματος.Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα τερματιστεί στις 5 το απόγευμα.


ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Υπογράφονται στη Θεσσαλονίκη οι πρώτες συμβάσεις μίσθωσης δημόσιας γεωργικής γης

Οι πρώτες συμβάσεις μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης στη Θεσσαλονίκη θα υπογραφούν την ερχόμενη Δευτέρα
Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Δριβελέγκα και του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γεώργιου Κορμέντζα, την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012, στις 11.00, στην αίθουσα του Περιφερειακού

ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: "Ραντεβού την Κυριακή"

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για την ανάδειξη Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 18 Μαρτίου, καλεί τα μέλη και τους φίλους
του Κινήματος, αλλά και κάθε δημοκρατικό πολίτη να προσέλθουν σε ένα από τα παρακάτω εκλογικά κέντρα:

Ρέππας: Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οι εκλογές της Κυριακής

Ρέππας: Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οι εκλογές της Κυριακής


 

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον και θα έχει πάντα μέλλον, όσο οι επιλογές του είναι ταυτισμένες με το καθήκον του να ανταποκριθεί στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών», υπογράμμισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λαμία.

Στη ΔΗΜΑΡ 5+1 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Στη ΔΗΜΑΡ 5+1 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 


Την επιθυμία τους να προσχωρήσουν στην Δημοκρατική Αριστερά, εξέφρασαν πέντε διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβελη.

Πρόκειται για τους
Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλα), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθη), Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηράκλειο Κρήτης) και Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων), οι οποίοι -μετά τη συνάντηση που είχαν, με δική τους πρωτοβουλία, με τον πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, σε γραπτή ανακοίνωσή τους διαπιστώνουν «σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημες απόψεις σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα». Ταυτοχρόνως, βέβαια θεωρείται και η προσχώρηση