Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες


Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα
«Σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρεθεί κανείς αντιμετωπίζει την ίδια ανασφάλεια, την ίδια απόγνωση από τους πολίτες από τους ανθρώπους της αγοράς που στενάζουν απέναντι σε αυτό το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: Αν δεν φοβάται ο κ. Γεωργιάδης να πάει στον εισαγγελέα να πει ότι τον παρακολουθούσαν

Να πάει στον εισαγγελέα να καταθέσει ότι τον παρακολουθούσαν προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σήμερα παραδέχθηκε ότι το τηλέφωνό του ήταν υπό παρακολούθηση.

Αλέξης Τσίπρας : Στις Σέρρες περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στην κεντρική αγορά της πόλης - Συναντήσεις στο Εργατικό Κέντρο Σερρών και με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων

Μαντζουράνης: Τρία άτομα που έκαναν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν

Στην αποκάλυψη ότι τρεις άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν τις υποκλοπές, είναι έτοιμοι να καταθέσουν στις Αρχές, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθούν σε καθεστώς

Λαλιώτης και Ανδρουλάκης: Μίλησαν για πρώτη φορά για το Πολυτεχνείο διαλύοντας μύθους

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Πριν σβήσουν τα φώτα» παρουσίασε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 14/11 το απόγευμα.

Όλγα Κεφαλογιάννη για υποκλοπές: Περιμένουμε απαντήσεις στη Θεσμών - Δεν υπάρχει απόρρητο

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την υπόθεση των υποκλοπών και διαφοροποιήθηκε από την "κεντρική γραμμή" ως προς το ζήτημα του απορρήτου.

Απόλυτη προτεραιότητα στην αδειοδότηση αιολικών και φωτοβολταϊκών με έκτακτο κανονισμό της Ε.Ε.

Η ανάπτυξη περισσότερων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τον τερματισμό της εξάρτησής μας από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.